Şimdi Ara

SIFIR PLAYSTATION 3 // 80 GB // 700TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://urun.gittigidiyor.com/Playstation-3-80gb-Sifir-SOK-FIYAT_W0QQidZZ15394420

Elden olursa yada hesaba havale ile olursa 700 tl'ye verebilirim.İlgilenirseniz burdan mesaj atabilirsiniz.

Düzenleme:Pazarlık payı kesinlikle yoktur.1 lira daha ucuza olmaz.Sadece nakit için geçerli fiyattır.Takas yoktur.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zagor_1907 -- 31 Ocak 2009; 13:14:13 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bu laptop'u satmissin, alici gittigidiyor'dan ödemesini yapmış sen kargolamamışsın ürünü. nasıl güvenip de ödeme yapalım sana şimdi?
  • Ödemesi falan yapılmadı ürünün burda 7000 lira civarına satılan ürünü açık arttırma 2000 de bitti diye o fiyata veremezdim, zaten alıcıyla konuşulmuştur.Güvenmiyorsan komisyonuda verip gg üzerinden alıp ürün geliyormu gelmiyormu görebilirsin.Yaş kaç bilmiyorum profilindeki doğrumudur tartışılır ama sadece bir şeyler yazmak için ufak davranışlarla kendinizi küçültmeyin.Özel mesaj gönderseydiniz aklınıza takılan soruları cevaplayabilirdim.

• quote:

Orjinalden alıntı: zagor_1907

Ödemesi falan yapılmadı ürünün burda 7000 lira civarına satılan ürünü açık arttırma 2000 de bitti diye o fiyata veremezdim, zaten alıcıyla konuşulmuştur.Güvenmiyorsan komisyonuda verip gg üzerinden alıp ürün geliyormu gelmiyormu görebilirsin.Yaş kaç bilmiyorum profilindeki doğrumudur tartışılır ama sadece bir şeyler yazmak için ufak davranışlarla kendinizi küçültmeyin.Özel mesaj gönderseydiniz aklınıza takılan soruları cevaplayabilirdim.

Bu nasıl satıcı üslubu ya? Adam nerden bilsin senin alıcıyla konuştuğunu mantıklı bir soru sormuş.
  • @daemonville...Cevap vermeye değer bulmuyorum sizi.İyi günler dilerim.

Arkadaşlar aklınıza takılan ne varsa özel mesajdan cevaplayabilirim.

• üstad çok özür dilerim...
    Bir ardakaşın PS3 ihtiyacı vardı, Gittigidiyoru araştırdım ve sizin ürünü gördüm beğendim, arkadaşa gösterdim. Ardından araştırmaya devam ederken burada da gördüm ve 50 lira daha ucuza alabilme şansıyla. İyi hoş güzel, alacaktık. Fakat sizin bu tavrınızdan dolayı vazgeçtim ki burayı okuyan herkes de aynı eylemi gösterecektir.

İlk olarak biri gayet mantıklı bir soru sormuş, nedensizce azarlamışsınız. İkincisi ilk sorunun mantıklı olduğu belirtip tavrınızı işaret etmiş, onu muhattap bile almamışsınız. Şimdi "mantıklı" bir şekilde lütfen yazdıklarınızı okur musunuz. Satış işlemi güven gerektirir. Gittigidiyorda gayet güvenli bir sistem varken sizin orada ürünü göndermemeniz burası gibi sadece insanları buluşturan gerisine karıştırmayan bir yerde ne türlü şeyler yapabileceğiniz fikirlerini doğuruyor. Yanlış anlamayın suç atmıyorum fakat izlenim böyle. Satılan ürünü göndermiyorsunuz, burada neden böyle bir olay oldu nasıl güvenelim sana diye bir soru geldiğinde tersliyorsunuz ve güven açısından tek bir şey yapmıyorsunuz.

Ayrıca asgarisiz toshiba diye bir başlıkla ilan satarsanız bence o ürünü satmak zorundasınız. Aksi halde "gittigidiyor'un asgari sistemi kalmış olsa bile" başlığa asgarisiz yazmaz, ilanın içerisine de 6 bin liradan aşağı satılırsa ürünü göndermeyeceğim gibi bir ibare yazabilirdiniz. Böylece siz kendinizi fazlasıyla korumaya almış olurdunuz.

PS3'ü alacağım diye sevinmiştim ama kusura bakmayın. İyi satışlar size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jestman -- 1 Şubat 2009; 19:21:48 >

• @Jestman

İlk olarak aklımda soru işareti oluşturan ifadenizi aynen buraya koyuyorum.Mesajınızın başında "Bir ardakaşın PS3 ihtiyacı vardı" demişsiniz sonunda da "PS3'ü alacağım diye sevinmiştim" demişsiniz.Buna anlam veremedim.Piyasa değeri 7000 tl olan bir ürünü açık arttırma 2000 tl civarında bitti diye o fiyata verecek kadar profesyonel değilim kusura bakmayın.Siz verip benim gibi satıcılara örnek olabilirsiniz.Ayrıca benim sinirlendiğim ilk arkadaşın üslubudur.Aklına takılan bir şey varsa özel mesaj atarsın her türlü yardımcı olmaya çalışırım fakat burada art niyet taşıyarak mesaj atarsan bende sinirlenirim.

Asıl konuya gelince sizi samimi bulmuyorum ve zaten neredeyse amerika fiyatına satılan bir ürünü almadığınız için benim değil sizin kaybınız olarak görüyorum.

İyi günler dilerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 500 Gb- 2 Kol 800 TL
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim zaten PS3'üm var ve daha uygun fiyata aldım bu yüzden hiçbir kaybım da yok. Ayrıca bir arkadaşın 10 tane PS3 ihtiyacı var (cafe açacak) ona ps3 arıyorum. PS3 alacağıma sevindim demem de, arkadaşa ps3 bulmamdan kaynaklanıyor.

Şunu da belirteyim, fiyatın 80 GB için gayet uygun. Gerçekten alınası durumda. PS3 arayıp da bu fiyata bunu almayanlar kaçırır. Fakat anlamadığınız şey güven meselesi. Eğer bir aleti ucuza satıyorsan alıcıya güven vermek zorundasın. Neden ucuz acaba? gibi bir soruyu sormasına fırsat bile vermemelisin. İlk arkadaş da güven açığını yakalayarak sormuş. Üslubu da gayet yerinde, bir sataşma yok sana nasıl güveneceğiz şimdi diyor.

7000 liralık ürünü 2 bine veremezdim o kadar profesyonel değilim cevabı da ilgin. Bunun profesyonellikle bir alakası yok, şayet üründen bir kazanç elde etmeden satış yapıyorsan o zaman satış amacını uygulamamış olursun. Satışın amacı satıcısına kar elde ettirmektir. Buraya kadar normal. Fakat olay buradaki sizin üslubunuzdan kaynaklanıyor. Sataşarak satmadığınızı belirteceğinize, ilk mesajda dediğim gibi ilanın içine şu fiyatı aşmazsa satmayacağım gibi bir açıklama yapabilirdiniz. Hadi onu yapmadınız, burada bunu soran arkadaşa bunu daha güzel bir biçimde açıklayarak bu ilanı okuyan herkesdeki soru işaretini kaldırabilirdiniz. Fakat 7 binlik ürünün açık arttırması 2 binde bitti diye onu göndermem ben gibi bir yanıt verirseniz "ps3 ü 700 e satıcaktım ama vazgeçtim aslında o 850 eder" de diyebilirsiniz. Anlatabiliyor muyum? Beni yanlış anlamayın amacım size sataşmak, küçük düşürmek veya başka bir art niyetim yok. Size dürüst bir şekilde güven vermiyorsunuz diyorum ve bana verebileceğiniz akıllı bir cevap ile durumunuzu düzelterek güven sağlama şansı veriyorum. Siz ise bu şansı sataşarak karılıyorsunuz; sizi samimi bulmuyorum gibi birşey demekle.

Ayrıca tekrardan söylüyorum 700 lira çok iyi bir fiyat bu modeldeki PS3 için fakat size nasıl güvenelim? 700 lira az para değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.