Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SIFIR - PHILIPS 234E5 IPS LED MONITOR Satın Al 26 Mart 2015 02:53 1 1 SIFIR - PHILIPS 234E5 IPS LED MONITOR http://www.vatanbilgisayar.com/philips-23-234e5qdab00-genis-ekran-led-ips-monitor.html Ürün linkteki üründür. Renkleri harika ürün. Garantiye gittiginde 144hz Asus aldığım için satıyorum. 2014 ocak ayında farklı bir ips philips modeli almıştım. 1 sene sonunda garantiye gönderdim ve o model olmadığı için yeni çıkan muadili hatta daha iyi özellikli olanı ( DVI girişi ve HDMı girişi) geri verildi. Kutusundan bir kere denemek için çıkardım ve geri taktım. herhangi bir ölü piksel ya da bleeding yoktur. Bütün kutu içeriği tamdır. Garanti süresi Ocak 2016 ortasına kadardır. Faturası mevcut. Antalya içinden elden teslim edebilirim ya da diğer şehirlere alıcı ödemeli istediğiniz şirketten kargolarım. 05065076754 numaramdan ulaşabilirsiniz. 430tl 450 den düştü. Alana hayırlı olsun.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 430 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 23 Mart 2015 Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Corsair HX1000 Platinum PSU, Çok az kullanılmış sıfır gibi KGF tam. [SATILDI] RTX 3080 MSI Gaming z trio / Gigabyte 5700 / Sapphire 5600xt / XFX 5600xt rekabetçi fiyatlar Gigabyte 5700 windforce oc Kutulu/faturalı [SATILDI] ASUS TUF 3070