Şimdi Ara

SIFIR PES12 PS3 80TL - 3 Adet (Hepsi Satılmıştır)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde Avrupa'dan getirdiğim 3 adet PS3 PES 2012 bulunmaktadır.Kesinlikle jelatini dahi açılmamış bir şekilde satılacaktır.Dileyene kargo, dileyene İstanbul içi (Kadıköy,Üsküdar,) belli gün ve saatlerde elden teslim edilir.Kargo alıcıya aittir.

Fiyatı düşük tuttum 80 TL'dir.Oyun 2. el fiyatınadır lütfen takas ve pazarlık içerikli mesajlar atmayınız.Dükkanımdaki diğer ilanları referans amacıyla inceleyebilirsiniz, MW3 ve PES12 satışlarım mevcut.Her türlü sorunuz için PM kullanabilirsiniz.Bandrol sol tarafta PS3 yazısının altında görülmektedir.Dileyene 4 TL komisyon farkıyla sanalpazar ilanı açılır, ancak sanalpazara özel yurtiçi kargo indirimiyle kargo ücretinden kâr edersiniz, hemen hemen aynı kapıya çıkmakta.

İçerisinden Türkçe seçeneği çıkıyor mu yoksa bu dil seçeneği sadece Türkiye'ye gelen oyunlara mı özel fikrim yok, belki indirme işlemi mevcuttur.PC için PES11 aldığımda Türkçe seçeneği mevcuttu.Ancak dilinin İngilizce olması durumunda iade mümkün değil.Lütfen Türkçe sizin için önemli bir tercih sebebi değilse ürünü tercih etmeyiniz.Ürün yurt dışından getirilmiştir.PAL.

Telefonla ulaşmak isteyenler için; 537 763 10 67-MERT, 08:00 - 13:00 arası derste olduğumdan telefona cevap veremiyorum ulaşamadığınızda daha sonra tekrar ararsanız memnun olurum.Anlayışınız için teşekkür ederim.

Ürünlerin hepsi satılmıştır.

SIFIR PES12 PS3 80TL - 3 Adet (Hepsi Satılmıştır)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT237 -- 4 Mart 2012; 0:36:49 >

• pm :)
  • hocam oyun zavvi shopto gibi yerlerden geldi ise turkce yoktur alanin bilgisine iyi fiyata benziyor bende 1 hafta once zavviden aldim bekliyorum almis olmasam kapmistim birtanesini hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zonderland

pm :)

Cevaplandı, 1 adet kendisine elden teslim edilmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERT237

quote:

Teşekkür ediyorum, son derece pozitif bir alışverişti =)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MERT237

quote:

Teşekkür ediyorum, son derece pozitif bir alışverişti =)

Teşekkür eder iyi eğlenceler dilerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.