Şimdi Ara

Sıfır PAL Wii'ler Burada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Sıfır PAL Wii'ler Burada


    Sıfır Chip`li PAL Wii`ler


     Sıfır PAL Wii'ler Burada



    Paket içindekiler:


    * Nintedndo Wii (PAL)
    * 1 adet wiimote kumanda
    * 1 adet nunchuck
    * 1 adet adaptör
    * Konsolun dik surmasini saglayan 1 adet stand.
    * Monte edilebilen hareket algilyici 1 adet çubuk sensör ve standı
    * Kullanim klavuzu
    * Görüntü aktarim kablosu (composite kablo)
    * 5`li Wii Sports Oyunu
    * Soft-Mod Kurulumu (kopya oyunları oynamak için)

    Soft-Mod'lu sıfır Wii fiyat: 450 TL.

    Açıklama: Ürün ile hem orjinal oyunları hem de kopya oyunları sorunsuzca oynayabileceksiniz. Kopyalanmış DVD oyunları oynayabildiğiniz gibi HDD içine yüklediğiniz oyunları da oynayabileceksiniz. Gerekli kurulumların tamamı yapılıp teslim edilmektedir.

    İlerleyen zamanda Soft-Mod ile ilgli güncellemere ihtiyaç duyulacak olduğunda ücretsiz olarak güncellemeleri yaptırabileceksiniz. Güncellemeler riskli bir uygulamadır, bu gibi ihtiyaçlarınız olduğunda kendiniz yapmayınız. Bu tür riskleri doğrudan biz almış oluyoruz. Güncellemeler sürekli yapılması gereken bir uygulama değildir. Senede 1 ya da en fazla iki defa gerekebilir belki de hiç gerekmeyecek. Ancak günün birinde elbet gerekecektir. Güncellemeye ne zaman ihtiyaç duyulur diye merak edenler olabilir. Yeni oyunları oynatmama gibi durumlarda ihtiyaç duyulur. Bu gibi durumlarda hiç düşünmeden lütfen bize ulaşın.

    İletişim Bilgilerimiz:

    Cevizlik Mah. İskele Cad. Beyaz Güvercin Sok. No: 1/D Bakırköy İSTANBUL

    Tel: (0212) 5 71 30 71
    GSM: 0536 480 55 03

     Sıfır PAL Wii'ler Burada


    Tarif1: Bakırköy'de Carousel ve CapaCity alışveriş merkezi (bilindik merkezlerdir) sağ tarafınızda kalacak şekilde ana cadde üzerinde trafiğin akış yönüne doğru ilerleyin. 300 metre kadar ilerde sağ tarafınızda İskele Caddesini göreceksiniz. İskele Caddesine girin, 40 metre kadar ilerde ilk sağ köşedeki dükkandır.


    Tarif2: İstanbul Caddesi üzerindeki Ender Alışveriş Mağazasının karşısından İskele Caddesine gireceksiniz. 40 metre kadar ilerde ilk sağ köşedeki dükkandır.


    Tarif3: Bakırköy Vergi Dairesi yanı. (Herhangi bir esnafa sorsanız tarif eder).

    Toplu taşıma yolunu tercih edenler için ulaşım yolları:

    Ulaşım1 (Deniz Otobüsü): Kadıköy ve Bostancı’dan Bakırköy’e deniz otobüsü seferleri vardır. Deniz otobüsünden indikten sonra 7-8 dakikalık bir yürüme mesafesi uzaklığındayız. Deniz otobüsünden indikten sonra üst geçitten geçin. Sağ taraftaki merdivenlerden inin ve doğruca devam edip 3. soldan İskele Caddesine girin. İskele Caddesinin sonuna kadar yürüyün. Sondan 1.sokağın köşe başındayız (sol taraftaki köşe başındayız).

    Ulaşım2 (Tren): Eminönü’nden trenle direkt olarak Bakırköy’e ulaşım vardır. 10. istasyon Bakırköy durağıdır. İstasyondan 7-8 dakikalık bir yürüme mesafesi uzaklığındayız. Trenden indikten sonra hemen sola dönün ve ilerdeki merdivenlerden dışarı çıkın. Çıktıktan hemen sonra Carousel ve CapaCity alışveriş merkezini birilerine sorun, kime sorsanız tarif eder. Bu alışveriş merkezlerinin önüne geldikten sonra yukarda yazmış olduğum Tarif1’i okuyun. Tarif2 ve Tarif3’de çok yardımcı olacaktır.

    Ulaşım3 (Tramvay): Eminönü’nden tramvaya binin. Zeytinburnu istasyonundan Bakırköy'e aktarma yapın (Havaalanı istikameti). Bakırköy istasyonunda inin. İstasyonun önündeki minibüslerle Bakırköy Cumhuriyet Meydanı’na gelin. Geldikten sonra Carousel ve CapaCity alışveriş merkezini birilerine sorun, kime sorsanız tarif eder. Bu alışveriş merkezlerinin önüne geldikten sonra yukarda yazmış olduğum Tarif1’i okuyun. Tarif2 ve Tarif3’de çok yardımcı olacaktır.

    Ulaşım4 (Sarı Dolmuş): Taksim’den gelmek isteyenler; Taksim Meydanı’ndaki çiçekçilerin aşağısından sarı dolmuşlarla direkt olarak Bakırköy Cumhuriyet Meydanı’na gelebilirsiniz. Geldikten sonra Carousel ve CapaCity alışveriş merkezini birilerine sorun, kime sorsanız tarif eder. Bu alışveriş merkezlerinin önüne geldikten sonra yukarda yazmış olduğum Tarif1’i okuyun. Tarif2 ve Tarif3’de çok yardımcı olacaktır.

    Ulaşım5 (Metrobüs): Metrobüs’le gelmek isteyenler; İncirli durağında inin. İncirli Caddesi üzerine gelip Bakırköy’e giden otobüslerden birisine binin ve Bakırköy Cumhuriyet Meydanı’na gelin. Geldikten sonra Carousel ve CapaCity alışveriş merkezini birilerine sorun, kime sorsanız tarif eder. Bu alışveriş merkezlerinin önüne geldikten sonra yukarda yazmış olduğum Tarif1’i okuyun. Tarif2 ve Tarif3’de çok yardımcı olacaktır.



    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khalkedon -- 7 Ekim 2010; 16:56:25 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.