Bildirim
Sıfır paketinde Guess G15138G 250 TL
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Konunun Etiketleri
Giriş
-
10 YIL GARANTİ!!! -
quote:
Orijinalden alıntı: 4KiLL!
10 YIL GARANTİ!!!
Firmanın yalancısıyım:D______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
quote:
Orijinalden alıntı: yusuf_MV
quote:
10 YIL GARANTİ!!!
Firmanın yalancısıyım:D
Kardeşim bu saatin Türkiye distribütöründe çalışıyorum ilk kez böyle bir garanti süresi duydum yalanın da böylesi pes valla :( -
quote:
quote:
quote:
10 YIL GARANTİ!!!
Kardeşim bu saatin Türkiye distribütöründe çalışıyorum ilk kez böyle bir garanti süresi duydum yalanın da böylesi pes valla :(
Tam anlamıyla çalışamıyormuşun meğer bro.Bişeyler biliyorsan ya da bildiğini sanıyorsan keşke biraz açıklama da yapsaydın.Ben user manuel üzerindeki ''10 year limited warranty'' ibaresine binaen 10 yıl garanti dedim distribütörde çalışmıyorum nihayetinde.neyse gerekli yerlerde gerekli açıklamayı buldum.10 yıllık garanti malzeme ve işçilik hatalarını kapsıyormuş guess firmasının bu yönde 10 yıllık bi garantisi var bi distribütör elemanı olarak bilmeni tavsiye ediyorum.Daha fazlası için bkz.''http://lmgtfy.com/?q=guess+%20watches'' işinize yarayacağını umuyorum.______________________________
-
quote:
quote:
quote:
quote:
10 YIL GARANTİ!!!
Kardeşim bu saatin Türkiye distribütöründe çalışıyorum ilk kez böyle bir garanti süresi duydum yalanın da böylesi pes valla :(
Tam anlamıyla çalışamıyormuşun meğer bro.Bişeyler biliyorsan ya da bildiğini sanıyorsan keşke biraz açıklama da yapsaydın.Ben user manuel üzerindeki ''10 year limited warranty'' ibaresine binaen 10 yıl garanti dedim distribütörde çalışmıyorum nihayetinde.neyse gerekli yerlerde gerekli açıklamayı buldum.10 yıllık garanti malzeme ve işçilik hatalarını kapsıyormuş guess firmasının bu yönde 10 yıllık bi garantisi var bi distribütör elemanı olarak bilmeni tavsiye ediyorum.Daha fazlası için bkz.''http://lmgtfy.com/?q=guess+%20watches'' işinize yarayacağını umuyorum.
Kendi çapında laf sokmaya çalışmışsın da kasma bu kadar sorsan ben sana söylerdim zaten o normal garanti olmuyor işte genç teknik servis ve parça garantisi demek o da ücretli oluyor zaten örneğin kordonuna bir şey oldu ücretli yaptırabiliyorsun firma o kordondan bulmak zorunda.
Zaten saat yurtdışı eğer aldığın firmanın bilgileri ve kaşesi mevcut değilse normal 2 yıl olan uluslararası garantiden de faydalanamazsın inanmıyorsan boz getir saati nasıl olsa geleceğin yer belli :D
-
Ayrıca yanlış anlamanı istemem ilanı baltalamak gibi sadece verdiğin yanlış bir bilgi ve sende bilmiyor olabilirsin kimsenin kimseye hakkı geçmesin diye yazıyorum.. -
quote:
Ayrıca yanlış anlamanı istemem ilanı baltalamak gibi sadece verdiğin yanlış bir bilgi ve sende bilmiyor olabilirsin kimsenin kimseye hakkı geçmesin diye yazıyorum..
Öyleyse sorun yok yalancı sıfatını üstüme alındım bi an:DAma firmanın yaptığı yanlış gerçekten araştırmama vesile oldunuz teşekkür ediyorum:D______________________________
-
quote:
quote:
Ayrıca yanlış anlamanı istemem ilanı baltalamak gibi sadece verdiğin yanlış bir bilgi ve sende bilmiyor olabilirsin kimsenin kimseye hakkı geçmesin diye yazıyorum..
Öyleyse sorun yok yalancı sıfatını üstüme alındım bi an:DAma firmanın yaptığı yanlış gerçekten araştırmama vesile oldunuz teşekkür ediyorum:D
Yok kardeşim ben sana demedim o lafı bilmemen gayet normaldir yani benim lafım firmaya yani hayırlı satışlar kendine iyi bak.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X