Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 (SIFIR) NZXT F120 RGB Beyaz 3 Adet Fan Satın Al 21 Temmuz 2023 09:45 1 1 (SIFIR) NZXT F120 RGB Beyaz 3 Adet Fan Merhaba kolay gelsin NZXT kraken elite 360 rgb soğutucu aldığım için soğutucu ya corsairin QL fan serisini taktım için nzxt fanları takmadım beyazdır sıfırdır hiç kullanmadım kutusunda durmaktadır kontrolcü ile gönderilecektir. Fanları cam yazılım ile ayarlayabilir fan hızını kontrol edebilirsiniz. NZXT F120 RGB CORE 3 ADET + KONTROLCÜ - SON FİYAT 900 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Diyarbakır Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Einhell 18V 4,0 Ah ve Akü ve Şarj Cihazı USB 3.1 20pin Erkek Dişi Uzatma Adaptörü [SATILDI] AMD Ryzen 5 7600 AM5 İşlemci [SATILDI] Msi Mpg A1000G Pcie5 Atx 3.0 Gold Power Supply