Şimdi Ara

@@@SIFIR NOKIA 7600 VE NOKIA 3300 - HEDİYELİ - KVK@@@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ELİMDE SIFIR NOKIA 7600 , SIFIR NOKIA 3300 VARDIR.2'SİDE KVK DAN SIFIR VE İLK GÜNKÜ DURUMUNDAN TEK BİR KÜÇÜK FARKI OLMAYAN CİHAZLARDIR.BU ZAMANDA 2012 DE BÖYLESİ İMKANSIZ,ÜSTELİK FİYATLAR DAHA DA İMKANSIZ.KLASİKLERİNE KLASİK,EFSANELERİNE EFSANE KATMAK İSTEYENLER BUYRUN Bİ İNCELEYİN,BANA HAK VERECEKSİNİZ.ÜSTELİK ÇOK ÇEŞİTLİ İLANLARIM DA SİZLERİ BEKLİYOR.KAÇIRMAYIN.!!!

SAHİBİNDEN LİNKİ;

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefon-nokia-7600-cep-telefonu-sifir-hediyeli-kacmaz-57339704/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefon-satilik-nokia-3300-sifir-ve-full-aksesuarli-kvk-sadece-bende-58870862/detay/

VE NİCELERİ....

--KOMİSYONSUZ VE DAHA DA ,EVET YANLIŞ OKUMADINIZ DAHA DA UYGUN FİYATLARA ALMAK İSTERSENİZ REFERANSLARIM AŞŞAĞIDADIR.BENİMLE İRTİBATA GEÇİNİZ.--

--KARGOLARDA BENDEN SİZE HEDİYEEE...EE DAHA NE DURUYORSUNUZ..!!!-----

---ÜSTELİK CİHAZLAR GARANTİLİDİR.SAYGILARIMLA..---

KAÇIRMAYINIZ....!!!!

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• garantileri nasıl oluyor :D
  • emrahın kartpostalı ne iş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba1993

garantileri nasıl oluyor :D

ben kvk da çalııyorum,tarafımdan size garanti veriyorum.zaten belgelide olsa bize getiriyorsunuz ve biz elimizdeki orjinal parçalarla yapıyoruz.bu durumda da tamamen aynı bana gönderiyorsunuz ben size kvk da yapıp geri gönderiyorum...ayrıntılar ilan içeriğinde mevcuttur.teşekkürler..

• quote:

emrahın kartpostalı ne iş :D

Emrah'ın kart postalı kısmını anladım da, ne iş kısmını çözemedim. ''NE İŞ'' sorusuna açılım getirirseniz ,yardımcı olabilirim.Teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: gitarcigokhan

quote:

Emrah'ın kart postalı kısmını anladım da, ne iş kısmını çözemedim. ''NE İŞ'' sorusuna açılım getirirseniz ,yardımcı olabilirim.Teşekkürler...

NERDEN GELME :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gitarcigokhan

quote:

NERDEN GELME :D

kız kardeşim müzik endüstrisinde olduğu için bu tarz hatıralar,evin gizli saklı köşelerinden çıkabiliyor.bu da tamamen bu şekilde bir zamanlardan kalma..hayranı veya koleksiyonerleri için güzel bir parça olduğunu düşündüm ve ilana koydum.zaten fiyatındanda maddi bir beklentimin olmadığı anlaşılmaktadır.en azından muadillerine göre.durum bundan ibarettir.teşekkürler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.