Şimdi Ara

Sıfır N73 : 590 ytl (2 Adet Yurtdışı Sıfır Cihazlar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 adet Cihaz yurtdışından önümüzdeki pazartesi geliyor..Cihazlar Kayıtsız-Faturasız oluyor haliyle.Sonra kapandı muhabbeti yapmayalım.Cihazlar açıldıktan sonra kapanacaktır.Hepsi ambalajlı ve kutuludur.Kutu içeriği tamdır.

Nokia N 73 : 590 Ytl

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=16002&productId=telcepnokn73

İyi Forumlar

Detay : 555.8445599

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustang -- 20 Ocak 2007; 23:32:17 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orjinalden alıntı: BRKYPNR

2 adet Cihaz yurtdışından önümüzdeki pazartesi geliyor..Cihazlar Kayıtsız-Faturasız oluyor haliyle.Sonra kapandı muhabbeti yapmayalım.Cihazlar açıldıktan sonra kapanacaktır.Hepsi ambalajlı ve kutuludur.Kutu içeriği tamdır.

Nokia N 73 : 590 Ytl

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=16002&productId=telcepnokn73

İyi Forumlar

Detay : 555.8445599

sakamı bu avrupadaki fiyatından da ucuz.

satan arkadasın kar ı olmucak galiba

yada bir celiski var

• singapurdaki fiyatı 610 singapur doları fiyat bedava ama kayıt ettirmek için torpile 170 lira ve 30 euro trt bandrolune ihtiyacnınz olucak :D ii hesaplayın derim ben size
  • quote:

Orjinalden alıntı: golf_gti

singapurdaki fiyatı 610 singapur doları fiyat bedava ama kayıt ettirmek için torpile 170 lira ve 30 euro trt bandrolune ihtiyacnınz olucak :D ii hesaplayın derim ben size

Dediklerin doğru ve buradan almak çok daha mantıklı hatta 860ytl ye hatta 830 ytl ye bazı yerlerde satılıyor grey
    ama garantili sonuçta...
  • PM ATAN VISOR
  • quote:

Orjinalden alıntı: golf_gti

singapurdaki fiyatı 610 singapur doları fiyat bedava ama kayıt ettirmek için torpile 170 lira ve 30 euro trt bandrolune ihtiyacnınz olucak :D ii hesaplayın derim ben size

hocam 170 neyin nesi cihazın fatura fiyatının %10 ödenmiyormuydu
  • pm attım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KUTUSUNDA SIFIR İPHONE 6
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.