Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SIFIR - MSI NVIDIA GEFORCE RTX 3070 Ventus 3X Satın Al 18 Ocak 2023 21:34 1 1 SIFIR - MSI NVIDIA GEFORCE RTX 3070 Ventus 3X Merhaba Arkadaşlar,Ürün sıfır olduğu için herhangi bir bilgi vermeye gerek duymadım. Hangi modelinden istiyorsanız bilgi verin, temin edilir. Hatta ucuza elde etmek istediğiniz başka kartlar varsa onları da bildirebilirsiniz, kullanılmış veya sıfır bütçenize göre buluruz. Bu kartın fiyatını 11,000 TL'den başlatıyorum, en yüksek teklifi veren arkadaşa tercihen İZMİR içi elden vermek isterim. Dilerseniz kargo ile de gönderebilirim ama başka şehirde de olsanız İZMİR'e gelip elden almanız en garantili yoldur. Alan memnun satan memnun olur. 11000 - 12500 TL arası gider diye düşünüyorum ancak pazarlığa ve her türlü teklife açıktır, müşteri memnuniyeti her şeyden önce gelir.Saygılar, sevgilerEgemenSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 11000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SIFIR - MSI NVIDIA GEFORCE RTX 3070 Ventus 3X