Hocam listede VW Caddy DSG yi göremedim. Hem geniş, hem otomatik, hem dizel. Fiyatlar aşağıda... 2008 Caddy Kombi 1.9 TDI A/C DSG ABS,ASR,EBC,Ç.Airbag,RE,EC,EA,UKMK,KY,GR,RD,SK,YB,AC, ÖAV, BAS 38.011 2009 Caddy Kombi 1.9 TDI A/C DSG ABS,ASR,EBC,Ç.Airbag,RE,EC,EA,UKMK,KY,GR,RD,SK,YB,AC, ÖAV, BAS 40.421 2009 Yeni Caddy Life 1.9 TDI DSG ABS,ASR,EBC,Ç.Airbag,RE,EC,EA,UKMK,KY,GR,RD,SK,YB,AC, ÖAV, BAS 44.346
Cevabınız için teşekkürler... Benim başından beri birinci önceliğim hep Verso idi. Hakkında kötü bir şey diyeceksiniz diye korktum açıkçası. Bahsettiğiniz olumsuzluklar önemli değil. Zaten hiçbir araç mükemmel değildir. Neyse inşallah kendiniz için en uygun aracı bulursunuz ve tercihinizden dolayı pişman olmazsınız...
İlginçtir, bayi, araç yeni kasa olduğu için sanayi bakanlığının izninin İzmir'deki ilgili makama ulaştırılması zaman aldığı için uzadığını söyledi. Araç teslimi yarına kaldı.
quote:
Orjinalden alıntı: Ebu Computer
Sayın Devr68 ne oldu alabildinizmi arabayı.
quote:
Orjinalden alıntı: Devr68
İlginçtir, bayi, araç yeni kasa olduğu için sanayi bakanlığının izninin İzmir'deki ilgili makama ulaştırılması zaman aldığı için uzadığını söyledi. Araç teslimi yarına kaldı.
quote:
Sayın Devr68 ne oldu alabildinizmi arabayı.
AB standardına uygun yeni ruhsat formatı, ilgili kurumlarda bir miktar gecikmeye yol açınca, aracı, ancak bugün teslim alabildim. yeni Matrix ile ilgili soruları olanlara yanıt vermeye çalışırım.
@Devr68; Hayırlı olsun kazasız, belasız günlerde kullanmanız dileği ile...
quote:
Orjinalden alıntı: _Maxy_
@Devr68; Hayırlı olsun kazasız, belasız günlerde kullanmanız dileği ile...
Çok teşekkür ederim. Olumlu dileklerin olumlu sonuçlar doğurduğuna inanırım. Bir de; iyi dilekler iyilerden gelir.
Matrix in hangi modelini nereden ve kaça aldınız ? (Unutmadan hayırlı olsun)
quote:
Orjinalden alıntı: historiyst_45
Matrix in hangi modelini nereden ve kaça aldınız ? (Unutmadan hayırlı olsun)
Matrix Select'in otomatik vitesini aldım. İzmir Yükseliş'ten. Alımda takas araç sözkonusu olduğu için ne desem, yanlış yere gider. Siz, bildiğim kadarı ile Manisa'dasınız. O aracın liste fiyatı 28.500 YTL. Ama ilgililer şartlara göre yardımcı oluyorlar. Manisa'da da bayisi vardır sanırım. Ben sadece şunu söyleyebilirim; İzmir'deki 2 bayi, hem Çakırlar, hem de Yükseliş iyi indirimler yapıyor.
Manisa dayım evet ama buradaki Hyundai bayisi geçen seneden beri kapalı.Neyse arabayı kaça bıraktılar son?Dizel mi benzinli mi motor?Otomatik vites mi manuel mi?
Durum nedir arabadan memnunmusunuz.
Bu kadar uzun bir tercih döneminden sonra neticeyi öğrenmek isteriz.
ayni sinifta değil ama 308 sw tek gecerim
quote:
Durum nedir arabadan memnunmusunuz.
Bu kadar uzun bir tercih döneminden sonra neticeyi öğrenmek isteriz.
Aracı teslim alır almaz uzun bir yurtdışı seyahatine çıkmak zorunda kaldığım için, henüz tam kullanamadım. Toplam sürüş mesafesi 150 km'yi ancak buldu, bunun yarısını da eşim kullandı. Şu ana kadarki tespitlerim şöyle;
Dijital bilgi ekranının anlık yakıt tüketimini göstermemesi şaşırtıcı. Bunun dışında memnun kaldığım ve öne çıkan özellikleri şöyle;
- inanılmaz güçlü bir kliması var. Izmir'in 35-40 derecelik sıcaklarında bile çok çabuk ve etkili serinletiyor ki, bir süre sonra kesinlikle en düşük konumda çalıştırmaya devam edemiyorum. Son 14-15 yılda pek çok marka araç kullandım, kliması en iyi olan Matrix diyebilirim.
- MPV/SUV sınıfı araç belirlemesi yaparken, en temel beklentim, yüksek tavanlı ve yüksek oturma koltuklu bir araç kullanmaktı. Tavan ve koltuk oturma yüksekliği beklentimi % 100 tatmin etti. Baz aldığım araç Scenic idi, ondan daha yüksek olduğunu söyleyebilirim. Özetle, nihayet otobüs kullanır gibi otomobil kullanabiliyorum.
- Araçtan acayip bir performans beklentim yok. İlk 1.000 km bitmeden de 120 Km hızın üzerine çıkmayı düşünmüyorum. İlk 1.000 km'den sonra serilik, hız gibi parametreleri gözleyeceğim, ancak şu an itibariyle, motorun sessiz çalıştığını, düşük devirlerde yüksek hızlara çıkabildiğini gözlüyorum (otomatik viteste overdrive seçeneği ile düşük devir/ekonomik yakıt konumun kullanmayı tercih ediyorum).
- Araç zaten 1.344 Kg. Tavan yüksek olmasına rağmen, üst tarafını enden dar tutup, aşağıya doğru genişletilmiş bir dizaynı var. Dolayısı ile yola sağlam oturduğunu, virajlarda riski olmadığını hissedebiliyorsunuz.
- Aracın her tarafında küçük gözler, çekmeceler, bardak tutucuları (tam 6 tane) var. Tavanda gözlük koyma yerine kadar düşünülmüş. Hatta koltukların altına gizli gözler, bagaj içi filesi koyacak kadar da abartmışlar. Cd çaların hemen altına MP3 koyma yerini bile düşünmeleri, hatta USB girişi için bağlantı kablosu koymayı düşünmüş olmaları da büyük incelik. Ancak, bu zenginliğin içinde kağıt mendil koyacak yer aradığımı da itiraf etmeliyim.
- Bana göre direksiyonu oldukça iyi. Ancak eşim Matrix'ten önce sadece Fiat Panda kullanmaya alışkın olduğundan ve o aracın da "city" seçeneği ile direksiyon olağandışı hafifletilebildiği için, Matrix'in direksiyonu ona ağır ve sert geldi. Direksiyonu çevirirken alışkın olduğundan daha çok güç harcadığını söylüyor.
Aracı daha 70-75 km. kullanmış birisi olarak fazla şey bile söyledim. İleride yakıt, performans, konfro özellikleri ile ilgili başka deneyimleri de paylaşmaya çalışırım. Sizin sorularınız varsa da yanıtlarım.
Allah kaza bela ceza vermesin
İç-Dış resim isteriz
hayırlı olsun kazasız belasız
quote:
Orjinalden alıntı: CYBORG00TR
İç-Dış resim isteriz
"warrior sako" ve "CYBORG00TR" iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Fırsatım olursa, haftasonu fotoğraf koyarım.
Kazasız belasız sürüşler ...
Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.
quote:
Orjinalden alıntı: Devr68
quote:
Orjinalden alıntı: CYBORG00TR
İç-Dış resim isteriz
"warrior sako" ve "CYBORG00TR" iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Fırsatım olursa, haftasonu fotoğraf koyarım.
evet özellikle bagaj hacmini gösterecek fotoğraflar bekliyoruz.
slm geçen hafta matrix 1.6 style aldım metalik gri suan 1200 km de cok memnunum yüksek ve geniş oldugu için aldım 98 model accentimi takasa verdim hyundai kullanıcısıyım hiçbir problem yasamadım cok sükür.
forma da yeni katıldım aldıgım arabayı arastırırken buldum ben aldıktan sonra arastırıyorum.-) yakıt fena degil 200 bin yaktı km de ama cok saglıklı ölçemedim tekrar deneyimlerimi aktarırım