Şimdi Ara

Sıfır Kutusunda Logitech Z5500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ürün değişimden gelmiştir bende kutusunu açmadan satmaya karar verdim 1 yıl daha garantisi devam etmektedir seti anlatmaya gerek yoktur sanırım kocaeli elden teslim edilir. GG üzerinden kredi kartı ile satış yapılabilir ve notebook ile takas düşünebilirim.

SATIŞ FİYATI: 800 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Prens -- 26 Ekim 2009; 10:08:30 >

• hocam ilanını baltalamak gibi bir amacım yok ama fiyatını revize etmen gerekiyor çünkü sıfır fiyatı 838 tl + 5 ay taksitli fiyatıhttp://www.vatanbilgisayar.com/products.aspx?L2=PERMME&br=LOGITECH
  • o kadar zahmet edip araştırmışsın birde stoklarında olup olmadığına bir baksaydın.
  • stok durumu üzerine tıkladığınızda ürünün bazı mağazalarında mevcut olduğu gözüküyor
  • sizin gibi garantiden gelen bir urun daha vardi 650 lira istiyordu bence fiyat yuksek bende almayi dusunuyorum yanlis anlamayin arastiriyorum o yuzden
  • bak benim bakmama gerek kalmamış arkadaş bakmış fiyatını revize etmen gerekiyor yoksa zor satarsın bu fiyata sen hocam hayırlı satışlar
  • Vatanda 876 lira arkadaşta 800 ürünler arasında hiç bir fark yok.76 lira daha hesaplı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK Logitech Z5500
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vatan'da world card a özel 876. herkeste world card yok olmak zorunda da değil. o kartın da kullanır kullanmaz 50 tl mi ne senelik ücreti oluyor. onu da hesap edin.

916 lira havaleyle(peşin) , vatanı referans alacaksanız o fiyatı referans alın... başka yerde varsa linkini verin biz de görelim.

ya doğru karşılaştırma yapalım ya da hiç yapmayalım.
  • hocam 800 tl ikinci eli 1 yıl garanti var hiç kimsede 800 tl veripte cihazı almaz gider 100 tl daha verir alır sıfırını bu kdar basit hocam kusura bakma ilanını kirlettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowhektors

hocam 800 tl ikinci eli 1 yıl garanti var hiç kimsede 800 tl veripte cihazı almaz gider 100 tl daha verir alır sıfırını bu kdar basit hocam kusura bakma ilanını kirlettim

Arkadaşı tanımam ama sattığı ürün zaten sıfır.
  •  Sıfır Kutusunda Logitech Z5500

Bu kutu takıldı aklıma.Nedir bu?
    Logitech buzdolabı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutx -- 2 Kasım 2009; 15:13:47 >
  • istediğim fiyata satmakta özgürüm lütfen geyik muhabbetine çevirmeyin ilanımı kimseye zorla mal satmıyorum
  • hocam bence yeni ilan aç,ilanın içine edilmiş.

Adam 100 lira eksiğe veriyor ve sıfır diyor siz hala şöyle böyle diyorsunuz, ne yapsın üstüne birde paramı versin.
  • Aslında bir şey demeyecektim; ama madem başlık zıvanadan çıkmış, ben de ilan sahibinden özür dileyerek şu ilanı göstereyim

http://www.sahibinden.com/logitech_z-5500_505w_5_1_dijital_speaker-45WQQaXQQ17885456WQQpXQQdisplayitem?keyword=z%205500

-----------------

Satıcıların zorlamasına gerek yok. Bence bu kadar kirliliğe neden olacağına makul bir fiyatla elden çıkarmak daha iyi...

Yine de hayırlı satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UberManS -- 4 Kasım 2009; 14:03:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.