Şimdi Ara

SIFIR KUTUSUNDA IPHONE 4S 16 GB = 600 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Renk #Siyah Model #iPhone 4S Kapasite #16 GB İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR CIHAZ '' furza '' ARKADASIMIZA SATILMISTIR , KENDISINE HAYIRLI UGURLU OLSUN...

Arkadaslar resım ekleme geregı gormedım naylonları bıle acılmamıs sıfır telefon , kutu jelatınlerını ben actım ve cıhazın uzerındekı jelatınlere dokunmadan kart taktım bıde ne goreyım cıhaz sımkılıtlı , tabı bu durumda aktıve etmek bıle nasıp olmadı , hıc kullanılmamıs paketınde sıfır urun , pasaport kaydı malesef yok , alan arkadas kaydettırıp gevey ıle rahatca kullanabılır , surumu sanırım ıos 5 cıvarında bırsey cunku aktıve etmek ıcın kart taktıgımda klavyedekı tuslar ıcınde Turkce karakter yoktu , yanlıs bılmıyorsam Turkce karakterler ıos 6 ıle gelmıstı dıye hatırlıyorum...

FIYAT 600 TL PAZARLIKSIZ , TAKAS TEKLIF ETMEYINIZ...

NOT : Cıhaz yanlıs bılmıyorsam ıngıltereden alınma , urun kodu '' MD235B/A ''

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERGENEKON -- 7 Eylül 2013; 14:56:12 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ülke operator

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: memeti

Ülke operator

Kusura bakmayın , sonradan aklıma geldı ekledım ılana...

quote:

Orijinalden alıntı: ERGENEKON

NOT : Cıhaz yanlıs bılmıyorsam ıngıltereden alınma , urun kodu '' MD235B/A ''

• Arkadaslar ılanı acıtıgm ılk 5 dakıka ıcınde , 4 arkadas alıyorum mesajı atmıs , sıraya gore davranacagım dıger arkadaslar kusura bakmasın...

• Fiyat uygun ancak 150 tl civarı unlock + 300 tl pasaport muhabbeti derken oldu sana 1050 tl .
  • quote:

Orijinalden alıntı: IW?N

Fiyat uygun ancak 150 tl civarı unlock + 300 tl pasaport muhabbeti derken oldu sana 1050 tl .

Tesekkur ederım , pasaport olan vardır belkı , nasıp bakalım...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IW?N

Fiyat uygun ancak 150 tl civarı unlock + 300 tl pasaport muhabbeti derken oldu sana 1050 tl .

Tesekkur ederım , pasaport olan vardır belkı , nasıp bakalım...

Hayırlı satışlar hocam umarım dilediğiniz fiyattan satabilirsiniz .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • way anasını sayin seyirciler biz bugun iphone 4 ü iyi satmişiz derken .. cijhazin sim kilitli olduğunu gördüm ama yinede iyi fiyat gevey den sonrasi imei atilmiyormu hurdawat telefonlardan imei clone ?
    elimde 2 adet 3g li telefon var faturasıyla alinmiş hurda bozuk . birgün yurtdişi telim olursa diye bekletiyorum .

son olarak

ps vita wfi var elimde teknosa garantili takads düşünürmüsünüz ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilyus

way anasını sayin seyirciler biz bugun iphone 4 ü iyi satmişiz derken .. cijhazin sim kilitli olduğunu gördüm ama yinede iyi fiyat gevey den sonrasi imei atilmiyormu hurdawat telefonlardan imei clone ?
    elimde 2 adet 3g li telefon var faturasıyla alinmiş hurda bozuk . birgün yurtdişi telim olursa diye bekletiyorum .

son olarak

Tesekkur ederım , ınanın parası pulu onamlı degıl ugrasacak vaktım yok , son gunlerde ıslerım cok yogun , ugrasmamak adına yazdım bu rakamı , takas malesef dusunmuyorum yınede sagolasın...

• quote:

quote:

way anasını sayin seyirciler biz bugun iphone 4 ü iyi satmişiz derken .. cijhazin sim kilitli olduğunu gördüm ama yinede iyi fiyat gevey den sonrasi imei atilmiyormu hurdawat telefonlardan imei clone ?

son olarak

Tesekkur ederım , ınanın parası pulu onamlı degıl ugrasacak vaktım yok , son gunlerde ıslerım cok yogun , ugrasmamak adına yazdım bu rakamı , takas malesef dusunmuyorum yınede sagolasın...

o zamn hayırlı işler tez elden ..

• slm ingiltereden hangi operatör olduğunu öğrenebilirmiyim çünkü orange ise 300 tl civarına açıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maesstro_06 -- 7 Eylül 2013; 0:51:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maesstro_06

slm ingiltereden hangi operatör olduğunu öğrenebilirmiyim çünkü orange ise 300 tl civarına açıyorlar

Aleykumselam , kardes ınan bılmıyorum , urun kodunu yazdım ordan oluyorsa arastır...

• quote:

quote:

quote:

son olarak

o zamn hayırlı işler tez elden ..

Cok tesekkur ederım sagolasın...

• ERGENEKON kullanıcısına yanıt
    pasaport varsa masrafımız ne olur acaba tam olarak ?
  • quote:

ARKADASLAR CIHAZ '' furza '' ARKADASIMIZA SATILMISTIR , KENDISINE HAYIRLI UGURLU OLSUN...

güzel alışverişti. asıl ben teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: furza

quote:

ARKADASLAR CIHAZ '' furza '' ARKADASIMIZA SATILMISTIR , KENDISINE HAYIRLI UGURLU OLSUN...

güzel alışverişti. asıl ben teşekkür ederim

Benım ıcınde son derece sorunsuz ve guzel bır alısverıs , gule gule kullanmanızı dılıyorum tekrar...

• gevey lazım olursa sağlarız . ios 7 gevey mevcuttur . düm dünya ülkelerini açar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.