Şimdi Ara

SIFIR KUTUSUNDA GARANTİLİ !!! Sapphire Ati HD5870 1GB GDDR5 650 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
3.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Rakamı kafadan attım yahu amma takıldınız faturasız ürünler düşük gider bilinen gerçektir. Toptancı son kullanıcıdan ürünü almaz satıcı ise fatura isterse ne yapacaksınız? Çözüm almıyor mesela.
  • Yazmış olduğun kelimelerde açık açık haklı olduğunu göstermeye çalışmaktasın ama ne yazıkki haksızsın !!! Nedeni ise zaten aldığım yerde fiyatı 850 TL iken ben sana sıfır garantili cihazı 635 TL'den verdim. Bu demek oluyorki ben gereğinden fazla fiyat indirmişim. Sen üstüne üstelik kalkıyosun ve 300 TL düşük bir fiyat yazıyorsun ve ölücülük yaptığın belli olunca ise rakamı kafadan attım diye cevap yazıyorsun. Kusura bakma ama hiç inandırıcı değilsin , şu saatten sonra ise kesinlikle muhattabımda değilsin.
  • hpsiburada üzerinden yapılan alış-verilerde fatura garanti belgesi vs. şart değil çünkü üyenin aldığı herşey sistemlerinde kayıtlı ve arıza durumunda arıza formu talep ediyorsun dolduruyorsun onlarda sana bir kargo kodu veriyorlar sende anlaşmalı kargoyla kodu bildirerek ücretsiz gönderiyorsun.nitekim bende öyle olmuştu ürünün ne garanti belgesi nede faturası vardı ama gönderdim kabul ettiler ve arıza giderilemeyince sıfırını yolladılar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.