Şimdi Ara

SIFIR KUTUSUNDA GARANTİLİ ASUS M530W

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ASUS M530W SMARTPHONE'UMU 23.06.2008 TARİHİNDE HEPSİBURADADAN ALDIM. SEVEREK KULLANIYORDUM. ŞARJ PROBLEMİ OLUŞTU. ONARIMINI YAPAMADIKLARINDAN DOLAYI YETKİLİ SERVİS BANA SIFIR KUTUSUNDA YENİ BİR SMARTPHONE GÖNDERDİ. İŞİM NEDENİYLE TELEFON MADURİYETİMİ GİDERMEK İÇİN YENİ BİR TELEFON ALMIŞTIM. MADDİ SIKINTIMDAN DOLAYI SMARTPHONE'UMU SATIYORUM. FATURASI VAR, GARANTİSİ FATURA TARİHİNE GÖREDİR, FATURA TARİHİ 23.06.2008 DIR. YAKLAŞIK 6 AY KADAR GARANTİSİ VARDIR. SERVİSTEN YENİ TELEFON DEĞİŞİMİ OLDUĞUNA DAİR TEKNİK SERVİS FORMU VAR( BU FORM 09.11.2009 TARİHLİDİR). FOTOĞRAFLARINDA DA GÖZÜKTÜĞÜ GİBİ DAHA KUTUSUNU BİLE AÇMADIM. SİYAH RENKTE WİNDOWS MOBİLE YÜKLÜ AKILLI BİR TELEFON ALMAK İSTERSENİZ KAÇIRMAYIN DERİM. KOCAELİ DE ELDEN TESLİM EDEBİLİRİM.

ÜRÜNÜN FİYATI 410 TL DİR. YURTİÇİ, MNG,ARAS KARGO İLE GÖNDEREBİLİRİM. KARGO BENDEN.

Teknik Özellikler
    Sistem: UMTS 2100 (3GPP Band I), GSM 900/1800/1900; GPRS Class 10
    Boyutlar: 117 x 65 x 13.8 mm, 135g
    Batarya: 1200 mAh Lithium-Ion
    Konuşma Süresi 4 -5 Hours (GSM) , 2-3 Hours (WCDMA)
    Bekleme Süresi: 150~200 saat
    İşletim Sistemi: Microsoft Windows Mobile 6 Standard
    CPU: Marvell PXA270 (416 MHz)
    Renk: Siyah/Beyaz
    Ana Ekran: 2.4 TFT, 65K renk, 320 x 240 çözünürlük
    WAP: HTTP / WAP 2.0
    Bluetooth: Bluetooth V2.0
    JAVA: J2ME (CLDC 1.1 + MIDP2.0)
    Kamera: 2 Mega Pixel, Auto-Macro özelliği / Video konferans için ön tarafında kamera
    Muzik: MP3, WMA, AAC, Midi, and WMV,
    Video: MPEG4 / H.263 oynatma ve kaydetme
    Hafıza: Tümleşik 256 MB Flash + 64 MB SDRAM
    Uygulamalar : Ajanda, Dünya Saati, Hesap Makinası, Dosya Yöneticisi, Windows Live Messenger
    İş Fonksiyonları: ClearVue Dosya Görüntüleyicisi (Word, Excel, Power Point, Uzaktan Sunum Kumandası)

Etkileyici Mesaj Fonksiyonları
    ASUS M530w anında e-posta özelliği (push-email) ile kullanıcıların epostalarını exchange sunucusundan eşzamanlı olarak alabilmelerini sağlar. Epostalarla birlikte uygulamalar ve iletişim kayıtları da güncellenir. Bu önemli özellikler sayesinde kullanıcılar ofis dışında ya da toplantıda bile olsalar asla önemli mesajları kaçırmayarak, işlerine verimli bir şekilde devam ederler.

POP3, IMAP4, Microsoft Exchange gibi farklı posta sunucu sistemlerini destekleyen M530w’de bulunan QWERTY tuş takımı de bilgisayar klavyesine alışkın kişilerin hızlıca mesaj yazabilmelerine ve not tutabilmelerine olanak tanır.

Hızlı Veri Transferi
    ASUS M530w, kullanıcıların çoklu ortam özelliklerinden faydalanabilmeleri için yüksek hızlı veri transferi özelliği sunar. 3G Video Phone ile kullanıcılar yüz yüze konuşabilir, 3G geniş band teknolojisi ile müzik ve video dosyalarını yükleyebilirler. Aynı zamanda yüksek hızlı veri transferi için 802.11 b/g teknolojisi ile kablosuz bağlantılardan da faydalanabilirler. Ek olarak bütünleşik Bluetooth teknolojisi arayüzü diğer Bluetooth araçlarıyla kablo karmaşası olmadan özgür hareket etme olanağı sunar.

Geniş Kapsamlı İş Fonksiyonları
    Windows Mobile 6 Standart İşletim sistemi’nin sunduğu ActiveSync programı ile kullanıcılar telefondan sunucuya kolaylıkla veri aktarabilir. Telefon kaybolsa bile, kullanıcılar hesap numaralarını kaybetmez ve verileri tekrar yükleyip depolanmış verileri diğer akıllı telefonlarına aktarabilirler. M530w’nin bütünleşik silinmiş dosya arama özelliği ile Word, Excel, PowerPoint ve PDF dosyaları görüntülenebilir.

Eğlence Fonksiyonları
    ASUS M530w’nun bütünleşik Windows Live Messenger özelliği ile kullanıcılar istedikleri zamanda ve istedikleri yerde kolayca sohbet edebilirler. 2.0 Mega Piksel Auto-Macro kameranın güçlü flaş ve makro çekim özellikleri ile hayatınızın unutulmayan anlarını ölümsüzleştirirken Windows Media Player uygulaması ile tam ekran film de izleyebilirsiniz

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Telefon satılmıştır. İlan kapalıdır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.