Şimdi Ara

sıfır kutusunda GALAX GTX 980 Ti HOF 6GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam bir kısa film yarışmasında GALAX GTX 980 Ti HOF 6GB kazandım ve bunu kullanmıyorum satıp biraz para ekleyip güzel bi drone almak istiyorum.
    Araştırmalarıma göre internette ki EN UCUZ fiyatı şu an 3bin tl.

inventus da:3120
    teknobiyotik:3176
    hepsbrda:kampanya varmış 3.299,00 yerine 3000
    nova:3015 TL

Ben 2700 TL'ye satıyorum.
    Taksit isteyen arkadaşlar için get ve benzeri uygulamalar yapan siteler baya komisyon koyuyor fakat bankaların alo taksit,taksit yap gibi uygulamaları mevcut ve çok daha cüzzi rakamlara.

Bu arada ufak bi açıklama yapacağım ilan ile ilgili bazı arkadaşların yanlış anlaşılmalarını düzeltmek amacıyla:
    Kutusu açılmış mantığını yanlış anlayan arkadaşlar için ufak bir düzeltme yapayım :)
    Kutusu açılmış demek kullanılmış mal demektir.
    Kargo 2-3 gün oldu elime geçeli ve herkes gibi içinde gerçekten ekran kartı olup olmadığını anlamak için açtım fotoğraflarını çektim,buraya yükledim ve olduğu gibi yine kapattım.Kaldı ki yırtılarak açılan kutu değil bildiğimiz puzzle kutu,yani tekrar aynı formunu aldı.
    Yani kutu açıldı diye 500 600 tl indirim istemek sıfır garantili bir ürün için ne kadar mantıklıdır bilemiyorum.
    Sattığım fiyatı bir nevi kampanya ya da promosyon kodunuz ile aldığınız ürün gibi düşününün.
    İkince el satmıyorum ki uzun uzadıya pazarlık yapayım.Sıfır olan bir malı tamamen hem bana kolaylık olsun hem size kolaylık olsun diye fiyatını indirip satmak istiyorum.

-Galax'ın kendi yarışmasından kazanılmıştır yani aracı kurumlardan değil.
    -Yarışmadan kazanıldığı için faturası yoktur fakat seri numarası üzerinden aynı garanti şartları altında garantiye alınmıştır.

Bu açıklamaları daha önce başka bir forumda yaşadığım muhabbetler üzerine yazmak zorunda kaldım umarım anlayış ile karşılarsınız.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     sıfır kutusunda GALAX GTX 980 Ti HOF 6GB sıfır kutusunda GALAX GTX 980 Ti HOF 6GB sıfır kutusunda GALAX GTX 980 Ti HOF 6GB

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bu forumda sen açılmamış kutuya elini sürsen bile indirim isterler. Neden? Elinin izi kaldı, 200tl daha isteriz derler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JMaharaja

Bu forumda sen açılmamış kutuya elini sürsen bile indirim isterler. Neden? Elinin izi kaldı, 200tl daha isteriz derler.

Ben de bunu anlamıyorum. Bu basit bişey, açılmış ürün sıfır değildir. En fazla kullanılmamış olduğunu "iddia edebilirsiniz". Diğer türlü bir ürünü alıp deneyip memnun kalmayan da sıfır der, overclock edip bu iyi overclock olmuyor diyen de, hatta bi süre temiz kullanıp satan bile sıfır diyebilir...
  • Benim kasam yok, hatta bu kartın nasıl kullanılacağı hakkında bile bir bilgim yok maalesef.Kargodan geldi fotoğrafını çektim koydum tekrar kargo kutusuna koydum.
    sıfır demek alıp pc ye takmamışssan sıfırdır.ürünün sana gelmesi ikinci el olması anlamına gelmez.
     sıfır kutusunda GALAX GTX 980 Ti HOF 6GB

• Üyeliğiniz zombi üyelik sayılır.Yıllar önce açılıp , sırf konu açmak için yeniden giriş yapmışsınız.Ne tür bir güvence sağlayacaksınız satış için ?
  • arkadaşlar rica ediyorum şöyle yorumlar yapmayın,işim olmuyor bu forumlarda bir satış için yeni üyelik açmak istedim fakat önceden üyeliğimin olduğu ortaya çıktı bende bu hesaptan yazdım, ne yani şimdi bir şey satacağım diye aktif kullanıcı olup bütün konulara cevap mı yazmam gerekiyor?

İlgi alanım değil bir arkadaşım bu forumda daha çabuk satabileceğimi söyledi bende buraya yazdım olay basit, arkadaşlar dünya kurtarmıyorsunuz ya ekran kartı satıyorum şurada!

İstiyorsanız verin get parasını aracı siteden satayım.Bu kadar basit terörist muamelesine gerek yok valla sıkıldım şu mesajlardan ve yorumlar rica ediyorum lütfen ama artık.cidden lütfen.

Hangi şehirdeyseniz ciddi alıcıysanız o şehirdeki arkadaşım illaki vardır ona gönderirim elden bakarak alırsınız bu kadar basit daha olmadı böyle yani.

Kimse üzerine alınmasın yazdıklarıma kişisel olarak sadece gelen yorumlar mesajlar üzerine bunları açıklama gereği duyuyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.