Şimdi Ara

SIFIR KUTUSUNDA DELL INSPIRON 6400 LAPTOP GARANTİ+FATURA+SÜPER FİYAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SIFIR KUTUSUNDA DELL INSPIRON 6400 LAPTOP GARANTİ+FATURA+SÜPER FİYAT

Arkadaşlar, ürünü satın aldığınızda fatura adınıza kesilecektir.

Ürün kutusunda sıfır ve açılmamış şekildedir. Garantisi fatura adınıza kesildiği günden itibaren başlayacaktır.

Ürünün piyasada ortalama fiyatı 1450-1650 YTL arası değişmektedir.
    İstediğim fiyat: 1200 YTL'dir. Takas, pazarlık kesinlikle yoktur. Fiyat görüldüğü üzere ortadadır...

MSN: fuducuk@yahoo.com GSM: 0 536 333 0 111

ÖZELLİKLER

İşlemci "Intel® Core Duo İşlemci T2300E (1.66GHz, 2MB L2 cache, 667Mhz FSB)

Chipset Intel® 945GM chipset

Wireless Dell™ Wireless 1390 802.11b/g

İşletimSistemi Windows XP Home TR

"Ekran Çözünürlük" "15.4"" WXGA TFT Parlak LCD 1280x800 Çözünürlük"

Bellek 512MB DDR2 533Mhz (1x512)

Sabit Disk 80GB 5400rpm SATA

Ekran Kartı Intel® GMA 950 paylaşımlı maks. 224MB

Optik DVD-RW Sürücü

Bluetooth Bluetooth

Ses MS-Sound uyumlu ses kartı, stereo hoparlör

Modem-Ethernet 56K faks-modem, 10/100 ethernet

Portlar "S-Video, IEEE1394 5-1 Card Reader, 4xUSB 2.0 port"

Klavye-Mouse Türkçe Q Klavye, Touchpad Mouse

Batarya 6 Hücreli Li-Ion pil

Ağırlık 2.8kg

Garanti 2 yıl garantili

Ekstra- Hediye "EDU TİME''DAN 20 SAAT EĞİTİM HEDİYELİ

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• quote:

Orjinalden alıntı: fuducuk

http://www.moysis.com/asp/show_stock.asp?product=21.073.034&ref=akakce&v=1.52.2

1249ytl havale ile
  • Kafayı taktın bana he.

Ne istiyorsun? Alıp başkasına kâr ederek satamayacak bir fiyat verdiğim için, için içini mi yiyiyor?

• yoo alacak arkadaşları yanıltmanı önlemek istiyorum piyasa fiyatı hiçte bahsettiğin gibi değil gördüğün üzere
  • harbiden neden hala piyasa fiyatına satmaya çalışıyosun kardeş?
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdaragorn

harbiden neden hala piyasa fiyatına satmaya çalışıyosun kardeş?

Çok şeker adamsın sen ya.

Daha önce elden 1350 YTL'şer 2 adet sattım. Burdaki piyasayı tecrübe edinmek istiyorum. Senin gibi kösteklere&ölücülere karşı nasıl davranılır vb.

Piyasa fiyatının altına veriyorum gene memnun değilsin. Başka bir derdin varsa söyle bilelim.

• ya kardeş gerçekten ölücü falan değilim tekrar söylüyorum bu sefer anlaman umuduyla satış fiyatına lafım yok istersen 5milyara sat mal senin yorum yapmam ama sen piyasa fiyatı 1450ytl diyorsun uyarılmana rağmen devam ediyorsun yaptığın yanlış ticaret ahlakına uymadığı için alıcıları ve seni bilgilendiriyorum ama sen hala ölücü vb kelimeler kullanıyorsun iyi niyetine veriyorum sorun değil kolay gelsin satışında bak işlerde iyiymiş milleti kandırmana gerek yok dimi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ticaret bu, nesi kandırmak?

Marketten birşey aldığın zaman adam üstüne kârını koymuyor mu? Adam sana diyor mu kardeş ben bunu bu kadara aldım üstüne para katarsan salaklık etmiş olursun diye. Nasıl bir anlayış sendeki ya?

Ben alıcam kârımı koucam tabiki satıcam. Helâl bu.

Sen gidip mesela hepsiburadaya gidebiliyor musun ben bu ürünü başka bir sitede gördüm daha ucuz siz insanları kandırıyorsunuz diye? Cevap vermezler bile sana. Bende seni sallamasam sorun yok, susup kaybolacaksın ortadan.

Bir malın değeri vardır. Sen en uygun satan yeri bulabilirsin ama herkez bunu yapmaz, yapamaz. Kendine göre düşünüyorsun. Herkez herşeyi en ucuz fiyata alabiliyormu ki?

Piyasa fiyatı 1450 demekle yalan mı söylemiş oluyorum? Kimi siteler 1450'den veriyor. Onlar ahlaksız mı iş yapıyor? Ne saçmalıyorsun sen?

Ben en ucuz 1450ye mi alabilirsiniz dedim? Bunu da satıcı araştırıp bulacak artık.

Eğri oturup doğru konuşacaksın. Senden tek ricam bu.

Hadi hoşçakal...

• quote:

Orjinalden alıntı: fuducuk

kardeş hala laf anlamıyorsun yalan söylüyorsun işte ürünün piyasa fiyatı 1249-16.. arasında değişiyor ne kalın kafalıymışsın ya insanları yanıltma diyorum istediğin fiyata sat hala anlatamadım SATTIĞIN FİYATA LAFIM YOK
  • Sana cevap yazanda kabahat.

Terbiyesiz.
  • fuducuk;bence işine gelmediği için anlamıyor yada anlamak istemiyorsun.

serdaragorn çok haklı.sen ilandaki bilgi ile yanıltıyorsun ilanı okuyan ve fazla bilgisi olmayan insanları.
    market örneğinde çok saçma!markette aldığın mal 300-500 ykr yada 3-5 ytl..senin malın binlerce ytl ve vereceğin zarar da o ölçüde.

sen ilanında piyasada arkadaşın veridiği limiti de eklesen bence sorun yok.ama sen onu ısrarla yapmak istemiyorsun, işine gelmediği için.

Bu sebeple;ben serdaragorn un senin satışınla ilgili dediklerine tamamen katılıyor ve ona hak veriyorum.
    bu arada, o arkadaşı da tanımam,seni de. sadece muhabbetiniz en başından beri dikkatimi çekti ve yazma ihtiyacı duydum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi getupandgo -- 3 Eylül 2007; 23:24:10 >
  • son rakam ne olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: sucukekmek

son rakam ne olur

Son rakam 1200 Ytl'dir arkadaşım. Bu şartlarda daha ucuzunu bulursan ben de o fiyata vereyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.