Şimdi Ara

SIFIR KASALİ SATİLİK SAMSUNG GALAXY S3 180TL UYGUN FİYAT - SON İNDİRİM-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy S3
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Satıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raskolinkov -- 2 Şubat 2016; 16:35:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yanlış analma kardeş ama son onu ancak ölü fiyatına vermen lazım örneği 4 cekirdekli işlemciyi ben 50tlye verdim
  • paradox__2006 kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum. Telefonun parçalarının -ya da bu durumda olanlarının- durumuna fiyatlarına bir bak birde bu telefon sıfır kasalı. Fiyat zaten pahalı değil ve senin 4 çekirdekli işlemciyi 50 tl den satman kıyas konusu bile olamaz , bende Pentium dual core işlemciyi 25 liraya veriyorum herşeyi piyasasına göre yorumlanmalı

• Uyarsa bende kore olanı var. Parça niyetine alıp buna takarsınız.https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=112917163&p=1#112917163

• Ekranin fiyati zaten turkiyede 300tl kafadan eee 180tl sen aldin oldun oldu 480tl yap hesabi,bu nasil hesap oldu

• sendomi S kullanıcısına yanıt
    100-150 liralık hatta Belkide daha ucuz olan ürünü 300 liraya satanlara olsun bu siteminiz hem fiyatlar o kadar ucuk değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Uznrm

100-150 liralık hatta Belkide daha ucuz olan ürünü 300 liraya satanlara olsun bu siteminiz hem fiyatlar o kadar ucuk değil

hocam sitem falan değil gerçeği söyledim.http://tr.aliexpress.com/item/Replacement-LCD-Display-Touch-Screen-for-Samsung-Galaxy-S3-i9300-White/32356374302.html?spm=2114.49010508.4.52.rGhYmr
    bulabildiğim en düşük fiyat 58$ buda 175tl yapar,neden söyledim aynı şey başıma geldi 3 defa ekran kırıldı telefonda en son satayım dedim,biraz ilanda durdu sonra ekran değiştirip yeğenime verdim,edeceği max 100 tl'dir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.