Şimdi Ara

SIFIR KAPALI KUTU Vodafone iphone 5S 16 GB 1800 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BUGATTI -- 2 Nisan 2014; 11:46:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BUGATTI

PAZARLIK VE TAKAS MÜMKÜN DEĞİLDİR, BUNLAR İÇİN PM ATMAYINIZ

TELEFON SIFIR KAPALI KUTU VE JELATİNİNDEDİR.

FATURADA 3 TANE IPHONE OLDUĞU İÇİN FATURANIN FOTOKOPİSİ VERİLECEKTİR.

İSTANBUL / KADIKÖY DE ELDEN TESLİM EDEBİLİRİM

FİYAT : 1850 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Hocam telefoncular bile 1800 TL veriyor haberiniz olsun fiyatınız çok iyi. En az 3-4 telefoncu 1800 TL teklif etti bana ve ben onlara sattım. 1600-1800 arası teklif ediyorlar genelde. Çok sıkışırsanız o paraya satabilirsiniz, haberiniz olsun.

Hayırlı satışlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1850 ye gideceğini düşünüyorum, telefonculara yem olmaktansa birisine 100-150 TL de olsa hayrım dokunsun isterim

• Hocam yanlış anlamayın öğrenmek için soruyorum merak ettim de, siz bu ürünleri artık kaç tane olduğu önemsiz atıyorum gidip kontratla 5 tane alıyorsunuz nakit ihtiyacından dolayı sıfır şekilde satıp nakitle işinizi görüp sonra kontratı kendi düzeninize göre ödüyorsunuz doğru mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nz9

Hocam yanlış anlamayın öğrenmek için soruyorum merak ettim de, siz bu ürünleri artık kaç tane olduğu önemsiz atıyorum gidip kontratla 5 tane alıyorsunuz nakit ihtiyacından dolayı sıfır şekilde satıp nakitle işinizi görüp sonra kontratı kendi düzeninize göre ödüyorsunuz doğru mudur?

O konu hakkında bir bilgim yok, ben vodafone kurumsal çalışanı yakınım sayesinde temin ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BUGATTI

quote:

Orijinalden alıntı: Nz9

Hocam yanlış anlamayın öğrenmek için soruyorum merak ettim de, siz bu ürünleri artık kaç tane olduğu önemsiz atıyorum gidip kontratla 5 tane alıyorsunuz nakit ihtiyacından dolayı sıfır şekilde satıp nakitle işinizi görüp sonra kontratı kendi düzeninize göre ödüyorsunuz doğru mudur?

O konu hakkında bir bilgim yok, ben vodafone kurumsal çalışanı yakınım sayesinde temin ettim.

Hmm tamam hocam kolay gele, satılır inş fiyat güzel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.