Şimdi Ara

SIFIR KAPALI KUTU Asus VP228QG FreeSync™ Full HD 75Hz 1 ms Oyuncu LED Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır Monitör Türü #LED
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    1
    1 SIFIR KAPALI KUTU Asus VP228QG FreeSync™ Full HD 75Hz 1 ms Oyuncu LED Monitör
    SATILIK

    Asus VP228QG 21.5" 1ms Full HD Adaptive-Sync/FreeSync™ Flicker Free, Mavi Işık Filtreli Oyuncu LED Monitör?

    Ürün inceleme linki:https://www.hepsiburada.com/asus-vp228qg-21-5-1ms-analog-hdmi-display-full-hd-freesync-oyuncu-led-monitor-pm-HB00000C7BC6

    Ürün Hepsiburada' dan Alınma Sıfır, Kapalı Kutu, Kesinlikle Açılmamış şekilde size hepsiburadadan geldiği gibi teslim edilecektir, 3 Yıl Asus Türkiye Garantilidir. Kargo en uygun şekilde alıcıya aittir.

    Süper Görüntü Kalitesi Klasik Şık Tasarımla Buluşuyor

    100,000,000:1 yüksek kontrast oranı, en iyi görsel ve renk kalitesi için ASUS'a özgü SplendidPlus ve VividPixel teknolojileri ile VP228QG 21.5” Full HD monitör. Bu yaklaşım, dayanıklılık ve kararlılıktan ödün vermeden sunulan tarz sahibi güçlü stand ve ince profile de yansıyor.

    100,000,000:1 ASUS Akıllı Kontrast Oranı
    Ekranın kontrastını arka aydınlatmayı ayarlayarak en karanlık siyah ve en parlak beyazlara ulaşarak gerçekçi görseller sunmak için dinamik olarak geliştirir

    1ms Hızlı Tepki Süresi
    ASUS VP228QG, lekelenmeyi ve hareket bulankılığını, 1ms tepki süresi ile ortadan kaldırır. Buna ek olarak Adaptive-Sync/FreeSync™ teknolojisi, ekran yırtılmasını ve yavaş kare oranlarını daha akıcı oynanış için ortadan kaldırır.

    AMD FreeSync™ Teknolojisi ile süper akıcı görseller
    Konu tasarıma geldiğinde ASUS her zaman kullanıcıları düşünür. ASUS VP228QG, ASUS'a özgü GamePlus kısayol tuşuyla nişangah, zamanlayıcı, FPS sayacı ve ekran hizalama fonksiyonları sunar. Bu araçlar oyuncuların oyun yetenekleri üzerinde çalışıp geliştirmesini sağlar.

    ASUS'a özgü GamePlus Teknolojisi
    Ekran kartı, monitör arasında yaşanan gecikmenin minimuma indirilmesi ile her fare hareketini anında hissederek gerçek bir oyun deneyimi yaşamanıza imkan sağlar. Hedefinize anında odaklanıp gecikmeden olmadan head shotı almanızı kolaylaştırır.

    ASUS’a özgü SplendidPlus Teknolojileri
    Size gerçek anlamda canlı bir görüntü deneyimi sunmak için ASUS VP228QG'yi bazı tescilli teknolojilerimiz ile donatarak çıtayı oldukça yükselttik. SplendidPlus™ Akıllı Video Teknolojisine sahip olan VP228QG, renk parlaklığını, kontrast ve keskinliği arttırarak video ve görüntüleri en iyi hale getiriyor. SplendidPlus™ teknolojisinde Manzara, Standart, Sinema, sRGB ve Gece Görüşü modlarının yanı sıra iki yeni mod daha bulunuyor; Okuma ve Karanlık Oda. Düşük Mavi Işık ve Titreşim Engelleme teknolojileri ise uzun süreli kullanım sonrası gözlerinizde oluşan gerginliği azaltıyor.

    En İyi Resim Kalitesi için VividPixel Teknolojisi
    ASUS VividPixel Teknolojisi, görsel sınırlarını geliştirir ve gürültülü tonları kristal netliğinde ve detaylı bir izleme deneyimi için düzeltir.

    ASUS Eye Care Teknolojisiyle Gözlerinizi Koruyun
    DisplayPort, HMI ve VGA bağlantılaır ile ister masaüstü PC 'nize ister oyun konsolunuza bağlayın ve oyunun keyfini çıkarın.

    ASUS Mavi Işık Filtresi
    VP228QG aynı zamanda TÜV Rheinland sertifikalı ASUS Mavi Işık Filtresi'yle, gözlerinizi zararlı mavi ışıktan korur, yeni OSD menüsüyle de dört farklı filtreye ekran üzerinden kolayca erişilir. VP228QG, sıkı performans testlerine tabi tutuldu ve dünya çapında teknik, güvenlik ve sertifikasyon hizmetleri sunan TÜV Rheinland laboratuvarları tarafından flicker-free ve düşük mavi ışık seviyeleri yaydığı yönünde sertifikalandırıldı.

    ASUS Mavi Işık Filtresi
    VP228QG aynı zamanda TÜV Rheinland sertifikalı ASUS Mavi Işık Filtresi'yle, gözlerinizi zararlı mavi ışıktan korur, yeni OSD menüsüyle de dört farklı filtreye ekran üzerinden kolayca erişilir. VP228QG, sıkı performans testlerine tabi tutuldu ve dünya çapında teknik, güvenlik ve sertifikasyon hizmetleri sunan TÜV Rheinland laboratuvarları tarafından flicker-free ve düşük mavi ışık seviyeleri yaydığı yönünde sertifikalandırıldı.

    Flicker-free Teknolojisi
    Yorgun, ağrımış gözlere son. VP228QG içerisinde bulunan TÜV Rheinland sertifikalı ASUS Flicker-Free teknolojisiyle titremeyi azaltarak rahat bir izleme deneyimi sunar. Bu sayede göz yorgunluğu ve diğer zarar verici etkiler, ekranın karşısında geçirilen sayısız saate rağmen en aza indirilir.

    Trace Free Teknolojisi
    SPLENDID Video Sunum Modları : 8 Mod (sRGB Modu/Manzara Modu/Tiyatro Modu/Standard Mod/Gece Görüş Modu/Oyun Modu/Okuma Modu/Karanlık Oda Modu)
    Ten Rengi Seçimi : 3 Mod
    Renk Sıcaklığı Seçimi : 4 Mod
    QuickFit (modları) : Var (Kılavuz Hizalama/Fotoğraf Mod)
    GamePlus(modları) : Var (Aimpoint/Zamanlama/FPS Counter/Display Alignment)
    Düşük Mavi Işık : Var
    HDCP desteği
    VividPixel : Var
    Smart View Teknolojisi : Evet
    FreeSync™ technology supported

    Fiyat: 2000 TL
    HİÇBİR ÜRÜNLE TAKAS DÜŞÜNMÜYORUM LÜTFEN TEKLİF ETMEYİNİZ..


    TAKAS ve Pazarlık düşünmüyorum, İstanbul içi elden satış tercihimdir, gelip ürünü görüp alabilirsiniz. Onun dışında ödeme havale/eft sonrası kargolama şeklinde olacaktır. Tüm illere kargolanır. Lütfen soracağınız bir soru varsa lütfen PM den yazın, konuyu gereksiz kirletmeyin.

    Hayırlı Forumlar...


    ÜRÜNÜN ÖZELLİKLERİ:


    Çözünürlük : Full HD 1920 x 1080 Pixel
    Ekran Büyüklüğü (İnç) : Geniş ekran 21.5" inç (54.6cm) 16:9
    LCD PANEL Tipi : TN
    Ekran Tipi : 16:9 (Geniş Ekran)
    Dahili Hoparlör: Var (1.5W x 2 Stereo RMS)
    Tepki Süresi : 1 ms
    Parlaklık(cd/m) : 250cd/m2
    Renk Paleti : 16.7 Milyon Renk
    Kontrast Oranı : 1000:1
    Dianmik Kontrast Oranı : 100.000.000:1
    Görüş Açısı (Yatay/Dikey): 170°(H)/160°(V)
    Çalışma Frekansı (Hz): 75Hz
    Bağlantılar : HDMI + DisplayPort + Analog VGA (D-Sub), Ses girişi x 1
    Duvar Monte Uyumluluğu: VESA® 100 x 100 mm
    İleri Seviye Özellikler: Support AMD FreeSync, Black stabilization, User customized game mode, Game mode hot key, Flicker Free, Low EMI
    Güç Tüketimi : <16W* (Normal) <0.5W (Bekleme) <0.5W (Kapalı iken)
    * measuring a screen brightness of 200 nits without audio/ USB/ Card reader connection
    Boyutlar/Ağırlık : Stand ile (GxYxD): 513 x 373 x 199.4 mm / 3.5kg
    Eğilme : -5°~+20°
    Kutu İçeriği: VGA Kablo + Güç Kablosu + Ses Kablosu + HDMI Kablosu (Opsiyonel)+ Hızlı Başlangıç Kılavuzu, Garanti Kartı
    Desteklediği Standartlar : Energy Star®, CB, CCC, CE, CEL level 1, ErP, FCC, J-MOSS, KCC, PSB, PSE, RoHS, UL/cUL, VCCI, WEEE, WHQL (Windows 10, Windows 8.1, Windows 7), MEPS, RCM, TUV Flicker-free , KC , eStandby, TUV Low Blue Light


    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 2000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.