Şimdi Ara

SIFIR!! JELATİNLİ İ PAD 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Rize İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bana hediye gelen i pad3 16 gb wi fi modelini satmak istiyorum ..dediğim gibi bana hediye geldi ve dış DIŞ JELATİNİ DAHİL HİÇ BİR ŞELİKDE AÇMADIM YANİ CİHAZ SIFIR VE GARANTİLİ!!
    zaten şeffaf jelanini altından dağıtıcı firmanın mühürlü garanti onayı görünüyor ve firma tüketici gov tr den kontrol edilip onaylanabiliyor..
    cihaz yaklaşık 3 aydır bende yani 20 ay civarı bir garantisi var üniversite öğrencisiyim maddi durumlardan dolayı satıyorum ..zaten satmayı planladığım için şimdiye kadar hiç açmadım ..

fiyat olarak 1150 tl düşünüyorum .. istanbulda oturuyorum ve okulum yozgatta yani istanbul ve yozgat içi elden teslim edebilirim ..düşünen veya sorusu olan arkadaşlar özel mesaj atabilir ya da yorum yapabilir..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• haaaa açık oldum ,net odum ürünü sattıktan sonnra adam bunun garantisi 24 ay değil 21 ay dedikten sonra ya abi ne farkeder 21 ay garantili cihazın 3 ayına mı takıldındemedim diemi böyle söylüyorsun sazan avı öyle olur ben gayet net cihazım bu fiyatım da bu diyorum ((ki kimsenin 3 ayı o kdar dert edeceğini sanmıyorum24 desem 24 derdim)).. sen direkt negatif yaklaşıyorsun .. ben bu işin ticaretini ypmıyorum sadece elimde böyle bir cihaz var ve notebooka ihtiyacım olduğu için satıp üzerine de biraz para koyup notebook almayı düşünüyorum neden ? çünki işime i pad kullanmak gelmiyor ..şimdi sen de işine gelirse alırsın işine gelmezse de almaz işine gelen bir teklif sunarsın ya da hiç ilgilenmezsin bu kdar basit senin işine o önerdiğin sitelerdeki gibi sazan avı geliyor anlaşılan. şikayetvar.com da 10500 küsür şikayet var yok ürünüm gelmedi yok arızalı geldi vs die şimdi 21 ay garantisi var dedim die sazn avlıyorsun diyorsan onu da senin vicdanına bırakıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: yigithan89

haaaa açık oldum ,net odum ürünü sattıktan sonnra adam bunun garantisi 24 ay değil 21 ay dedikten sonra ya abi ne farkeder 21 ay garantili cihazın 3 ayına mı takıldındemedim diemi böyle söylüyorsun sazan avı öyle olur ben gayet net cihazım bu fiyatım da bu diyorum ((ki kimsenin 3 ayı o kdar dert edeceğini sanmıyorum24 desem 24 derdim)).. sen direkt negatif yaklaşıyorsun .. ben bu işin ticaretini ypmıyorum sadece elimde böyle bir cihaz var ve notebooka ihtiyacım olduğu için satıp üzerine de biraz para koyup notebook almayı düşünüyorum neden ? çünki işime i pad kullanmak gelmiyor ..şimdi sen de işine gelirse alırsın işine gelmezse de almaz işine gelen bir teklif sunarsın ya da hiç ilgilenmezsin bu kdar basit senin işine o önerdiğin sitelerdeki gibi sazan avı geliyor anlaşılan. şikayetvar.com da 10500 küsür şikayet var yok ürünüm gelmedi yok arızalı geldi vs die şimdi 21 ay garantisi var dedim die sazn avlıyorsun diyorsan onu da senin vicdanına bırakıyorum...

Hala kullanmış olduğun ikinci el cihazı sıfırı ile kıyasayıp daha fazla fiyat istiyorsun ve bunda kendini haklı görüyorsun ya ben onu anlamıyorum. Tekliflik bir yanı yokki cihazının. Sıfırının altında bir fiyat verseydin pazarlığa oturabilirdik.

• quote:

haaaa açık oldum ,net odum ürünü sattıktan sonnra adam bunun garantisi 24 ay değil 21 ay dedikten sonra ya abi ne farkeder 21 ay garantili cihazın 3 ayına mı takıldındemedim diemi böyle söylüyorsun sazan avı öyle olur ben gayet net cihazım bu fiyatım da bu diyorum ((ki kimsenin 3 ayı o kdar dert edeceğini sanmıyorum24 desem 24 derdim)).. sen direkt negatif yaklaşıyorsun .. ben bu işin ticaretini ypmıyorum sadece elimde böyle bir cihaz var ve notebooka ihtiyacım olduğu için satıp üzerine de biraz para koyup notebook almayı düşünüyorum neden ? çünki işime i pad kullanmak gelmiyor ..şimdi sen de işine gelirse alırsın işine gelmezse de almaz işine gelen bir teklif sunarsın ya da hiç ilgilenmezsin bu kdar basit senin işine o önerdiğin sitelerdeki gibi sazan avı geliyor anlaşılan. şikayetvar.com da 10500 küsür şikayet var yok ürünüm gelmedi yok arızalı geldi vs die şimdi 21 ay garantisi var dedim die sazn avlıyorsun diyorsan onu da senin vicdanına bırakıyorum...

saka mi bu ?

hepsiburada 10500 sikayet aliyorsa 1000500 tane alisveris yapildigi icindir.

bu dedigine gercekten kendin inaniyormusun acaba merak ettim.

sifir 24 ay garantili hem de faturasinda kendi ismi yazacak, isterse 12ay taksit yaptircak adam hepsiburada dan alirsa ?

peki senin cihazin nesini alsinlar?

fatura yok buyuk ihtimalle, taksit yok, fiyat daha pahali, garanti 21ay kalmis ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SinanATASOY

quote:

Hala kullanmış olduğun ikinci el cihazı sıfırı ile kıyasayıp daha fazla fiyat istiyorsun ve bunda kendini haklı görüyorsun ya ben onu anlamıyorum. Tekliflik bir yanı yokki cihazının. Sıfırının altında bir fiyat verseydin pazarlığa oturabilirdik.

ya birbirimize inanamayan bir millet olduk biz iyice..neyse .. öcelikle şunu söyleyeyim yorumunda yine hatalı şeyler var.

hala kullanmış olduğun diyorsun da ben bu cihazı hiç kullanmadım ...cihazın kutusunun dışında şefaf jelatin olur yaaa açıp esas kutuyu acrsın sonra ..ben o jelatini dahi açmadım
    çünki yani daha öncelikli ihtiyaçlarım var laptop gibi ..buna ragmen bir milyar küsürlük cihazı alıp dolaşmam abes olurdu yani anlayacağın cihazım kullanılma açısından sıfır bir cihaz ikinci el değil kesinlikle ...
    fiyat olarak da bu kdar tepkiyi haketmediğimi düşünüyorum yani sıfırından pahalı değilki o sitedede 1149 lira istiyor zaten e üstüne bide 15 lirakargo parası vs var yani cihaz yine aynı kapıya hatta biraz daha pahalıya gelecek ..
    aynı fiyatı vermemin sebebi de yani dediğim gibi içim gitmesine rağmen sırf cihaz ikinci ele düşmesin sıfır kalsın diye hiç açmadım kutuyu yani bunun bi bedeli olmalı bence . şimdi diğer ikinci el kullanılmış cihazlar gibi muamele görmesi biraz zoruma gitti acıkcası sonuçta 3 aylık garanti dışında diğer magazalardan para verip aldığınız sıfır cihazlarla benim cihazımın hiç bir farkı yok ...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SinanATASOY

quote:

ya birbirimize inanamayan bir millet olduk biz iyice..neyse .. öcelikle şunu söyleyeyim yorumunda yine hatalı şeyler var.

hala kullanmış olduğun diyorsun da ben bu cihazı hiç kullanmadım ...cihazın kutusunun dışında şefaf jelatin olur yaaa açıp esas kutuyu acrsın sonra ..ben o jelatini dahi açmadım
    çünki yani daha öncelikli ihtiyaçlarım var laptop gibi ..buna ragmen bir milyar küsürlük cihazı alıp dolaşmam abes olurdu yani anlayacağın cihazım kullanılma açısından sıfır bir cihaz ikinci el değil kesinlikle ...
    fiyat olarak da bu kdar tepkiyi haketmediğimi düşünüyorum yani sıfırından pahalı değilki o sitedede 1149 lira istiyor zaten e üstüne bide 15 lirakargo parası vs var yani cihaz yine aynı kapıya hatta biraz daha pahalıya gelecek ..
    aynı fiyatı vermemin sebebi de yani dediğim gibi içim gitmesine rağmen sırf cihaz ikinci ele düşmesin sıfır kalsın diye hiç açmadım kutuyu yani bunun bi bedeli olmalı bence . şimdi diğer ikinci el kullanılmış cihazlar gibi muamele görmesi biraz zoruma gitti acıkcası sonuçta 3 aylık garanti dışında diğer magazalardan para verip aldığınız sıfır cihazlarla benim cihazımın hiç bir farkı yok ...

1. Ürünün kargosu 7.5 lira ki konuşulan tutarların yanında kargonun esamesi okunmaz.
    2. İlgili siteden alınca 12 taksit yapıyor vade farksız
    3. Bonus puan kazanıyorsun en az 50 lira.
    4. 3 ay diyip önemsemediğin garanti bence gayet önemli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.