Şimdi Ara

SIFIR IPHONE 7 Siyah ve 6S Gümüş 128gb 3500- 2350

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
85
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SIFIR IPHONE 7 Siyah ve 6S Gümüş 128gb 3500- 2350
    1. VATAN BİLGİSAYRDAN ALINMA APPLE TÜRKİYE GARANTİLİ SIFIR KUTUSU AÇILMAMIŞ IPHONE 7 128 GB SİYAH - İPHONE 7 İÇİN ALINMIŞ ORJİNAL ELAGO KILIF (SIFIR ) TOPLAM PAZARLIKSIZ 3500 TL. ( PAZARLIK YAPILMAYACAKTIR .) FATURASI 6 ARALIK 2016 TARİHİNDE KESİLMİŞTİR. ETKİNLEŞTİRME YAPILMADIĞI İÇİN GARANTİSİ BAŞLAMAMIŞTIR.

2. YURT DIŞINDAN TÜRKİYE GARANTİLİ ALDIĞIM DOKUNMATİK SORUN SEBEBİYLE APPLE TÜRKİYE TARAFINDAN SIFIR CİHAZ İLE DEĞİŞTİRİLMİŞ IPHONE 6S 128 GB GÜMÜŞ. gARANTİ SÜRESİ CİHAZ AÇILMADIĞI ETKİLEŞTİRME YAPILMADIĞI İÇİN BİLEMİYORUM . NORMALDE 10 ARALIK GARANTİ SÜRESİ DOLDU. TÜRK TİCARET KANUNUNA GÖRE 20 GÜNLÜK SERVİS SÜRESİ EKLENİYOR. FAKAT BAZI FORUMLARDA 3 AY VEYA 6 AY DAHA İLAVE EDİLİYOR DİYORLAR AMA NET BİLMİYORUM . 0 CİHAZ + DATA KABLOSU + ADAPTÖRÜ İLE BİRLİKTE VERİECEKTİR. KULAKLIK YOKYUR. FİYAT 2350 TL DEĞİŞEN CİHAZ APPLE TÜRKİYE CİHAZIDIR.SIFIR IPHONE 7   Siyah ve 6S Gümüş 128gb  3500- 2350

ÜRÜNLERDEN HANGİSİ ÖNCE SATILIRSA DİĞERİ SATILMAYACAKTIR. ANKARA İÇİ ELDEN TESLİM YAPILIR. DİĞER ŞEKİLLERDE ÖNCE HAVALE SONRA MNG KARGO İLE ÜCRETSİZ KARGO EDİLECEKTİR.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 0 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 11 Aralık 2018 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 0 533 767 04 87 den bana ulaşabilirsiniz.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.