Şimdi Ara

Sıfır iPhone 6 64 GB 2000 TL [Satılmıştır]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    SATILDI

Cihaz 23 Mart 2016 Tarihinde Zorlu Center'da Sıfırı ile değiştirildi.Değişim Kağıdı mevcuttur.Kondisyon 10/10'dur. Tüm aksesuarları mevcuttur ve orijinaldır. Adaptör için dönüştürücüsü ile birlikte verilecektir.Cihazın 23.06.2016'ya kadar garantisi bulunmaktadır.İstanbul Avcılar Metrobüs durağında elden teslim edilir.Takas kesinlikle ve kesinlikle yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athelonious -- 29 Mart 2016; 6:08:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Garantisi bitmiş mi
    fiyat takip

• efruz E kullanıcısına yanıt
    Hayır 3 ay daha Apple Store garantisi mevcut.

• quote:

Pazarlık yok demişsin ancak Sıfır kapalı kutu pasaport kayıtsız 64 Gb 6S'ler 2350-2450 arasında iken neden sizin ikinci el ve 120 gün kullanım süresi dolmak üzere olan cihazınızı alsınlar?Biraz mantıklı satış yapmak çok zor sanırsam.Ya da mağaradan yeni çıkıyorsunuz bilmiyorum.

İlanımda yaptığınız yoruma istinaden;

Yapılan olumsuz eleştirenlerin bir sınırı vardır elbet. Bu fiyat olur, satıcının tutumu olur, ifadeler ile ilgili olur ve ben yapılan yorumların sınırı aşmayacak şekilde yapılanlarına tamam derim ve şikayet eder konunun dagılmaması için cevap hakkımı es geçerim.
    Lakin sizin en son kullandığınız cümle eleştiri boyutunu aşmış ve şahsıma direk hakaret olarak saldırıda bulunmuşsunuz. Bu tür terbiyesizliklere gerçekten tahammülüm yok. Varsa bir sorununuz veya öneriniz pm atarsınız durumu değerlendiririm. Benim istediğim fiyat yüksek veya değil bunu foruma takılan takip eden herkes bildiği için sizin uyarınıza gerek yok. Ben ayrıca size bu telefonun piyasa fiyatı nedir veya kaça satılır gibi bir soru sormadım. Bu yüzden medeni bir insan olduğunuzu düşünereketen özür dilemenin de bir erdem olduğunu hatırlatırım.
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.