Şimdi Ara

SIFIR iPHONE 5S UZAY GRİSİ! DİP FİYAT!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Renk #Siyah Model #iPhone 5S Kapasite #16 GB İlan Türü #Satılık Kayıt Durumu #Kayıtlı Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Merhabalar. Eşime yurtdışından hediye olarak aldığım ancak kendisini Android'ten vazgeçiremediğim için kenarda duran iPhone 5S uzay grisi telefon satılıktır. Telefonun power tuşuna dahi basılmamıştır. Kutulu ve aparatlıdır. Gümrük kaydı vesaire her şeyi yapılmıştır. En ufak bir sorunu yoktur. Telefon hafızası 16 GB.

İstediğim fiyat : 1550 Lira

İstanbul içi elden teslim, diğer illere önce havale sonra kargo şeklinde alışveriş yapılacaktır.

Sevgiler

Not: Yarın daha geniş bir vakitte detaylı fotoğraflar ekleyeceğim...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: torje17

Merhabalar. Eşime yurtdışından hediye olarak aldığım ancak kendisini Android'ten vazgeçiremediğim için kenarda duran iPhone 5S uzay grisi telefon satılıktır. Telefonun power tuşuna dahi basılmamıştır. Kutulu ve aparatlıdır. Gümrük kaydı vesaire her şeyi yapılmıştır. En ufak bir sorunu yoktur. Telefon hafızası 16 GB.

İstediğim fiyat : 1550 Lira

İstanbul içi elden teslim, diğer illere önce havale sonra kargo şeklinde alışveriş yapılacaktır.

Sevgiler

Not: Yarın daha geniş bir vakitte detaylı fotoğraflar ekleyeceğim...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Dostum sen buna dip fiyat demişsin ama 1 yılı aşkın TR Garantili ve sıfır durumda olan cihazdan daha pahalı ?

• wesleyx W kullanıcısına yanıt
    Arıza nedeniyle garantiye gidip değişime uğramış cihazlarla karıştırmayınız lütfen.
  • quote:

Arıza nedeniyle garantiye gidip değişime uğramış cihazlarla karıştırmayınız lütfen.
    Sonuçta garantisi var ve arızalandığında garantiye gidip sıfırıyla değiştirilebiliyor. Ya sizin cihazınız arızalansa ne olacak ?
  • wesleyx W kullanıcısına yanıt
    Garantide değişime uğramış cihazların sıfır cihaz olduğuna mı inanıyorsunuz gerçekten?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Garantide değişime uğramış cihazların sıfır cihaz olduğuna mı inanıyorsunuz gerçekten?

Arkadaşa katılıyorum. Swap cihazların hiçbiri 0 cihaz değildir. Yalnız bu ilandaki fiyat da dip değil pahalı bir fiyattir.

• cehili C kullanıcısına yanıt
    Apple Türkiye'de yönetim kadrosunda ve Samsung Türkiye'de teknik serviste çalışan çok samimi iki arkadaşım var. Her ikisiyle de aynı konuyu tartıştık. Söyledikleri şu, arızalı cihazları tamirleyip, (kusur varsa) kasasını değiştirip, değişim için kullanacakları cihazların olduğu depoya gönderiyorlar. Değiştirilecek cihazlar da bu depodan alınıp gönderiliyor. Yani bizim bozuk diye verdiğimiz cihazı tamirleyip, kozmetik kusurlarını giderip başkasına değişim cihazı olarak gönderiyorlar. Bu döngü böyle devam ediyor. Bütün elektronik markalarında bu durumun geçerli olduğuna eminim.

Fiyat konusunda ne yazık ki size katılmıyorum. Bugün hala sıfırı 2000 dolaylarında satılan bir ürün için bu fiyat makul gibime geliyor. Dediğim gibi değişim cihazı ya da kullanılmış cihaz değil. Bu nedenle oldukça avantajlı olduğuna inanıyorum.

Sevgiler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum yanlış anlama ilanını baltalamak gibi bi niyetim yok, lakin dip fiyat yazdığın için dikkatimi çekti. Daha geçenlerde 1500'e kapalı kutu 24 ay brightstar garantili 5s bulduk arkadaşa. kusura bakma ancak bu saatten sonra 5s için 1500'den yukarı para verilmez. o da sıfır ve garantiliyse. ki sizin 2. el yurt dışı cihazınızın 1550den gitmesi imkansıza yakındır. bana kalırsa başlığa uygun bir fiyat olmamış revizyon şart. ki zaten bu sizin bu fiyattan açtığınız ilk ilan başlığınız da değil bildiğim kadarıyla. sevgiler
  • ydn06 kullanıcısına yanıt
    Birincisi cihaz ikinci el değil. Ne yazık ki ilk mesajı dikkatli okumamışsınız.

İkincisi ilk kez iPhone 5s satıyorum, daha evvel bu marka/model bir satışım olmadı.

Üçüncüsü ise daha uygun fiyata bulabilen elbette gidip oradan alabilir. Fiyatım budur. Son derece de uygundur piyasaya göre. Bugün 3-4 ay garantisi kalmış, deyimi yerindeyse canı çıkmış 5S'ler 1300-1400 liradan satılıyorsa, sıfır telefonun 1550 lira olması çok da abes olmasa gerek.

Sevgiler
  • torje17 kullanıcısına yanıt
    kutusu açılan cihazların değeri anında düşer. çünkü o cihaz artık ikinci eldir. ister 1 saat kullan ister 1 yıl kullan fark etmez. kaldı ki madem sıfır ve hiç kullanılmamış bir cihaza niye harç parası verilerek kayıt yapılıyor? madem cihaz kullanılmayacak direkt kayıt yaptırmadan satardınız olur biterdi. veya kayıtlı satmak istiyorsanız cihazın kutusunu açmadan da elden çıkarabilirdiniz.
    siz ilanı her ne kadar sıfır diye açsanız da buradaki herkes bilir ki sattığınız o cihaz sıfır değil ikinci eldir. ha siz bu forumda çoluk çocuk var sanıyorsanız onu bilemeyiz. normalde ilanlara yorum yapmayı pek sevmem, ancak siz ve sizin gibilerin milleti göz göre göre APTAL yerine koyması insanı mecburen yorum yaptırmaya zorluyor. hadin kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ydn06 -- 8 Şubat 2015; 21:57:47 >
  • degerli arkadasim
    nakit odeme 1000tl olarak dusunursen almak isterim

• ydn06 kullanıcısına yanıt
    Burada yaptığınız şey insanları zan altında bırakmaktır. Öncelikle haddinizi bilin. Burada sıfır diyerek ikinci el cihaz satacak kadar çiğ değilim. O şekilde gelecek paraya da ihtiyacım yok. Kişi kendinden bilirmiş işi misali herkesi kendinizle karıştırmayın derim. Tavsiyemdir...

Kayıt olayına gelince, az evvel de belirttiğim gibi ilk mesajı okumadan konuya balıklama dalmanın sıkıntısını yaşıyorsunuz. Telefonu eşime hediye olarak aldım ve kaydını yaptırdım. Yıldönümümüzde kendisine hediye ettim. Ancak Android'ten vazgeçmek istemediğini söyledi. Ben de telefonu satıp kullanabileceği bir şey almaya karar verdim. Dolayısıyla TELEFON KULLANILMADI.

Yok jelatini açılırsa ikinci elmiş yok bilmem ne. Bu klişeleri geçin. Ve asla bilip bilmeden, okumadan, araştırmadan insanları yargılamayın.

Alışverişlerimle ilgili bir şüpheniz varsa referanslar orada duruyor. Uzatmayacağım, yaptığınız ayıbın farkına varmışsınızdır umarım.

• iyi forumlar...
    2. el forum kuralları gereği ilan içeriği ve fiyatı satıcının sorumluluğundadır..
    ilanda yazılanlar haricinde çıkan her türlü durumda sorumluluk satıcıya aittir..
    Bu bağlamda Polemik yaratacak tartışmalara girmeyelim..
  • Arkadaşlar boşa tartışmanin manası yok. Arkadas bu fiyata sittin(Küfür değildir anlamıni araştırın ) sene satamaz. Bırakın beklesin dursun elbet satamayacagini anlayınca düşürecek yada satmayacak. Boşuna kendinizi yorup ilana prim yaptırmayın. Takılsin kendi halinde, mal onun tercih onun.

• Cihaz İLANDA BELİRTTİĞİM FİYATA satılmıştır. İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torje17 -- 28 Kasım 2017; 0:4:35 >
  • İlanda gereksiz polemik yaratacak yorumlar silinmiştir bilginize..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.