Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
Iphone 4s 8 gb beyaz renk vodafonedan alindi 1500 liraya.. faturasini daha kestirmedim tanidik diye.. Full kutu icerigi tam, kulakligini acmadim bile.. telefonu kizkardesim kullaniyor sarji btmeden takilmadi, dolmadan cekilmedi cok duzgun kullanildi.. tek bir cizik dahi yok kilifla kullaniliyor alindigi gun onlu arkali jelatin celildi.. fiyat 900 lira.. isteyenin adina fatura duzenlenir.. Pazarlik yok..
S4 mini bir hafta sonra alali bir sene olacak kliksadan alindi samsung garantili kulaklik, kutu, fatura tam. Klasik samsung soyulmalari var.. telefon sorunsuz jelatinli.. fiyat 650.. samsung turkiye garantili bu cihazda oncelik takas.. buyuk genis ekranli telefonlarla takas istiyorum. (Lg g2, s4, general mobilediscovery vs..) Takasta sizin cihazi yuceltip benimkini ezmeyin ona gore fiyat veririm bende. Takas fiyatim 700 lira
sadece malatya ici takaslik ve satilik.. sehir disi isteyen varsa sanalpazardan ilan acarim komisyon karsi tarafa ait olacak sekilde.. nakit havale seklinde fiyat konusulur..
mesaj atarsaniz no mu veririm cihazlarin resimlerini atabilirim
aynı zamanda orta halli android cihaz arıyorum ablam için. s3 mini, general mobile discovery, ace 2, ace plus vs olabilir. şehir farketmez ama malatya içi elden olursa iyi olur. Teklifleri pm ile atabilirsinizSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.