Şimdi Ara

Sıfır HB araç alacağım, karar veremiyorum [Bütçe max.33.000 tl] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
2.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gelip burada swift onerenlerin kaci gidipde kendisi o araci alir acaba merak ediyorum.

Laf olsun diye araba oneriyorsunuz. Ne kadar iyi olursa olsun Tr de kullanilabilecek en gereksiz markalardan biri bence suzuki

Makyajsiz megane hb 33 bin tl idi 0 i .. c segmenti 1.6 motor araclara bakin bence. Alternatif olarak clio 4 0.9tce , fiesta vb bakilabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumu tamamen kendi zevklerim ve tercihlerim doğrultusunda yapıyorum;

Eğerki sadece kısa mesafe şehir içi dolaşacak olsam 208 lere bakardım hem az yakan hemde performanslı motor seçenekleri olduğunu gördüm Peugeot sever olarak ilgilenirdim. Ancak ben B sınıfı araçları benimseyemiyorum.

Şehir dışınada çıkacaksınız madem bulunabiliyormu bilmiyorum ancak Cruze tercihi bence ilk ilgilendiğiniz tercih olsun. Baktığınız araçlar 1.6 atmosferik motora sahip aşağı yukarı yakıtları aynı olacaktır. Ondan sonra Astra H kasa konfor paketiyle birlikte dolu dolu bir araç olarak bu fiyata alınabilecek çok güzel bir araç olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Gelip burada swift onerenlerin kaci gidipde kendisi o araci alir acaba merak ediyorum.

Laf olsun diye araba oneriyorsunuz. Ne kadar iyi olursa olsun Tr de kullanilabilecek en gereksiz markalardan biri bence suzuki

Makyajsiz megane hb 33 bin tl idi 0 i .. c segmenti 1.6 motor araclara bakin bence. Alternatif olarak clio 4 0.9tce , fiesta vb bakilabilir

laf olsun diye testlerde üst sıraları oynayan aracı , sınıfında en az yakan aracı(lpg) sınıfında en donanımlılarından olan aracı ve en sorunsuz kaliteli marka aracı önermezdim hocam sizin gibi clio önersek o zaman laf olsun diye ışıltıya aldanmış olabilirdik ama bu durumda ben öneride yanlış birşey görmüyorum..Bu arada sizin gereksiz diye tanımlayabileceğiniz bir model olan colt kullanıcısıyım geçen sene aldığım arabayı bin lira üstüne hemen yarın verebilirim müşterisi hazır..Aşın artık sırf çok kullanılıyor diye boş araç önermelerini...33-34 bine b sınıf alınacaksa otomatik swift hala bu bütçede alınabilecek en iyi araç düşüncem değişmedi..

• quote:

Orijinalden alıntı: дltuğ

quote:

Gelip burada swift onerenlerin kaci gidipde kendisi o araci alir acaba merak ediyorum.

laf olsun diye testlerde üst sıraları oynayan aracı , sınıfında en az yakan aracı(lpg) sınıfında en donanımlılarından olan aracı ve en sorunsuz kaliteli marka aracı önermezdim hocam sizin gibi clio önersek o zaman laf olsun diye ışıltıya aldanmış olabilirdik ama bu durumda ben öneride yanlış birşey görmüyorum..Bu arada sizin gereksiz diye tanımlayabileceğiniz bir model olan colt kullanıcısıyım geçen sene aldığım arabayı bin lira üstüne hemen yarın verebilirim müşterisi hazır..Aşın artık sırf çok kullanılıyor diye boş araç önermelerini...33-34 bine b sınıf alınacaksa otomatik swift hala bu bütçede alınabilecek en iyi araç düşüncem değişmedi..

Hocam 33 bine alacaginiz colt yada swifti 3 4 sene sonra ne kadara satacaginizi soyleyebilirmisiniz ? Parca fiyatlarini da soyleyebilirmisiniz ? Coltunuza orjinal paspasini servisten ne kadara temin edenbiliyorsunuz onuda soyleyin ?

Colt yada swift gibi araclar kotu demiyorum dediginiz gibi yakit performans aktarma donanim vb gibi konularda clio gibi araclardan belki cok daha iyidir bilemeyecegim ama bu araclar tr sartlarina uygun degil.

Ayrica colt 1.3 cok iyi bildigim bir arac 2 defa ankara - istanbul yaptim adeta dizel arac gibi yakiyor. Ama dedigim gibi Tr sartlarinda 0 alinacaksa clio fiesta polo vb gibi araclar daha mantikli.

2008 model 45 bin kmde coltu 18 bin tl ye almistik kazasiz ve boyasiz.. birde ayni model polonun fiyatlarina bakin derim. (Ikiside zamaninda 0 fiyati ayni olan modeller)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 16 Şubat 2013; 21:33:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Hocam 33 bine alacaginiz colt yada swifti 3 4 sene sonra ne kadara satacaginizi soyleyebilirmisiniz ? Parca fiyatlarini da soyleyebilirmisiniz ? Coltunuza orjinal paspasini servisten ne kadara temin edenbiliyorsunuz onuda soyleyin ?

Colt yada swift gibi araclar kotu demiyorum dediginiz gibi yakit performans aktarma donanim vb gibi konularda clio gibi araclardan belki cok daha iyidir bilemeyecegim ama bu araclar tr sartlarina uygun degil.

Ayrica colt 1.3 cok iyi bildigim bir arac 2 defa ankara - istanbul yaptim adeta dizel arac gibi yakiyor. Ama dedigim gibi Tr sartlarinda 0 alinacaksa clio fiesta polo vb gibi araclar daha mantikli.

2008 model 45 bin kmde coltu 18 bin tl ye almistik kazasiz ve boyasiz.. birde ayni model polonun fiyatlarina bakin derim. (Ikiside zamaninda 0 fiyati ayni olan modeller)

hocam bakın burda liste fiyatı japon firmalar daha doğrusu distribütörler avrupalı rakipleri kadar acımasız değiller bu gün gitseniz daha kapıda 35 e bırakırlar ben bu aracı bir sene sonra 32-31 bile satsam bence sıkıntı yok 1-2 bin zarar için istediğim araca binemeyeceksem aracı almam bu kadar net..yok o da dertse gider en fazla 5binde sıfır gibi olanını alırım aynı aracın hiç zarar etmem..ama sırf değer kaybetmeyecek diye boşoğlu boş polo fiesta almam reno hiç almam..
    http://otomobil.suzuki.com.tr/Suzuki-Fiyat-Listesi

• Chevrolet Aveo LT .. Biraz daha sık 36 bin TL al bitane. Hem az yakar, benzinli olarakta kullanabilirsin istersen bir süre benzin ile idare edip, 1.000 TL biriktirerek LPG ile de kullanabilirsin. LS çok donanımsız. Ondan sık biraz Aveo LT tam senlik araç. Konfor olsun, cimrilik olsun, serilik olsun..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hocam bakın burda liste fiyatı japon firmalar daha doğrusu distribütörler avrupalı rakipleri kadar acımasız değiller bu gün gitseniz daha kapıda 35 e bırakırlar ben bu aracı bir sene sonra 32-31 bile satsam bence sıkıntı yok 1-2 bin zarar için istediğim araca binemeyeceksem aracı almam bu kadar net..yok o da dertse gider en fazla 5binde sıfır gibi olanını alırım aynı aracın hiç zarar etmem..ama sırf değer kaybetmeyecek diye boşoğlu boş polo fiesta almam reno hiç almam..

Hocam yapmayın lütfen..

Şuan 35 bin tl ye satılan swift , 2. el 2-3 yaşındaki modellerine bir bakin 22-26 bin tl arasında değişiyor fiyatları.. Nasıl bir değer kaybıdır bu ? 2 yılda kafadan 10 bin tl değer kaybeden bir araçtan bahsediyoruz

Madem 2. el 0 gibi olanlardna alırım diyosunuz alın size mis gibi donanımlı dizel araba.. Şu araba varken aynı paraya benzinli swift ne kadar mantıklı ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-has-otomotiv-den-boyasiz-hatasiz-titanium-x-paket-17.000-km-de-112843381/detay

• 0 km swift 1,2 gl mt inci beyaz aldım , 32 000 tl 94 bg
    bunu almadan önce, fiesta hariç, rakipleri inceledim ,
    bu fiyata en çok donanım sunan Swift i seçtim ,iyi ki seçmişim diyorum
    tahminimce , 2011 yılında yenilen swift ,en az 2-3 yıl bu kasayla devam eder ,
  • quote:

sukinin sitesinde Sx4 modelinin araç broşüründe şöyle bir yazı dikkatimi çekti: Boya ve paslanmazlık garantisi 3 yıl veya 100.000 km’dir (hangisi daha önce dolarsa).
    Çoğu marka paslanmazlık garantisini 12 yıl veriri. Suzukide niye 3 yıl.

• Ha bir de yan aynalar elektrikli değil. Artık elinizle manuEL olarak ayna ayarını yaparsınız.Bu nasıl doluluksa..Bu aracın liste fiyatı da 34000 lira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cafercan2633

Ha bir de yan aynalar elektrikli değil. Artık elinizle manuEL olarak ayna ayarını yaparsınız.Bu nasıl doluluksa..Bu aracın liste fiyatı da 34000 lira.

sanırım düşük versiyon olana baktınız 1,2 GA
    1,2 GL de elektrikli aynalar mevcut
    16 inç alüminyum jantlar ,ESP v.s
  • quote:

Orijinalden alıntı: pixelbs

0 km swift 1,2 gl mt inci beyaz aldım , 32 000 tl 94 bg
    bunu almadan önce, fiesta hariç, rakipleri inceledim ,
    bu fiyata en çok donanım sunan Swift i seçtim ,iyi ki seçmişim diyorum
    tahminimce , 2011 yılında yenilen swift ,en az 2-3 yıl bu kasayla devam eder ,

uzun sure kullanacaksanız iyi bir seçim yapmışsınız fakat 3-5 sene sonra satacaksanız 2. elde çok değer kaybeden bir araç.
  • o bütçeye alıncak en güzel sıfır araba:

Sıfır HB araç alacağım, karar veremiyorum [Bütçe max.33.000 tl]

Sıfır HB araç alacağım, karar veremiyorum [Bütçe max.33.000 tl]

• seat ibiza sw.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

uzun sure kullanacaksanız iyi bir seçim yapmışsınız fakat 3-5 sene sonra satacaksanız 2. elde çok değer kaybeden bir araç.

5 yıl binmedikten sonra ,sıfır arac her türlü zarar ettirir .
    ikinci el almanın da bugünkü şartlarda çok riskli olduğu için ,tercihimi sıfır aractan yana kullandım
    sanırım, buna rutin bakımlar harıç ekstra harcama yapmam ,
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

5 yıl binmedikten sonra ,sıfır arac her türlü zarar ettirir .
    ikinci el almanın da bugünkü şartlarda çok riskli olduğu için ,tercihimi sıfır aractan yana kullandım
    sanırım, buna rutin bakımlar harıç ekstra harcama yapmam ,

tabiki zarar ama zararın azı var çoğu var.
  • Arkadaşlar 2. el Fiesta 1.4 TDCI tavsiye eder misiniz? fiesta forumuna baktım herkes malzeme kalitesinden dert yanıyor. sizce bu aşağıdaki araba alınır mı?

http://www.arkasotomotiv2.com/otodetay.aspx?ID=1917
  • quote:

quote:

Ha bir de yan aynalar elektrikli değil. Artık elinizle manuEL olarak ayna ayarını yaparsınız.Bu nasıl doluluksa..Bu aracın liste fiyatı da 34000 lira.

yok doğru baktım. sen istersen bi daha bak. 1.2 GL'de elektrikli ayna yok. 1.6 sportta mevcut.
  • quote:

quote:

quote:

yok doğru baktım. sen istersen bi daha bak. 1.2 GL'de elektrikli ayna yok. 1.6 sportta mevcut.

Boya ve paslanmazlık garantisi de 3 yıl.

• yanlış bakmışsın, elektrik kumandalı ve ısıtmalı aynalar mevcut
    cam kumandaların yanında joistik tipi ayna kumandası var
    sadece ,elektrikli katlanır ayna yok [:)
    elle katlacağız artık , hangi b sınıfı aracta elektrıklı katlanır aynalar var kı
    boya ve paslanmazlık ise 3 yıl garantili
    japonlar zaten böyle :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pixelbs -- 17 Şubat 2013; 17:44:44 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.