Şimdi Ara

SIFIR GOLF 1.6 ALIP TÜP TAKTIRMAK ?? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
6.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar avek otomotivden nidan sonu teslim seklinde arabayi ayirttim. Arac beyaz ekstra donanimi yok keske sunroof olsaydi :-( saglik olsun. Onun disinda ilgilenenler icin;
    Ankara istanbulyolu dogus oto da bi hafta sonra teslim gumus rengi mevcut.
    Istanbul altur oto hemen teslim beyaz mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat 36900 mu
  • Fiyat geldigi gunku fiyat olacak. Artis olacagini zannetmiyorum bide avekten iki tane passat almisti abim pazarlik payimiz olacak. Ankara dogus oto hic indirm yapmadi bide beyaz rengi gumusten daha cok seviorm o yzden bekledim griye fark vermek istemedm.
  • hayırlı olsun kazasız belasız
  • Sagol kardesim daha iileri senin olsun.
  • Hayırlı olsun kardeşim fakat altur da hemen teslim varken neden 1 ay bekliyeceksin merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: rstm

Arkadaslar avek otomotivden nidan sonu teslim seklinde arabayi ayirttim. Arac beyaz ekstra donanimi yok keske sunroof olsaydi :-( saglik olsun. Onun disinda ilgilenenler icin;

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

İstanbul ALTUR'daki beyaz araç ile AVEK'ten aldığınız beyaz araç arasında fark var mı?
  • altur ve ankara doğuşdaki araçlar satılmış
  • Vw turkiyede bio fuel yani Lpg li veya dogalgaz ile calisan otomobilleri satmiyo mu? Getirme imkanlari varsa fabrika cikisi lpg li araca sahip olabilirsiniz.
  • Ankaradaki arac gumus renginde idi beyaz yada kirmizi istiyodum istemedigim renk icin fark vermek hosuma gitmezdi hoc indirimde yapmadi yuzyuze gorustugum tek yer burasi. Alturdaki arac ile benim aldigim arac ayni ekstra donanim yok ancak adama 1000tl vereyim gelecek hafta gelip alayim dedim hemen istanbula gidebilme ihtimalim yoktu adam bugun satilir bu arac dedi en fazla yarina kadar bekletebilirim dedi o yuzden olmadi. Bide ben arac hemen teslimde olsa 13 nisanda teslim alacaktim egitimdeyim su an egitimin bitis tarihinde. Yani 3 hafta sadece fazladan beklemis olacam istedigim renk olacak ve tanidik otomotiv oldugundan pazarlik payim da olacak avek i tercih etme sebebim bu :-)
  • Bu arada tesekkur ederim arkadaslar daha iyileri sizlerin olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_dmr

quote:

Orijinalden alıntı: Tacox

quote:

Arkadaşlar polo almayı düşünüyodum ancak golf 1.6 fiyatından ve üst sınıf olmasndan dolayı ilgimi çekti. su anda golf 1.6 almayı düşünüyorm ancak aylıgımın büyük kısmını krediye ödeyecegimdenyakıt konusunda tasarruf yapmam gerekcek o yüzden 1 ay kullandıktan sonra filan tüp taktırmayı düşünüyorum. garantisi bozulacak bunun karsılıgında yakıttan ve bakım ücretlerinden tasarruf etmiş olacagım peki sizce mantıklı mı ? garantiyi bozdurmak ? ne gibi eksilerim olur onları merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler

klasik türk mantığı...0 km araç al tüp taktır

zevkinder taktırmıyor üstadım bu şartlara bizi zorlayanlar utansın..

hakılısın

• quote:

Orijinalden alıntı: garin

altur ve ankara doğuşdaki araçlar satılmış

olması mucizeydi zaten.1 gunde satılması normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

quote:

Arkadaslar avek otomotivden nidan sonu teslim seklinde arabayi ayirttim. Arac beyaz ekstra donanimi yok keske sunroof olsaydi :-( saglik olsun. Onun disinda ilgilenenler icin;

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

İstanbul ALTUR'daki beyaz araç ile AVEK'ten aldığınız beyaz araç arasında fark var mı?

Taner Bey siz hangisini tercih edersiniz? 1.6 lpg vs 1.4 tsi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2012-vw-golf-trendline-sifir-arac-1400-km-de-73309420/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-golf-trendline-1600-cc-102-hp-metalik-gumus-gri-78966333/detay

• quote:

Yetkili serviste bakimina 300 tl verirken sanayide tanidiklar filanda var azami 100 tl filan tutacaktir ;-) ilk bir yada iki ay benzinle kullancam da sonra tup taktircam gibi. Sonucta 2008 leona civic e 32 bin tl fiyat cekiyolar 37 bin cok cazip gelio sifir golf icin.

çok haklısın fordçuda olsam 37bine golf mantıklı

• quote:

Orijinalden alıntı: nonvolatile

quote:

Yetkili serviste bakimina 300 tl verirken sanayide tanidiklar filanda var azami 100 tl filan tutacaktir ;-) ilk bir yada iki ay benzinle kullancam da sonra tup taktircam gibi. Sonucta 2008 leona civic e 32 bin tl fiyat cekiyolar 37 bin cok cazip gelio sifir golf icin.

Avatarimdaki ambleme sahip olan arac en buyuk hayalim :-) bikac ticari fikrimi hayata gecirebilersem sahip olabilirim belki :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2012-vw-golf-trendline-sifir-arac-1400-km-de-73309420/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-golf-trendline-1600-cc-102-hp-metalik-gumus-gri-78966333/detay

Sayın garin,

Az önce eşimin aracına LPG aldım. 2,47 TL'den. Depoyu doldurdum, 38,5 litre LPG aldım ve 94,83 TL ödedim. Depo bitene kadar eşim gezmiş ve depoyu daha önce doldurmuştum, tam 477 km yapmış kendisi içindeki dolu LPG ile, demek ki bu 38,5 litre LPG ile eşim, Adana'da hafta içi her gün sabah kızımızı okula götürdü, akşam eve getirdi, ayrıca da bol bol gezdi.

Bugün aldığım LPG ile yine 477 km yaptığını düşünelim. Tam 20 kuruş yapar, o da LPG iyice zamlanmışken. Kendi aracım 1.6 TDI PASSAT şehiriçinde 25 kuruş yakıyor, daha önceki aracım 1.4 TSI PASSAT şehiriçinde 40 kuruşun üzerinde yakıyordu. LPG'li MITSUBISHI ASX kullanan eşim benzinli bir araçtan tam % 50 tasarruf ederek yol almış, kaldı ki bu araç bir de ucuz. Donanım diyorsanız önceki mesajımı dikkate alınız? Jant, radyo, sis farları, bagaj havuzu, cam filmi, hepsi mecvut.

Benzin 4,70 TL ve gerçekler ortada... Performans mı, tasarruf mu? Performans diyorsanız 1.4 TSI, tasarruf diyorsanız 1.6 MPI + LPG.

Saygılarımla,

Taner Göde

• quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

quote:

Sayın garin,

Az önce eşimin aracına LPG aldım. 2,47 TL'den. Depoyu doldurdum, 38,5 litre LPG aldım ve 94,83 TL ödedim. Depo bitene kadar eşim gezmiş ve depoyu daha önce doldurmuştum, tam 477 km yapmış kendisi içindeki dolu LPG ile, demek ki bu 38,5 litre LPG ile eşim, Adana'da hafta içi her gün sabah kızımızı okula götürdü, akşam eve getirdi, ayrıca da bol bol gezdi.

Bugün aldığım LPG ile yine 477 km yaptığını düşünelim. Tam 20 kuruş yapar, o da LPG iyice zamlanmışken. Kendi aracım 1.6 TDI PASSAT şehiriçinde 25 kuruş yakıyor, daha önceki aracım 1.4 TSI PASSAT şehiriçinde 40 kuruşun üzerinde yakıyordu. LPG'li MITSUBISHI ASX kullanan eşim benzinli bir araçtan tam % 50 tasarruf ederek yol almış, kaldı ki bu araç bir de ucuz. Donanım diyorsanız önceki mesajımı dikkate alınız? Jant, radyo, sis farları, bagaj havuzu, cam filmi, hepsi mecvut.Benzin 4,70 TL ve gerçekler ortada... Performans mı, tasarruf mu? Performans diyorsanız 1.4 TSI, tasarruf diyorsanız 1.6 MPI + LPG.

Saygılarımla,

Taner Göde

Cevabınız için teşekkür ederim Taner Bey, kız kardeşim için golf düşünüyorduk ama zaten aklımın bir köşesinde olan asx i artık ciddi ciddi düşünüyorum. bu akşamdan sonra 40-45 bin arası 10000km altı asx arıyoruz. Adana ve çevresinde uygun asx olursa lütfen haberim olsun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nonvolatile

quote:

Avatarimdaki ambleme sahip olan arac en buyuk hayalim :-) bikac ticari fikrimi hayata gecirebilersem sahip olabilirim belki :-)

inşallah

SIFIR GOLF 1.6 ALIP TÜP TAKTIRMAK ??

SIFIR GOLF 1.6 ALIP TÜP TAKTIRMAK ??

• Mantıklı, aracı 2 bin km kullanmanızı tavsiye ederim.Sonuçta ayıplı mal olma ihtimalide var.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.