İşlemci : AMD Turion 64 X2 İşlemci Hızı : 1,9 GHz Bellek : 2 GB Sabit Disk : 160 GB Bluetooth Portu : Yok Ekran Belleği : 128 MB Ekran Boyutu : 15,4" Ekran Çözünürlüğü : 1280 x 800 Ethernet : 10/100 Garanti Süresi : 2 Yıl Hoparlör : Var Kızılötesi Portu : var Bellek Tipi : DDR2 ( 1 x 2GB ) Model : ACER Modem : Var Ekran Özelliği : WXGA CrystalBrite Grafik Tipi : Nvidia GeForce 8400M-G İşlemci Tipi : Çift Çekirdek Klavye/mouse : Var Optik Sürücüler : Super Multi DVD-RW Pil Ömrü : 3 saat Fırewıre Bağlantı : Yok Pil Tipi : 6 Hücreli Menşei : İthal Touchpad Mouse : Var Ses Kartı : Var Tv-out Çıkışı : Yok Wireless : Var Kart Okuyucu : Yok Dahili Kamera : Var
ÜRÜN YAKLAŞIK 6 AYLIK JİLATİNİ ÜSTÜNDE SIFIR GİBİDİR FULL FATURA VE KUTULU ÇANTASIYLA ÖYLECE EVDE DURMAKTADIR ŞU AN DIŞARDAN İLAN AÇIYORUM EVE GİTTİĞİMDE TAM DETAYLI FATURA BİLGileRİNİ VEREBİLİRİM...
ÜRÜNÜ UFAK ÇAPLI SİSTEMLE TAKAS ETMEK İSTİYORUM MÖNİTÖR OLMASADA OLUR CELERON 775 PİN VEYA SEMPRON 940 PİN OLMASINI ANAKARTINDA PCI-E ÇIKIŞI BULUNSUN ÇÜNKÜ ELİMDE FAZLADAN DDR2 RAM VE PCİE EKRAN KARTI VAR ONLARI SİSTEME TAKARAK DEĞERLENDİRMEK İSTİYORUM.... Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.