Şimdi Ara

Sıfır gibi!! HTC TyTN II (Kaiser P4550) Turkcell PDA ::::: 450 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Sıfır gibi!! HTC TyTN II (Kaiser P4550) Turkcell PDA ::::: 450 TL

Sıfır gibi!! HTC TyTN II (Kaiser P4550) Turkcell PDA ::::: 450 TL  Sıfır gibi!! HTC TyTN II (Kaiser P4550) Turkcell PDA ::::: 450 TL  Sıfır gibi!! HTC TyTN II (Kaiser P4550) Turkcell PDA ::::: 450 TL  Sıfır gibi!! HTC TyTN II (Kaiser P4550) Turkcell PDA ::::: 450 TL

TURKCELL PDA olarak da geçen sıfır gibi, tertemiz HTC TyTN II telefonumu satıyorum.. Alet kutusunda ve faturalı olup, K.V.K. garantilidir. 21.02.2008 tarihinde 1.230 TL'ye alınmıştır! Yani garantisi devam ediyor ancak bitmek üzere; bu süre içerisinde kesinlikle bir arıza çıkarmamış olup, sürekli koruyucu film ve kılıf ile kullanıldığından tertemiz bir alettir. Ekranında en ufak çizik dahi yoktur. Resimlerden zaten görebilirsiniz ne kadar temiz olduğunu.. Wi-Fi, GPS, 3G, 3 MP kamera ve klavyesi ile gerçekten eşsiz bir telefon.

Alete işletim sistemi olarak Windows Mobile 6.1 ve SPB tema yüklenmiştir. Yarıca bu 3G destekli, yani ön yüzünde de kamerası olan modeldir. Kısacası bu kadar temizini bu fiyata bulacağınızı sanmıyorum.
    Kutu içeriği ve kitapçıkları da eksiksizdir.. 4 GB SanDisk hafıza kartı da hediyemdir!

o Teknik özellikler:
    http://www.gsmarena.com/htc_tytn_ii-2024.php

o Yurtiçi satış fiyatı:
    http://www.hizlial.com/cep-telefonu/cep-telefonlari/htc-tytn-ii-kaiser-p4550_02.044.9066.0005.htm?ref=akakce&v=1.96.9

AYRICA LÜTFEN PAZARLIK ve TAKAS TEKLİF ETMEYİNİZ..

Çok kısa süre sonra vatani görevimi yapmaya gideceğimden satıyorum. Ancak askerde kullanabileceğim max. 50 TL'ye kadar, temiz bir Nokia 6600 ya da muadil bir Symbian veya Windows Mobile'lı telefon ile takas yapabilirim ;)

FİYAT: 450 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragonchaser -- 30 Ocak 2010; 1:29:55 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• arkadalım elımde turkcelden gelen nokia 6600 silide telefon var daha 6 aylık kutusu aksasuarları mevcut takas etmek ıstersen konusalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SORuSORmA

arkadalım elımde turkcelden gelen nokia 6600 silide telefon var daha 6 aylık kutusu aksasuarları mevcut takas etmek ıstersen konusalım

Dostum benim söylediğim yıllar önce çıkan ve şu anda 30-40 TL civarı satılan Nokia 6600 6600 Slide değil yani.. Sadece bu tür bir telefon ile takas yapabilirim.

• Forum dışı satıldı..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.