Şimdi Ara

SIFIR GARANTİLİ WONDER 600 TL ( HEDİYELİ )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• ÜRÜN 1

SAMSUNG İ8150 WONDER

SIFIR KAPALI KUTU

2 YIL DİST. BRİGHTSTAR GARANTİLİ

SİYAH RENK

FATURA ADIMA KESİLMİŞTİR

SIFIR ARKA KAPAK HEDİYESİ VARDIR

FİYAT SADECE 600 TL

YÜKSEK CİHAZLARLA TAKAS OLUR.

ANKARADAN ELDEN TESLİM YA DA KARGO

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koko69 -- 2 Ocak 2013; 11:24:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: burak806

hocam medcell türkiye garantili mi oluyor ???

Türkiye garantili derken Resmi yollarla türkiye ithalatı yapılmış ürün demek istedim. Yani ithalatçı garantili veya paralel ithalat yazınca arkadaşlar firma ismi soruyor. Bende direkt ithalatçı firmanın ismini yazdım ama paralel ithalat yazsam daha anlaşılır olacak galiba.
  • http://www.sanalreyonum.com/urun/samsung-galaxy-s3-i9300-16-gb_930843.aspx?CatID=27177

1329 TL istediğiniz kadar stok ithalatçı garantili sıfır açılmamış kutusunda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

http://www.sanalreyonum.com/urun/samsung-galaxy-s3-i9300-16-gb_930843.aspx?CatID=27177

1329 TL istediğiniz kadar stok ithalatçı garantili sıfır açılmamış kutusunda?

Şimdi bu linki benim ilanımda paylaşmanın anlamı nedir güzel kardeşim ? Bazen anlamsız işlerde bazı arkadaşların üstüne yok... Ben ilan luzümsüz mesajlarla kirlenip gerçek alıcıları rahatsız etmesin diye 2 sayfaya çıkan konumu kapatıp yeni konu açıyorum sizin gibi bazı boş arkadaşlar konuyu gereksiz yere şişirmekten çekinmiyor.

Arkadaşım 1 verdiğin linkde benim ilanımdan pahalı bir fiyat var. Esprisi nedir anlayamadım. Hani ucuz olsa neyse..

2. Sende 1 tane var bak ilanda istemediğin kadar demek istediysen bende sana o sitedeki fiyattan 100 tane lazımsa hemen vereyim diyerek konuyu özetleyim...istersen 500 tane vereyim... Yazdığın gibi sıfır kapalı kutu...

Gecenin bu saati böyle gereksiz mesajlar atanları yine gereksiz mesajlarla cevap verilecektir.

Ama en güzeli bayramınızı kutlarım demektir . Bende alış veriş yaptığım yapmadığım bütün arkadaşların Kurban Bayramlarını kutluyorum...

Telefon almak isteyen arkadaş zaten pmden ulaşıyor ve hızlı yanıt alıyor. Bu arada stok sorun etmeyin isteyene 500 tane de gönderilir.yeter ki alacak paranız olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: koko69

Şimdi hocam bu tutumunuz size hiç bir şey kazandırmaz ilan yoruma açıksa dilediğimiz şeyi yazmakta serbest oluyoruz burada bir anlaşalım.Dolu insan nerde ne yapacağını bilir(mesela olumsuz yorum istemiyorsa yoruma kapalı konu açar),sözlerini itinayla seçer.Sizde bunları göremedim.Firmadan değil de sizden alınması için fiyatı uygun tutmanız yerinde olacaktır bu açıklamayı yapmadan anlayabilecek kapasitede olduğunuzu düşünmüştüm kusura bakmayın.Bayramınızı kutlar uyarılara daha nazik bir dille ve yapıcı karşılamanızı beklerim.Kolay gelsin
  • HOCAM S3 İTHALAT ÜRÜNÜYSE GARANTİDE SORUN ÇIKIYOR :)
  • 8150 wonder telefonu tüm özellikleri ile süper bence fiyatı sadece biraz daha inmesini bekleyin
    3g wifi 5mp camera flash android işletim sistemi tasarım olarak dokunmatik Ve işletim sistemi ve 1.44 ghz 2 gb dahili hafıza olarak
    dokunmatik android isteyenlere önerrim. ıphone s3 s2 ye çok para vereceğinize alın kullanınız.
    http://www.kapiteslim.com/urun/samsung-i8150-galaxy-w-fiyati.aspx
    fiyatı biraz daha uygun geldi 675,00 tl geldi fiyatı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erl8787

HOCAM S3 İTHALAT ÜRÜNÜYSE GARANTİDE SORUN ÇIKIYOR :)

Hocam verdiğim cihazlardan birinde ses açma kapama tuşu arızalı çıktı..Alan arkadaş bana durumu bildirdikten 2 saat sonra cihaz sıfır cihazla değiştirildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZİYADERİN

8150 wonder telefonu tüm özellikleri ile süper bence fiyatı sadece biraz daha inmesini bekleyin
    3g wifi 5mp camera flash android işletim sistemi tasarım olarak dokunmatik Ve işletim sistemi ve 1.44 ghz 2 gb dahili hafıza olarak
    dokunmatik android isteyenlere önerrim. ıphone s3 s2 ye çok para vereceğinize alın kullanınız.

Cihaz şu anda piyasadaki f/p oranı en iyi cihaz bence... Bu paraya alınacak daha iyisi yok derim üstelik samsung.
    Bendeki fiyat da verdiğiniz linkden de ucuz . Ayrıyeten bu cihaz fiyat olarak daha fazla da düşmez çünkü epey uygun özelliklerine göre.

• quote:

quote:

8150 wonder telefonu tüm özellikleri ile süper bence fiyatı sadece biraz daha inmesini bekleyin

Cihaz şu anda piyasadaki f/p oranı en iyi cihaz bence... Bu paraya alınacak daha iyisi yok derim üstelik samsung.
    Bendeki fiyat da verdiğiniz linkden de ucuz . Ayrıyeten bu cihaz fiyat olarak daha fazla da düşmez çünkü epey uygun özelliklerine göre.

hocam fiyat konusunda farklı farklı fiyatlar var aslında önemli olan işte cihazın sıfır ve garantiye sahip olması ben cok yerden baktım fiyat ta 670den aşağıya 2 yıl başarı telpa garantili ürün yok .. 700 e kadar çıkıyor.

• 8150 cep telefonu modeli kullanım açısından gerçekten çok sağlam oluyor.
  • baya olmuş konu açılalı ama i8150 yi hepsiburada.comdan hediye çeki ve word puan kampanyasıyla 3 ay önce 520 tl. ye getirerek aldım. üstelik taksitli fiyatı. ve 10 gün kullanım sonrası 500 tl.ye sattım.
    şaşırmayın, yanılmayın, almayın aldırtmayın. hayatınızın hatası olur. belki şimdi dikkate almıyorsunuz beni ama alırsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız. banada birisi yazmıştı, dikkate almamıştım, şimdi hak veriyorum.

telefon özellik olarak iyi gibi gözüksede, 5 para etmez insanı fıtık eder, kendi kendine takılır, reset atar, bi takıldımı 5-6 saniye takılır, siz bu arada tekrar tekrar basarsınız ve kendine gelince sizin bastığınız işlemleri yapar, ama direk yapmaz onlarıda takılarak yapar, gelde fıtık olma.

valla benim kullandığım böyleydi, belki root falan atarsanız hızlanır ama dediğim gibi.
    sıfır telefon olmasına rağmen arkası gacır gucur ediyordu, kapağın içine kağıt koyarak kullanıyordum.

ne mi yaptım verdim 750 tl, temiz faturalı garantili ikinci el s2 aldım. hiç te öle s2 alcanıza bunu alın falan filan olayı değil.
    s2 ve üstü telefonlar bambaşkadır.
    bilginize..

• quote:

8150 cep telefonu modeli kullanım açısından gerçekten çok sağlam oluyor.

sanalpazardan ilan açmıyor musunuz?
  • p.m attım cihazı alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: snuffxxx

p.m attım cihazı alıyorum

Tamam hocam ama pm gelmedi. En son dün geceki gelmiş. Pm den cep bırakırsanız ayarlarız buluşmayı.
  • quote:

quote:

Tamam hocam ama pm gelmedi. En son dün geceki gelmiş. Pm den cep bırakırsanız ayarlarız buluşmayı.

Tekrar gönderdim ama sıkıntı olursa gelmezse vs arayın lütfen, 543 716 26 77

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Ürün arkadaşa satılmıştır hayırlı olsun.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ürün arkadaşa satılmıştır hayırlı olsun.

Teşekkürler, tekrar görüşmek üzere üstad

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.