Şimdi Ara

Sıfır Garantili Incredible S 630 TL (SON İNDİRİM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bolu
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki hafta önce şarj sıkıntısından dolayı teleservice'ye gönderdiğim telefonum bugün itibariyle yenisiyle değiştirilerek elime ulaştı. Cihaz "sıfır" ve "sim kart" dahi takılmamıştır. sadece 1 defa kontrol amaçlı açtım. Cihaz 01.02.2012 tarihinde Bimeksten alınmıştır. Fatura yoktur ancak teleservice değişim formuyla beraber yollanacaktır.

1 adet HTC Incredible S
    1 adet kulaklık
    1 adet şarj makinesi
    1 adet 8gb Sandisk marka hafıza kartı
    1 adet ekstra HTC orjinal batarya(Cihazın bataryası haricinde yedek olarak)
    1 adet siyah arka koruma kabı(eski cihazımla kullanıyordum)

Takas olarak temiz garantili s3,note 2 gibi büyük ekranlı cihazlar olabilir, bu fiyattan pazarlık yapmıyorum,cihazı kutusunda bekletiyorum ama birkaç güne satılmazsa açıp kullanacağım. sanalpazar üzerinden satış yapmayı istiyorum. Ptt kapıda ödeme seçeneğini hiç düşünmüyorum. Sorularınızı özel mesaj olarak cevaplayabilirim..

http://www.sanalpazar.com/Sifir-Htc-Incredible-S-sim-Kart-Dahi-Takilmamistir__isp6857523#imgd

Sıfır Garantili Incredible S 630 TL (SON İNDİRİM)  Sıfır Garantili Incredible S 630 TL (SON İNDİRİM)

Sıfır Garantili Incredible S 630 TL (SON İNDİRİM)  Sıfır Garantili Incredible S 630 TL (SON İNDİRİM)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkaN -- 28 Mart 2013; 16:03:39 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.