Şimdi Ara

SIFIR FATURALI GARANTİLİ EVEREST RAMPAGE KM-R1 KLAVYE MOUSE SET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Malatya İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 gün önce internetten bu klavyeyi satın aldım. Mouse elime büyük geldiği için ve klavyedeki makro özelliğini kullanmadığım için iade edip kablosuz klavye mouse seti almak istedim fakat kargo şirketinin kutuyu bantlamasından dolayı iademi kabul etmediler.Bantlar söküldüğünde kutuya zarar geleceğini ve bu yüzden satamayacaklarını söylediler. Bu sebepten dolayı ürünü satılığa çıkardım. Bu tarihten itibaren 10 gün boyunca kutusunu açmayıp kargodan geldiği gibi bırakacağım. Bu süreç içinde satılmazsa açıp kullanmaya başlayacağım. Sadece malatya içinde elden satmak istiyorum. Ürünü birlikte deneriz ve faturasıyla birlikte teslim ederim. Ürünün özellikleri detaylı olarak bu sitede yazıyor:http://www.segment.com.tr/urunler/everest-rampage-km-r1-siyah-usb-makrolu-ledli-gaming-q-multimedia-klavye---mouse-set-raudn/

Özet olarak: 3 farklı renkte led aydınlatmalı ve bu ledlerin 4 farklı parlaklık ayarı var

harici olarak 5 makro tuşu var

12 tane fonksiyon tuşu var.

mouse daha çok büyük eller için 8 tuşlu aynı şekilde makro desteği var

Ve 2 yıl garantisi var dediğim gibi kutusu açılmamış bir şekilde faturalı olarak teslim edeceğim.

Fiyatı bilinen güvenilir sitelerden bahsedecek olursak en ucuz sitede 107 lira(vatan bilgisayar)

Bendeki fiyatı 90 liradır. dediğim gibi Malatya içinde elden kontrol edip faturalı, açılmamış kutulu halinde teslim edeceğim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     SIFIR FATURALI GARANTİLİ EVEREST RAMPAGE KM-R1 KLAVYE MOUSE SET

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    500 lira - Razer Viper Mini
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.