Şimdi Ara

Sıfır Değişim Ürünü 5S Space Gray 16 gb --- [Hiç Kullanılmamış]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Iphone 5s 16 gb Space Gray cihazım satlıktır.
    Brightstar Garantili ve 2016 Ocak ayına kadar garantisi var.
    Cihaz kameradaki leke ve ekrandaki dışa çıkıklığı üzerine pupadan servise yollanmış ve sıfırı ile değişmiştir,
    Faturası yok ben de bu şekilde aldım ancak benim için herhangi bir sorun olmadığından pek de takılmadım doğrusu
    Faturasız şekilde de değişim yapıldı. Kimi arkadaşlar mutlak fatura istiyor saygı duyuyorum ancak fatura mevcut değil,
    Hat takmadan aktivasyon yapmadan sıfır olarak teslim edeceğim.
    Kutusu kulaklığı şarj başlığı ve kablosu tamamiyle orjinaldir.
    Kablosunun telefona geçen kısmında üki dış kablosu soyuldu ancak çalışmasında hiçbir problem yok ben bantladım hiçbir problem olmadı şimdiye kadar.
    Fotoğrafa gerek yok diye düşünüyorum bildiğiniz sıfır cihaz.

Ben gaziantepteyim ve elden teslimat önceliğim ya da önce havale sonra sonra kargo başka türlü satış planlamıyorum.

Takas yalnızca 64 gb space gray ile olur 16lık olmaz beyaz olmaz gold olmaz yalnızca 64 space gray.
    Başka hiçbir şeyle takas düşünmüyorum.

Para ile takas fiyatı 1549 tl
    Herkese iyi forumlar iyi alışverişler. Sıfır Değişim Ürünü 5S Space Gray 16 gb --- [Hiç Kullanılmamış] Sıfır Değişim Ürünü 5S Space Gray 16 gb --- [Hiç Kullanılmamış] Sıfır Değişim Ürünü 5S Space Gray 16 gb --- [Hiç Kullanılmamış] Sıfır Değişim Ürünü 5S Space Gray 16 gb --- [Hiç Kullanılmamış] Sıfır Değişim Ürünü 5S Space Gray 16 gb --- [Hiç Kullanılmamış]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RapiD_ -- 12 Ocak 2015; 21:12:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KUTUSUNDA SIFIR İPHONE 6
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.