Şimdi Ara

SIFIR COOLERMASTER RC-690 ((SATILMIŞTIR))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR SIFIR KUTUSUNDA COOLERMASTER RC-690...
    FİYAT PSU SUZ : 100 YTL
    390W CM PSU İLE 150 YTL

PAZARLIK VE TAKAS TEKLİF ETMEYİNİZ..

REFERANSLARIM : sugarcocuk1, yalnızkral, korkmazmustafa, trusen, speed6716, tamerpiyade, cansiz, akkinooo2, makbus07, delifirtinaa, maxxdump, _vitaly_cl, asımus, StrangerXT, D3monHunter, aydinozsoy, beYdeNbeY, comanchee, roadless, vethakan, King_Diamond, huseyin34, jant!

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kachus -- 25 Ağustos 2008; 19:31:58 >

• PM attım
  • pm cevaplandı..

quote:

Orjinalden alıntı: Ser_Tar

PM attım
  • ihtiyacı olana süper fiat alanada satanada hayırlı olsun
  • ben bu abının dukkanından 15 gun once bır tane aldım. kasa dedıgı gıbı sıfır. hayırlı satıslar.

ama sen yıne de utansın falan deme kızarlar sana da:):):) utanmasınlarda ornek alsınlar. ıhtıyacı olan arkadaslarda fazla para verıp almasınlar, 100 ytl ıste burada.

quote:

Orjinalden alıntı: vipmail123

quote:

Orjinalden alıntı: kachus

ARKADAŞLAR SIFIR KUTUSUNDA COOLERMASTER RC-690...
    FİYAT PSU SUZ : 100 YTL
    390W CM PSU İLE 150 YTL

PSU'suzunu 140YTL'ye satanlarlar utansın diyorum.

• İki hafta önce fln. İzmirden forumdan bir arkadaştan aldım. Kargo ile bana 140 ytl ye geldi.. Daha önce neredeydin kardeş yaa...
  • Okadar aradım satanı bulamadım dün gittim dükkandan sıfır aldım mükemmel bir kasa psu'suz almak istedim vermediler kasa ihtiyacı olan kaçırmasın derim hayırlı satışlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK Cooler Master V8 Garantili
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • burada 460 w psu olan 172 ytl. kargo da ücretsiz...o bakımdan fiyatlar sanki birazcık yüksek gibi..aslında fiyat iyi de, farklı şehirden alacakları kargo zora sokuyor...ama kasa şahane gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d_darko -- 22 Ağustos 2008; 9:09:53 >
  • daha oncekı ılanlarda 460w ıle 150 lıra ıdı. ama bu sefer 390 ıle 150 lıra olmus.

quote:

Orjinalden alıntı: d_darko

burada 460 w psu olan 172 ytl. kargo da ücretsiz...o bakımdan fiyatlar sanki birazcık yüksek gibi..aslında fiyat iyi de, farklı şehirden alacakları kargo zora sokuyor...ama kasa şahane gerçekten

• Ben bu kasayı aldım ama alamadım gibi birşey :)

Kasayı alıyorum dedim ama ogün fırsat olmadı , ertesi günde arkadaş tatile çıktı :)
    Artık gelince halledeceğiz satış işini.

Saygılar
    Serdar
  • kachus
    p.tesine kadar yok
    Dükkanına gittim geri döndümmm
    p.tesi satışa devam..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.