Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
1100 tl SIFIR COOLER MASTER V650 SFX GOLD

-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiyat 1100 TL'ye indirilmiştir. Bir daha indirim olmayacaktır. Bilginize...
www.n11.com
Cooler Master V650 SFX Gold 650W 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/cooler-master-v650-sfx-gold-650w-80-gold-tam-moduler-guc-kaynagi-1647046 -
Çokbilmiş geçinen arkadaşım en uygun fiyat olarak 1.551,90 TL gözüküyor. Hadi diyelim sen attığında 1300 olsun yada kupon nays cart curt ile o fiyata gelsin.
Yorumları okursanız içinden abd elektrik kablosunun çıktığını görürsünüz. Aynı bendeki ürünler gibi. Kutunun üstünde 10 yıl garanti yazdığı için 10 yıl garantili değil. Ürünü bir arkadaşım satıyor herkese, hepimiz aynı yerden aldık. Hiçbirimiz garantili satmadı. satamaz zaten cooler master Türkiye ürünü değil spot ürün. fatura kesse dahi garanti verilemeyecek. Nasılsa taş gibi ürün diye garantiliymiş gibi satıyor n11'dekiler. çok istersen al bir tane bozup garantiye gönder bakalım ne oluyor.
Ayrıca çok ayıp bir şekilde ilanımı kirletiyorsunuz. Sanki ben ikinci el satıyormuşum gibi. yada sorunlu bir ürün satıyormuşum gibi. Sıfır jelatininde açılmamış ürün satıyorum. Ve bilgisayarcıyım zaten. n11 mağazalarım var. Oraya koymayı ben de biliyorum ancak TR garantili ve faturalı olmayan bir ürünü listelemek etik anlayışıma uygun değil. Az biraz akıllı olun eleştirirken. Sanki benim kafam basmıyor anasını satayım.

Çokbilmiş geçinen arkadaşım en uygun fiyat olarak 1.551,90 TL gözüküyor. Hadi diyelim sen attığında 1300 olsun yada kupon nays cart curt ile o fiyata gelsin. Yorumları okursanız içinden abd elektrik kablosunun çıktığını görürsünüz. Aynı bendeki ürünler gibi. Kutunun üstünde 10 yıl garanti yazdığı için 10 yıl garantili değil. Ürünü bir arkadaşım satıyor herkese, hepimiz aynı yerden aldık. Hiçbirimiz garantili satmadı. satamaz zaten cooler master Türkiye ürünü değil spot ürün. fatura kesse dahi garanti verilemeyecek. Nasılsa taş gibi ürün diye garantiliymiş gibi satıyor n11'dekiler. çok istersen al bir tane bozup garantiye gönder bakalım ne oluyor. Ayrıca çok ayıp bir şekilde ilanımı kirletiyorsunuz. Sanki ben ikinci el satıyormuşum gibi. yada sorunlu bir ürün satıyormuşum gibi. Sıfır jelatininde açılmamış ürün satıyorum. Ve bilgisayarcıyım zaten. n11 mağazalarım var. Oraya koymayı ben de biliyorum ancak TR garantili ve faturalı olmayan bir ürünü listelemek etik anlayışıma uygun değil. Az biraz akıllı olun eleştirirken. Sanki benim kafam basmıyor anasını satayım. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X