Şimdi Ara

SIFIR Batman Arkham City Collector's Edition|Normal oyun yanında Batman figürü,artbook....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 SIFIR Batman Arkham City Collector's Edition|Normal oyun yanında Batman figürü,artbook....
    Ürün 1.5 hafta içinde elimde olacak
    PS3 için ve Sıfırdır
    Fiyat olarak 150 TL düşünüyorum
    Takas yok lütfen teklif etmeyiniz
    Başakşehir civarı elden ya da ptt ile kapıda ödemeli gönderilebilir.

SIFIR Batman Arkham City Collector's Edition|Normal oyun yanında Batman figürü,artbook....
    Fiyat : 150 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Ebay.co.uk yada shopto.net' ten mi söylettiniz hocam :) galiba 120 gibi bir fiyatla geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bik_sw

Ebay.co.uk yada shopto.net' ten mi söylettiniz hocam :) galiba 120 gibi bir fiyatla geliyor.

O zaman gidip oradan al
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLbOy1453

quote:

Ebay.co.uk yada shopto.net' ten mi söylettiniz hocam :) galiba 120 gibi bir fiyatla geliyor.

O zaman gidip oradan al

Arkadaş size bilgi sormuş direk bağırıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

quote:

quote:

O zaman gidip oradan al

Arkadaş bilgi sormamış soru da sormamış arkadaş diyor ki ebay den 120 TL ye geliyor(ilanı baltalamaya çalışıyor) sorsaydı cevabını alırdı mesela amazon da stok olmadığı,ebay de kilerin ntsc olup çalıştırsa bile ebay de kargoların üründen pahalı olduğunu öğrenirdi,shopto nun da satmadığını,çoğu kişinin kk ve zamanı olmadığı için uğraşamayıp takip edemeyip TR den aldığını ve de kaybolma riskini de öğrenirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLbOy1453 -- 26 Temmuz 2013; 20:10:51 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

O zaman gidip oradan al

Arkadaş bilgi sormamış soru da sormamış arkadaş diyor ki ebay den 120 TL ye geliyor(ilanı baltalamaya çalışıyor) sorsaydı cevabını alırdı mesela amazon da stok olmadığı,ebay de kilerin ntsc olup çalıştırsa bile ebay de kargoların üründen pahalı olduğunu öğrenirdi,shopto nun da satmadığını,çoğu kişinin kk ve zamanı olmadığı için uğraşamayıp takip edemeyip TR den aldığını ve de kaybolma riskini de öğrenirdi

Siz ona bunları yazarak daha şık ve anlamlı... bir cevap verirdiniz hocam daha iyi olurdu hayırlı satışlar...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

O zaman gidip oradan al

Siz ona bunları yazarak daha şık ve anlamlı... bir cevap verirdiniz hocam daha iyi olurdu hayırlı satışlar...

Hocam uzun zamandır forumdan satış yapıyorum başlarda iyiydi ama sonra böyle ölücülerin ilan baltalamaya çalıştığını gördüm kaç kez şikayet ettim yöneticilerde farketti yorumları sildi sonra küfür felan ettiler yorumları sildiriyorsun diye sonra yeniden şikayet eyvallah dedim sürekli ama yeter benim de bir sabrım var yani arkadaşlar anlamıyor galiba paran yoksa ya da eğenmediysen yorum yapma neyse ileride anlarlar inşallah
    Teşekkürler İyi Forumlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

O zaman gidip oradan al

Hocam sakin olun küfür etmedim :D ilanı baltalamaya da çalışmıyorum. Bende yurtdışından oyun aldığım için sordum.

• quote:

quote:

quote:

O zaman gidip oradan al

Hocam sakin olun küfür etmedim :D ilanı baltalamaya da çalışmıyorum. Bende yurtdışından oyun aldığım için sordum.

Dostum sen değil diğer satışlarımdan bahsediyorum artık sinir hastası oldum foruma girmekten vaz geçicem de para lazım satış yapmam gerek
    120 Tl ye 5-6 ay önce geliyordu şu an stoklar ps3 için felan cart curt yukarıda yazmıştım sorunları

• Hatta şöyle söyliyim daha bu sabah arkadaşın biri ö.m attı kargo senden 40 tl veririm dedi işte şaka mı felan dedim dedi 50 vereyim
    Gülermisin ağlarmısın
  • quote:

Hatta şöyle söyliyim daha bu sabah arkadaşın biri ö.m attı kargo senden 40 tl veririm dedi işte şaka mı felan dedim dedi 50 vereyim
    Gülermisin ağlarmısın

Adam sıkı pazarlıkçı

• Fiyatını gayet güzel. Maalesef benzer hadise kendi ilanımda başıma geldiğinden sebep, kanımca ilan sahibi arkadaş olayda son derece haklıdır. Sonunda mesele ilan hakkında malumat almaktan çok, satıcıyı sinir etmeye kadar varıyor sanırım... Hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: old_snake

Fiyatını gayet güzel. Maalesef benzer hadise kendi ilanımda başıma geldiğinden sebep, kanımca ilan sahibi arkadaş olayda son derece haklıdır. Sonunda mesele ilan hakkında malumat almaktan çok, satıcıyı sinir etmeye kadar varıyor sanırım... Hayırlı satışlar.

Teşekkürler
  • Ürün elimde 1 gün içerisinde satılmazsa dayanamayıp kendim oynayacağım
  • güzel fiyat.hayırlı satışlar
    tam arşivlik bir parçadır kolleksiyonerler kaçırmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kolumx

güzel fiyat.hayırlı satışlar
    tam arşivlik bir parçadır kolleksiyonerler kaçırmasın

Teşekkürler
  • ............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLbOy1453 -- 19 Ağustos 2013; 18:57:06 >
  • Tam Batman Arkham City Figürü arıyordum ve aynen şunu dedim "keşke başakşehir civarı olsada elden alsam" bu ilanı görünce içimde birden nasıl şaşırdığımı anlatamam. Figürünboyutları nedir? Ayrıca bende Başakşehir 4.Etap'ta oturuyorum, eğer kafama yatarsa alırım.

Ekleme: Eğer kuyu açtıysanız sadece figüre talibim, oyuna pek ısınamadım. Komple almayı düşünmüyorum eğer satarsanız sadece figürü alabilirim ama, İlanınızdaki Hitman figürü'de olabilir. Tabii siz sadece figürü satmak isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfa Lima Whiskey -- 24 Ağustos 2013; 12:54:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orange Alive

Tam Batman Arkham City Figürü arıyordum ve aynen şunu dedim "keşke başakşehir civarı olsada elden alsam" bu ilanı görünce içimde birden nasıl şaşırdığımı anlatamam. Figürünboyutları nedir? Ayrıca bende Başakşehir 4.Etap'ta oturuyorum, eğer kafama yatarsa alırım.

Ekleme: Eğer kuyu açtıysanız sadece figüre talibim, oyuna pek ısınamadım. Komple almayı düşünmüyorum eğer satarsanız sadece figürü alabilirim ama, İlanınızdaki Hitman figürü'de olabilir. Tabii siz sadece figürü satmak isterseniz.

Set olarak satiyorum

• Biryerde dükkanınız filan mı var? Bayağı bi oyun ilanınızı gördüm çünkü.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.