Şimdi Ara

SIFIR AYARINDA YARI FİYATINA AKG K512 MK2 !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Playvision satılmıştır. AKG için satış devam etmektedir.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Kulaklığı anlatmama pek gerek yok. En küçük sorunu yok. Çizik dahi yok. Herşeyiyle sağlam ve temiz. Manisa merkezde oturan ve görmek isteyene elden gösteririm. Garantisi yaklaşık 1-2 ay önce bitti. Şubat 2012 de aldım diye hatırlıyorum. Kargo alıcıdan havale ile 80 TL. Takas kabul etmiyorum. Güvenli e-ticaret isteyene istediği sitenin komisyon oranını ekleyip ilan açabilirim. Nakit sıkışıklığından değil, fazla malzemeleri elden çıkarma amacıyla satıyorum. Saygı sınırları içinde kalmak şartıyla eleştirilere açığım. Ürünleri kötüleyip bedavaya yakın fiyata çekmeye çalışan arkadaşları şimdiden uyarayım, satılmazsa hiç sorun değil, arkadaşlarıma veririm.

Prizden elektrik almasını sağlayan harici usb aparatı yoktur. 2-3 liraya bulunabiliyor. Akıllı telefonları şarj eden usb aparatıyla aynıdır. Aşağıdaki resimdekilerden herhangi biri uyar. Usb standardı olan 5 voltluk bir parçadır.

İkincisi ise stereo kulaklık AKG K512 MK2. Muhteşem güzel ve temiz bir sesi var. Yaklaşık 3-4 aylık. Kutusu, faturası garantisi var (20 ay kadar daha garantisi var). Mydukkan.com sitesinden almıştım. Piyasa fiyatı 160 lira.
    https://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=21475&gid=1842
    Kırığı döküğü, eziği, çatlağı yoktur. Kulak yastıkları kirlenmemiş ve yıpranmamıştır. Resimde görüldüğü üzere sadece sol kulaklıkta dış tarafta ufak bir çiziği var. Ondan başka kusur bulana ücretsiz vereceğim. Pazarlıksız, kargo alıcıdan 80 TL.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbarian -- 12 Mart 2014; 13:34:23 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• fiyatlar güzel takipteyim. bu arada barracuda ve hst arasında i fark var mı marka harici kullanımış birisi olarak anlatabilir miisniz ?
  • Genel olarak ön hoparlörlerin değişmesi playvisionda bir avantaj olmuş. Razer sadece oyunlara yönelik, özellikle ses kasan oyuncular için mükemmel, ancak playvision ön hoparlör değişikliği sebebiyle stereo modda müzik dinlerken de zevk verebiliyor. Aynı müzik zevkini razer vermiyor. Kablodaki ses amfisinin içindeki işlemcinin de playvisionda daha yeni model olması da müziklerde etkili.

• Playvision için asker1695 isimli arkadaşımızla anlaştık. AKG için satışa devam.

• Sırf kulaklık denemek için media Markt'a gittim bugün, beğendiğim 3 kulaklıktan biriydi. Fiyatı 189 tl'ydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Airpods Pro (sıfır ayarında)
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.