Şimdi Ara

Sıfır Ayarında Telpa-C5 Garantili Samsung Galaxy S 2 (i9100)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Sıfır Ayarında Telpa-C5 Garantili Samsung Galaxy S 2 (i9100)
    Turkcell TIM 'den sıfır Telpa - C5 resmi garantili sıfır satın aldığım ve hala kullanmakta olduğum siyah renk s2 cihazımı note2 almak istediğim için satıyorum. Garantisinin dolmasına 8 ay kaldı. Ekranda nokta çizik yoktur, arka taraf kozmetiği ise 10 üzerinden 9,9 diyebilirim. Aldığım günden beri ne bir rom yükledim ne root yaptım. Aldığım orjinal sürüm android 2.3.3 ile kullanmaktayım hala. Bütün kutu içeriği tamdır. Faturası bulunmaktadır (1900 TL 'lik). Hic servise gitmedi.Rom işlerinden anlamadığım için cihaza hiçbir yazılımsal müdahalede bulunmadım. Data kablosu hiç kullanılmadı, bilgisayara hiç bağlanmadı. Alındığı günden beri donma, kilitlenme, reset vs hiçbir problem çıkarmadı. Ekranda hiçbir problem bulunmamaktadır. Batarya performansı şu an muhteşemdir. 3g kapalı iken 2 günü geçmektedir. Aldığım günden beri sadece batarya yüzde 5 seviyelerine indiğinde şarj ettim ve şarjı dolduğunda fişten çıkardım. İkinci telefon olarak kullanıldığı için sadece konuşma ve facebook a girmek için kullanılmıştır. Kısacası bu cihaza gözüm gibi baktım ve Tr deki sayılı temizlikteki cihazlardan diyebilirim. İstediğim fiyat 800 TL 'dir. Telpa garantili sıfır s2 nin 1200 TL civarlarında olduğunu biliyorsunuzdur. Benim cihazımın sıfırdan tek farkı garantisinin bitmesine 8 ay kalmasıdır. İstanbul içi elden nakit olarak satmak istiyorum ya da sıfır note 2 ile takas düşünüyorum.

800 TL
    Fiyat : 800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 13 Nisan 2013 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Revize.. fiyat 750 tl olmustur..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Son fiyat 700tl olmustur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.