Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 sıfır ayarında nokia 1203-3 Satın Al 1 Ocak 2014 02:23 1 1 sıfır ayarında nokia 1203-3 Nokia 1203-3 sıfır ayarında tertemız ıkıncı el telefon.. kapak ve tus takımını yenıledım.. sarj cıhazı sıfır pil sıfır... telefon un tum temızlık ıslerınıde yaptırdım ve kutuladım bu urune artımadan ücretsiz kargo ıle sahıp olmak ısteyen ızleyıcılerımız asagıdakı ürün satış lınkınden ürüne ulaşıp artıraya sanalpazar üzerinde katılabılır son uc gun ücretsız kargı ile gönder yapılacak sımdıden hayırlı olsun alım yapan musterımıze ürün fotoğrafı orjınaldır http://www.sanalpazar.com/Orjinal-Sifir-Ayarinda-Nokia-1203-3__isp13644785 Fiyat : 110 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 2 Ocak 2014 Satıldığı Şehir : Manisa,Akhisar Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün FORUMA ÖZEL 5 LT RAFİNE ZEYTİNYAĞI 50 TL + KARGO BEDAVA 1 tl 3 kg yeşil biberli zeytin