Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Sıfır Ayarı Switch Oled Çipli- 256 Gb Hafıza Kartlı - Çantalı Satın Al 3 Haziran 2025 12:23 1 1 Sıfır Ayarı Switch Oled Çipli- 256 Gb Hafıza Kartlı - Çantalı Selamlar, cihazı sıfır aldım ve çok az kullanıldı sıfırdan farksızdır. Aldığım gibi temperli cam taktım ve orzly çantasında muhafaza edildi. Orzly Switch Oled Case yanında verilecektir. Dock vs tüm kutu içeriği ve kutu mevcut.Takas yoktur. Lokasyon: İstanbul/SultangaziElden teslim tercihimdir. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 11250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Sıfır Ayarı Switch Oled Çipli- 256 Gb Hafıza Kartlı - Çantalı Samsung ls27e330hzx 27" 1 ms Led Monitör Logitech G29 Shifter [SATILDI] i5 12400f - 12 gb Asus Rtx 3060 - 16 gb Ram Sistem
Hips H kullanıcısına yanıt Forumda satış yapan Eyüp hocadan bu şekilde aldım hocam. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Sıfır Ayarı Switch Oled Çipli- 256 Gb Hafıza Kartlı - Çantalı Samsung ls27e330hzx 27" 1 ms Led Monitör Logitech G29 Shifter [SATILDI] i5 12400f - 12 gb Asus Rtx 3060 - 16 gb Ram Sistem