Şimdi Ara

[SIFIR]Assassins Creed: Liberation + Virtua Tennis World Tour - Ps Vita - En Uygun Fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun zamandır sabırsızlıkla beklediğim iki oyunu geçen hafta sipariş ettim yurtdışından. Amcamlar sağolsun -ilk defa- 4 günde elime ulaştırdı takipsiz kargo ile.

Elimde yeterince oyun var ve oynamaya vaktim olmayacak epey bir süre. Belki alıcısı isteyeni olur vs diye buraya da bir konu açayım dedim.

Fiyatlar Türkiyede yer alan fiyatlara yakın aslında. Sıfır olduğu için çok düşük tutmadım. İki oyunuda sattığım için bir indirim yaparım.

Resimlerden jelatinleri fark edilsin diye yandan çektim, umarım sıkıntı yaratmaz.

Oyunlar PAL sürüm olup TR PSN ve Avrupa PSN'lerinde sıkıntı yaratmadan online oynamaya açıktır(bilmeyenler için :) ). Oyunları her Vita'da sorunsuz çalıştırabilirsiniz.

TEK SATIŞ YOKTUR! TEKLİF ETMEYİN, PM ATMAYIN VSVS!
    İki oyunun fiyatı = 145 TL / Pazarlık yapılır. :)

[SIFIR]Assassins Creed: Liberation + Virtua Tennis World Tour - Ps Vita - En Uygun Fiyat

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.