Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Guess Kot Pantalon Lincoln slim stright Bagdat cad. Guess te Satın Al 18 Nisan 2012 02:22 1 1 Guess Kot Pantalon Lincoln slim stright Bagdat cad. Guess te Merhaba arkadaslar.Ürünü tam 13 ay once askerden izne geldiğimde aldım.İstanbul Bagdat cad. guess i bilmeyen yoktur zaten goturulup kontrol ettirilebilir orjinallikten suphesi olanlar için. İzne geldiğimde 30-31 falan giyiyordum dolayısıylada Guess in 30 bedeni oluyordu :) ama şimdi 32 beden olmusum arkadaslar :) Kotun içine giriyorum ama oyle kalıyorum haraket dahi edemiyorum...Anlıcanız pantalonu SADECE 1 kere giydim hiç yıkanmadı bile.Alana şimdiden hayırlı olsun çunku gercekten sıfır pantalondur...Bu arada pantalonu 325 liraya aldım 225 liraya satıyorum! Alacak arkadas irtibata gecsin belki birazdaha fiyatta birseyler yaparız ;) Orjinal resimlere Linkten ulaşabilirsiniz.. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-giyim-aksesuar-erkek-guess-kot-pantalon-lincoln-slim-stright-bagdat-cad-guess-ten-81937712/detay/ Fiyat : 190 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 19 Nisan 2012 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün -SATILDI- Marvel's Spider-Man 165TL Google Pixel Buds Bluetooth 40 Farklı Dilde Çeviri Yapan Kulaklık Kaliteli, Tamamı Yurt Dışından Alınmış Metal Müzik Grup Tshirtları 4 Adet 100TL Boyner Çeki Hepsi 350 Lira