Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (1103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Litityum , temürrmelik , ozefe , daisy80 , Bulutali Daha Az
5 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 59 Misafir (18 Mobil) - 43 Masaüstü21 Mobil
5 sn
379.289
Cevap
6.365
Favori
65.657.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1263 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 11011102110311041105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evett
  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    ankarada sordum hic 65in lafi yok. 72den bahsettiler gecen hafta baz egea icin. hurda indirimi 5bin artti ya tekrar sormak lazim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfunak

ankarada sordum hic 65in lafi yok. 72den bahsettiler gecen hafta baz egea icin. hurda indirimi 5bin artti ya tekrar sormak lazim.
    Açıklama yapıyorum

65bin olduğu zamanlar liste fiyatı 62bin di

Şuan liste fiyatı 70bin

Hesabını siz yapın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adana Mıçı 104.000₺ alındı . Maşallah 🧿 Nazar değmesin 🧿

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

passat aldım 6 ay önce. listesi 280bindi ve direk 200bine bırakıyordu doğuş, pazarlık falan yapmadan.

Alıntıları Göster
    Hocam, merhaba. Golf gibi, hatchback bir araçtan, Passat gibi, sedan bir araca geçince, kullanım açısından ne gibi zorluklar yaşadınız ? Arada ne gibi farklar var ? Golf Comfortline benzinli-manuel idi sanırım. Kastım sadece kalite değil. Küçük bir araçtan, büyük bir araca geçince kullanım, park vs sorun olmuyor mu ? Hem Golf, hem de Passat kullanmış biri olarak, deneyimlerinizi paylaşırsanız, okuyanlara fazlasıyla, fayda sağlayacağını düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler. Selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: mesafe4272

Adana Mıçı 104.000₺ alındı . Maşallah 🧿 Nazar değmesin 🧿
    Hayırlı, uğurlu olsun hocam. Allah kaza, bela vermesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: mazi09

Hayırlı, uğurlu olsun hocam. Allah kaza, bela vermesin.

Alıntıları Göster
    Allah razı olsun hocam Allah herkesi korusun kazadan beladan sağolun

• Insignia dizel otom. var malum sitede 1 adet 0 120.yıl bence iyi fiyat 144bin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • road35 R kullanıcısına yanıt
    Engellı ındırımı ıcın ıyı fıyat degıl bence. Daha ucuza bmw 3.20 aldılar bı kac ay once

• quote:

Orijinalden alıntı: disaster85

Merhaba arkadaşlar l engelli muafiyetli araç bakıyorum. 247.000 üst limit var. Bazı tekliflerde liste fiyatı üzerinden 40-50 bin aşağıda fiyat alan arkadaşlar olmuş. Genelde böyle mi piyasa? Bulunduğum yerde galeri olmadığından bizzat teklif alamadım henüz. Yani 300 bin liralık aracı pazarlık ile 250.000 e bırakıyorlar mı? Teşekkür ederim şimdiden.
    Bu dediğiniz indirimleri ötv muafiyeti olmayan kişilere peşin alımlarda yapıyorlar. Ancak siz zaten indirimli araç alıyorsunuza getirip normal fiyattan veriyorlar. Bayilerin elinde bazen düşük kurdan girişli araçlar olsa bile onun kurunu size yansıtmıyorlar. Örnek vereyim: Peugeout 3008 almaya karar verdik, 2018 modeller daha dolu olduğu için bayileri aradık, bir bayide Allure elegance donanımlısına ÖTV indirimli hali 180000 dediler. 145000 banka hesabına, 35000 elden verilecekmiş. Biz zar zor Türkiye’de bir adet gt line bulduk 163.000 e aldık(8000 i elden). Şu da var malum sitede ikinci el 20000-30000 km deki araçlara gt line yada allure elegans donanıma 160000-180000 fiyat çekiyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• mesafe4272 kullanıcısına yanıt
    Hocam hayirli ugurlu olsun Allah kaza bela vermesin,merakimdan soruyorum,listedeki yazilanlar hediye olarakmi aldiniz yoksa bu ekstralar icindemi 104 e aldiniz

Hayırlı olsun hocam. Jantları 16 " ile değiştirdiniz mi?

• Elimde 50.000TL var, ikinci eldeki fiyatlar cinnet geçittirdi, yok mu şöyle üzerine 20.000TL kampanya yapıp 70.000 civarına gelen bir sıfır araç. Egea olur, dacia olur farketmez. Şurada teleffuz edilen rakamları görünce benim fiyat limitim kuş gibi kalıyor ama ne yapalım herkesin bütçesi farklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesafe4272

Adana Mıçı 104.000₺ alındı . Maşallah 🧿 Nazar değmesin 🧿
    Manuel mi otomatik mi hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: westberlin

Elimde 50.000TL var, ikinci eldeki fiyatlar cinnet geçittirdi, yok mu şöyle üzerine 20.000TL kampanya yapıp 70.000 civarına gelen bir sıfır araç. Egea olur, dacia olur farketmez. Şurada teleffuz edilen rakamları görünce benim fiyat limitim kuş gibi kalıyor ama ne yapalım herkesin bütçesi farklı
    Egea 1.4 Easy Sedan'a 70.000-71.000 cekiyorlar
    Clio 1.2 Joy'a 67.000-68.000 cekiyorlar
    Cok zorlarsan arar sorarsan Sandero 1.0 Ambiance bence 65.000'e bulunur.

Bu fiyatlarla ikinci el sacmalik, sifiri 65.000 olan arabanin 6 yasinda 50.000kmde 2 parca boyali hali 52.000 falan yaziyorlar. Alsinlar ekmegin arasina koyup yesinler arabalarini.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

Manuel mi otomatik mi hocam?

Alıntıları Göster
    Otomatik hocam Manuel’i 100.000 di

• quote:

Orijinalden alıntı: -)KraL(-

Hocam hayirli ugurlu olsun Allah kaza bela vermesin,merakimdan soruyorum,listedeki yazilanlar hediye olarakmi aldiniz yoksa bu ekstralar icindemi 104 e aldiniz
    Allah razı olsun sizlerin daha iyisi olsun . Bu ekstralar 104 ün içinde hocam .Ankarada 111.000 den aşağı bulamadık sadece park sensörü verdiler Ankara’da . Zaten aldıktan sonra hurdaya da zam geldi dedi . Ben etkilenmedim ama şu an o fiyata veremiyoruz dedi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesafe4272 -- 20 Mayıs 2019; 8:26:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara_06

Hayırlı olsun hocam. Jantları 16 " ile değiştirdiniz mi?
    Sağolun hocam değiştirmedim daha aracı almadım haftaya alacağım

• Civic Executive Eco

Honda Marmara: 140
    Honda Park: 140
    Honda Çiftkurtlar: 141
    Honda İnallar Bursa: 141

İstanbul veya Bursada daha uygun fiyat alabilen var mı ?
    Cok iyiymis,bende 1 ay kadar once bi arac aldim,kaucuk paspasi zor aldim hediye olarak,onun icin sormuştum

• 
Sayfa: önceki 11011102110311041105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.