Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2023 (6307. sayfa)

5 sn
288.914
Cevap
4.622
Favori
47.014.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1052 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 63056306630763086309
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • glumerna G kullanıcısına yanıt
    Hocam mercedes bmw fiyati degil ki renault fiat hyundai fiyatlari, 200 300 bandina alabiliyorsun, mercedes bmw dedigin 400 500 binden aciyor kapiyi su devirde
    He diyosan 2 sene önce mercedes 200 300 bindi, ben simdi o fiyatlari renault a vermek istemiyorum, zaman makinasini icat etmediysen bi önemi yok onun
  • cwr kullanıcısına yanıt
    Çok değil 1.5 2 yıl önce böyle idi mersedes bmw fiyatları ne olduda arttı 2 3 katına. Dolarmı 2 kat arttı yuro mu
    almıyorum param döviz +emtialarda. Clio ya yada benzeri b segmentlere 200 270 bin vermek mantıklı mı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mitokondri Kristası kullanıcısına yanıt

    Mezroyu elime aldım ölçtüm :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seat ibiza 1.0 TSi Dsg fiyat alan var mı yakın zamanda?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hachiroku_86

    hocam 99 depreminden sonra getirilen yani nam-ı diğer "deprem vergisi" Özel İletişim Vergisi'dir. Ötv 2002'de AB uyum yasaları çerçevesinde kabul edilmiştir.

    Resmiyette oyle olarak gozuksede 1999’da ekonominin derin yara almasi 2001 devaluasyonu sonrasi gelen vergidir.


    Ab uyu cercevesinde otv’nin olayi luks tuketim vergisiyken Motoryatlarda pirlanta vb.ciddi luks Mallarda otv’nin uygulanmamasii ab uyum cercevesi olarak cikan luks vergisiyle alakasi yoktur.


    Sene 2021 olmus egea symbol civic corolla gibi araclardan alinmasi en dandik cep telefonundan bile otv alinmasi bunun amacindan saptirilmasidir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onder46 kullanıcısına yanıt

    Tiguan için lafım yok, güzel araba fakat bagajı için 600 lt gerçekten bir şehir efsanesi. SUV araçların bagajlarının tek albenisi yükleme eşiğinin yüksek ve yükleme ağzının geniş olması. Bu da gündelik kullanımda bir konfor sağlar fakat tatil vs. yolculuklarındaki çok eşya sığdırma işine geldiğinizde o bagajın 600'ü bırakın 400 lt bile olmadığını anlarsınız.


    Gerçek 600 lt bagaj istiyorsanız skoda Superb veya Octavia'ya bakacaksınız. Liftback tasarımları sayesinde o bagajla 5-10 sefer yapıp ev taşıyanları bile tanıyorum. Arka koltukları yatırınca buzdolabı, üçlü koltuk vs. bile rahatlıkla yükleyip bagajı kapatabiliyorsunuz.


    Tatile giden üç çocuklu bir ailenin Skoda Superb veya Octavia'nın arkasını silme doldurduğu bir yükün yarısını bile Tiguan'ın arkasına sığdıramazsınız, tecrübeyle sabittir.

  • Arkadaşım almazsan alma. Araba üreticilerinin satış oranlarında Türkiye’nin yüzde kaç payı var. Sen almazsan adamlat batacak sanki. 3 kuruş paran var, zaten kredi çekmezsen oda olmayacak, arabanın fabrikasını yada bayiyi satınalmış havalar. Çokta umrunda admaların, yok Türkiye’de euro artmış, yok otv varmış, yok fakirleşmişler. Tavşan dağa küsmüş misali. Saçma sapan yorumlar. Yok bu para edermiymiş cart curt. Sen onu ülkeyi yönetenlere söyle, renault alamayanlar için üretilmiş dacia’nın en alt model aracının, otomatik en alt versiyonu bile 200 bin olmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokselelkn -- 10 Mayıs 2021; 13:9:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trexin T kullanıcısına yanıt

    Bende C3a vardı çift renk , araçlar banttan tek renk çıkıyor sonra üzerine siyah boyanıyor . exper bu boyalı dedi , arkadaşı geldi uyardı .

    bu araçlar çok satılıyor. Hepsini karalamak doğru değil, ben dizel shine sordum bayiye 390 dediler , sahibinden de 10 bin km gelmemiş 350 bine 3-5 araç buldum , aradaki 40-50 bin cidden büyük para.sahipleri açıklamaya yazmışlar boya attı firma sahip çıkmadı diye . Allah kimsenin basına vermesin .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gencturk33 kullanıcısına yanıt
    Superb 595lt, Tiguan 615lt bagaj hacmine sahip ve bagaj tabanı istenirse bir alt kademeye alınabiliyor ve pandizotu da kaldırabilirsiniz. Tiguan Yine de süperbin bagajına konulanın yarısını bile alamıyor mu? Merakımdan sordum tecrübe ettim yazmışsınız da



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladinkayin -- 10 Mayıs 2021; 13:23:19 >
  • Lawy L kullanıcısına yanıt

    Üç dört ay önce Tucson 1.6 dizel otomatik elite paket için 357 bine anlaştım. Elektrikli bagaj vs. hediye ediyorlardı. 120 bin TL de sıfır faizli kredi vardı. Sonra forumlarda ve yakın çevremde konuşulanları okuyunca arabadan soğudum, şehir içinde veya hafif dağlık alanlarda şanzıman ısındı diye uyarı verip yolda bırakıyormuş. Katalitik konvektör mü dizel partikül filtresi mi ne sürekli sorun çıkarıyormuş. Tucson otomatik park, şerit takip, kaza önleme vs. gibi özellikleriyle sınıfındaki en dolu arabalardan ama sorunsuz değilmiş kesinlikle. Ayrıca t-Gdi benzinli motorlar evet güçlü, torku falan çok iyi ama benzini su gibi içiyor. Arkadaşım 2018 makyajlı kasasını almıştı, onunla görüştüm. Litre bazında tam söylemedi ama 4 çeker olduğu için 65-70 kuruşun altına düşüremediğini söyledi. Performanslı kullansa ne yakar Allah bilir. Daha fazla direnemeyip prins tüp taktırmış, bu kez de tüple ilgili sorunlar çıkmaya başlamış motor tüpe uyumlu değil diye. Tıpkı i-x35 veya sportage'larda olduğu gibi. Bunları duyunca arayıp iptal ettim, hâlâ arıyorlar araç aldınız mı kararınızı değiştirdiyseniz bekleriz falan diye.





  • Bayram sonu ciddi zamlar yolda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • glumerna G kullanıcısına yanıt

    Beklemeye devam et.

  • glumerna G kullanıcısına yanıt

    Fiyatlar güncelleniyor ama sizin düşünceniz güncellenmemiş.

    Seneye 2022'de de bmw fiyatına dacia logan almam diye cümle kurabilirsiniz.

    2022 Haziran Dolar: 10 TL .


    (Buraya yazıyorum, seneye bu mesajımı hatırlatmak için)

  • iyi bakalım bende merak ediyorum

  • onder46 kullanıcısına yanıt

    Her markada sorun çıkar ama sorun çıktıktan sonra marka size destek veriyor mu? Marka kalite farkı burada ortaya çıkar. 8 yıllık aracıma eteklerdeki taş çarpmalarından mütevellit OTOSAN kaporta için 800 lira ödedi, aracım servis bakımlıydı. Aracım serviste boya için yatarken servisten 700 km.de SUV tahsis edildi. Daha sonra araç alırken yine o markayı tercih ettim. Mesele şu ki: Ne aldınız, kimden aldınız, nasıl bir müşterisiniz?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ETKNOKRAT -- 10 Mayıs 2021; 13:50:43 >




  • Benim param hazırrr ve dolarda altında. isterse 20 tl olsun araç almıyorum bu fiyatlara. Ötv indirimi olursa alırım yoksa almam arabamda iyi kötü idare ediyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: birecikk

    merak ettikleriniz varsa cevaplayabilirim

    Merhaba 1.0 performans yeterlimi sizce aslında benim için 1.5 dizel motorlar kadar performans verse yeterlidir

    1.5 tsı almaya değermi ve elite ile premium arasında çok fark var mı

    Tabikide birde fiyat konusu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ladinkayin L kullanıcısına yanıt

    Hocam daha önce SUV arabalardaki bagaj hacmi aldatmacası ile ilgili çok şey yazıldı, çizildi. Zaten biz de kağıt üstündeki bu yanlışlığı izah etmeye çalışıyoruz. Tiguan isterse bagaj hacmine 725 litre yazsın, 590 litrelik passat'ın bagajına sığdırdığınız eşyanın 3'te 2'sini zor alır Tiguan. Ben passat kullanıcısıyım, babamda superb var. Bunu marka özelinde bir karalama olarak düşünmeyin lütfen. Birçok SUV aracın bagajı çok eşya yükleme işine gelince sınıfta kalır.


    Ayrıca Tiguan'ın 615 litre olarak ölçtüğü o boyut zaten alt kademeye alınmış ve pandizotu kaldırmış olarak düşünülmüştür. Ben de bu hâliyle değerlendiriyorum.


    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-alacan-otomotivden-2020-skoda-superb-1.6tdi-prestige-hatasiz-922575334/detay


    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-volkswagen-yeni-kasa-0-tiguan-1.5-tsi-act-924469616/detay


    Yukarıdaki ilanlardan biri Superb, diğeri Tiguan'a ait. Fotoğraflardaki bagaj hacimlerine bakar mısınız? Göz var, izan var.





  • Satış sayılarında leon u göremiyorum fiyat 231 iken 5000 6000 kişi sırada var çekiyorlardı noldu 299 yapınca herkes mi vazgeçti

  • mehmetmajere M kullanıcısına yanıt
    premium ile elite farkına bakınca premiumu kesinlikle öneririm.yine ihtiyaç mı lüks mü siz de bakın farklara..
    önceki aracım 1.6 dizele göre düşük hızlarda ağır kalıyor ama bu benim için ciddi sorun olmadı.kaldı ki dizelin nazlı olması ,bakımı falan ileriki yıllarda üzebiliyor.
    evet bazen 1.5tsi olsa iyiydi diyebiliyor insan ama vergi olsun,alırken ödediğn 25 bin fark olsun,yakıt tüketimi olsun ; gereksiz buldum.kısacası 1.0 ile memnunum tavsiye ederim. e-tsi ile daha da albenisi olmuş bi araç..

    bu arada bence eksisi cam tavan olmaması ve şehiriçi güvenlik donanımları premiumda standart olmaması

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 63056306630763086309
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.