Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (7695. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Zvjezdan , joliva , Serdar4680 , Serdar4680 , planetcrk Daha Az
5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 189 Misafir (126 Mobil) - 66 Masaüstü128 Mobil1 iOS
5 sn
389.417
Cevap
6.455
Favori
67.546.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1276 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 76937694769576967697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir şeyi merak ettim;Eylül başı gibi USD 8,40 seviyesine geldi,yeni Polo ise showroomlara 24 Eylül’de geldi,ki o tarihte 251.200 TL idi.Sizin bahsettiğiniz 265.000₺ ise Kasım’da geçerliydi.O zaman da kur 8,40 değil 9,60 civarındaydı.

Hesabı tekrar mı yapsanız?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Canım benim Polo yu lansmandan önce satmaya başladılar ve liste fiyatına yüzünü gören çok azdır. Ben lansman öncesi hafta bu aptallığın devam ettirileceğini bildiğim için gittim doları aldım. 265 e araba bulamadık lansman haftası. Tam tahmin ettiğim gibi oldu. Şimdi keyfim rahat. Tek düğmeye basmamla 450 bin hesapta. 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi needacar -- 14 Aralık 2021; 20:28:25 >
  • Honda da çalışan arkadaş %8 zam var yine diyor ilgilenen arkadaşlar haberiniz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu şikayet edenlere acıyan var mı? Ya da kendilerini acındıracaklarını mı zannediyorlar; 15 günde dükkanının önündeki araca % 50 zam yapanlar ......

• Premium segmentte araç satışı durmuş durumda 900k 1m araçlar için arayan soran yok.Bu saatten sonrası dolar karşısında zarar olacaktır diye düşünüyorum.Dolar bazında araç fiyatları şuan zirvede bence.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Evet canısı al satçılar ve galericiler lansman öncesi o fiyatlardan araçları bağladılar. Sonra ki hafta 265 e bile alıcı olanlara 270 üstü fiyat çektiler; burada da konuşuldu zaten. Hem de hararetli bir şekilde al satçı galerici bayici tayfa tarafından. Bu tayfa 253 e mallettikleri Polo ları 270 üstü pazarlamaya başladılar. Burada canlı gördük bunu. 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi needacar -- 14 Aralık 2021; 20:42:50 >
  • Şimdi ben o 31500 $ a o Polo yu alır mıyım? Bak kapı şu tarafta! 😁

Dolar bazında da bahsettiğiniz araç daha fazla kazandırmış.

25.10.2021 tarihinde o bahsettiğiniz küçük Alman 251.000 TL idi.

25.10.2021 tarihinde 1 Dolar = 9.7 idi.

https://www.tcmb.gov.tr/kurlar/202110/25102021.xml

25.10.2021 tarihinde küçük efsane Alman 25.876 Dolar idi.

Şu anda o 251.000 TL’ye alınan Wolfsburg’un küçük devi 435.000 TL’ye 1 gün içinde satılır.

Bugün 1 Dolar = 14 TL

435.000 TL = 31.000 Dolar

31-25 = 6.000 Dolar zarardasınız

Araba yerine dolar aldınız ve 6.000 Dolar yani 84.000 TL ZARAR ETTİNİZ.

Özetle: ARABA hem ALTIN hem DOLAR hem de EURODAN FAZLA KAZANDIRIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSkyWalker -- 14 Aralık 2021; 20:46:47 >

• CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt
    Aha bir tanesi daha geldi! 😁 Ben o aracı 253 e almaya çalıştım ama kapı duvar olunca gittim doları aldım canım. Benim işim gibi bu finans! 😁 Hızlı hareket ederim ben. Etmesem d9ları 8.40 değil de 8.60 dan alırdım o kadar. O araç Eylül 21-22 de falan lansman edildi canısı! Eğer ithal bir mal alacaksanız ve bu şey pahalı birşey ise hemen karşılığı TL yi dövize çeviri beklersin benim bildiğim. Bak şimdi millet akşam kasayı kapatıyor sabaha ne varsa dövize saldırıyor. Kulağa küpe! 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi needacar -- 14 Aralık 2021; 23:4:31 >

Demekki arabaya ihtiyacınız yokmuş. Arabaya ihtiyacı olan alır işini görür. Yoksa araba almadım dolar aldım bu kadar arttı demez.

Özpeynirci durumlarına çok üzülüyormuş  

Hesap yapmayı bilmediği gibi basiretli karar alamayan bir finansçısınız o halde.

Size TCMB kurlarını ve fiyatları gösteren link de gönderdim.

25.10.2021 tarihinde Polo yerine Dolar alan kişinin 6.000 Dolar yani 84.000 TL zarar ettiğini ispatladım.

AÖF İktisat mezunları kendini “finansçı” diye tanıtmasınlar mümkünse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSkyWalker -- 14 Aralık 2021; 20:51:50 >
  • Polo onemli bir sey liste fiyatinin her zaman gundem oldugu ve satildigi bir aractir. Ben 2015 den beri dustugunu hic gormedim. Zaten yukselen fiyatlar hic dusumuyor. O yuzden uzmeyelim tadlı canimizi 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _HONDA_CIVIV_ -- 14 Aralık 2021; 20:53:16 >
    Polo Eylül 21-22 de lansman oldu ve 10 gün öncesi millet sıraya girip araç almaya çal8ştı 253 ten ama kapı duvar. Lansman haftası araç bulabilen belki çok az insan olabilir. Ben çok az ihtimale karşı bir pozisyon almam. Almadım da canısı. Hemen gittim 13-14 Eylül de doları yapıştırdım. Çünkü Temmuz da bu çakalların stok oyunu başlamıştı. Halep ortadaysa arşın burada! 😁

Ya az önce 265.000’e bana vermediler diyordun,gittim Dolar aldım diyordun,şimdi de 253’e almaya çalıştım diyorsun.Merak etme biz de hesap kitap biliyoruz yoksa bu memlekette ayakta kalamaz ticaret de yapamazdık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyrell -- 14 Aralık 2021; 20:59:44 >
  • Megane Joy edc 410 bin tesla ekranlı 420 bin ankara fiyat nasıl

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.