< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi needacar -- 14 Aralık 2021; 20:28:25 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi needacar -- 14 Aralık 2021; 20:42:50 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Dolar bazında da bahsettiğiniz araç daha fazla kazandırmış. 25.10.2021 tarihinde o bahsettiğiniz küçük Alman 251.000 TL idi. 25.10.2021 tarihinde 1 Dolar = 9.7 idi. https://www.tcmb.gov.tr/kurlar/202110/25102021.xml 25.10.2021 tarihinde küçük efsane Alman 25.876 Dolar idi. Şu anda o 251.000 TL’ye alınan Wolfsburg’un küçük devi 435.000 TL’ye 1 gün içinde satılır. Bugün 1 Dolar = 14 TL 435.000 TL = 31.000 Dolar 31-25 = 6.000 Dolar zarardasınız Araba yerine dolar aldınız ve 6.000 Dolar yani 84.000 TL ZARAR ETTİNİZ. Özetle: ARABA hem ALTIN hem DOLAR hem de EURODAN FAZLA KAZANDIRIR. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSkyWalker -- 14 Aralık 2021; 20:46:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi needacar -- 14 Aralık 2021; 23:4:31 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Özpeynirci durumlarına çok üzülüyormuş < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hesap yapmayı bilmediği gibi basiretli karar alamayan bir finansçısınız o halde. Size TCMB kurlarını ve fiyatları gösteren link de gönderdim. 25.10.2021 tarihinde Polo yerine Dolar alan kişinin 6.000 Dolar yani 84.000 TL zarar ettiğini ispatladım. AÖF İktisat mezunları kendini “finansçı” diye tanıtmasınlar mümkünse... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSkyWalker -- 14 Aralık 2021; 20:51:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Polo onemli bir sey liste fiyatinin her zaman gundem oldugu ve satildigi bir aractir. Ben 2015 den beri dustugunu hic gormedim. Zaten yukselen fiyatlar hic dusumuyor. O yuzden uzmeyelim tadlı canimizi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _HONDA_CIVIV_ -- 14 Aralık 2021; 20:53:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyrell -- 14 Aralık 2021; 20:59:44 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |