"1 Temmuz'da ÖTV değişikliği olacak, hemen alın yoksa pahalıya alacaksınız.", "Elimizdeki son araçlar. Bunlar da bitince önümüzdeki ay ÖTV'den dolayı zamlanacak" vb. diyip milleti korkutan, sizi sizden çok düşünen satış temsilcilerine sorun şimdi. Hani ÖTV değişikliği oldu mu!!! < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwertsdf -- 1 Temmuz 2025; 10:9:55 > |
SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (18450. sayfa)

-
-
Haklisiniz hocam, umarim adalet yerini bulur. Ben kendim Pejo kullanicisiyim, gercekten su gorduklerimden sonra tiksindim. Stellantis grubundan da, distributorlerinden de bir cacik olmaz.
Devletimiz bir arabadan %116 vergi almayi biliyor, ama geri donus olarak resmen bizi galerilere, markalara yem ediyor. Soyulacak kaz muamelesi goruyoruz. Haram olsun o vergiler.
-
O kahve çay paraları da maliyete eklemek gerek tabi. Bu avm 10 da açılıyor normalde ama Starbucks şarja gelenleri kesfedince erkenden acıyor, hatri sayılır müşterisi de olmuş :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir önceki mesajda yaptın hocam, evet isteyen istediğini alır 👍
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprklt -- 1 Temmuz 2025; 10:20:56 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kesin diye ifade ettiğiniz için soruyorum, kaynağınız nedir?
-
Dedik burada PSA dan uzak durun , ucuz etin yahni.misali başka yerlerden para kazanmaya çalışıyorlar ,ayrıca servis yetersiz gelecektir bu kadar satılan araca
Hocam PSA ucuz degil ki, ucuz etin yahnisi diyelim. Ben az once PSA'ya salladim ama Turkiye'de tuketiciyi tokatlamayan marka var mi ki? Sadece Pejo kullanicisi oldugum icin stellantis'e ekstra bi sallamak geldi icimden. Yoksa Mercedes bile magdur ediyor.
-
Mercedes %5 zam ile merhaba diyor
Bu elektrikli işi gereksiz uzadı.
Sadece çinde 13 milyon elektrikli araç satılmış. Çin Piyasasının yüzde 40 ı ve oran giderek artıyor.
Şirketler parasına bakar. Senin ülkendeki bitik içten yanmalı piyasası hiçbir markanın umrunda değil.
Son içten yanmalı otomobillere biniyoruz. İleride sadece Ferrari gibi markalardan butik alınacak arabalar kalacak hepsi bu.
Kısaca kavgaya gerek yok 5 seneye kadar herkes elektrikli alıp satacak. Senin ülken buna hazır olsa da olmasa da başka seçeneği yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Olsun, biz hep 50 TL lik alıyoruz sorun yok.
-
böle bir açıklamaları yok, hangi hesaptan yayınlandı
-
Tesla grubundan birine mail gelmiş
Dün youtubeda canlı yayında izlemiştim. Müşteri temsilcilerinden 14 gün içinde iade alınabileceği şekilde mailler gelmiş.
-
o çay kahveyi en azından içiyorsun, benzinle yakmıyorsun. böyle de bakmak gerek
14 gün fatura etmeyip, 15. Gün zam geldi 2.5 oldu işine gelirse diyebilirler.
O zaman bile burada vatan savunur gibi savunurlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rcpdrnc -- 1 Temmuz 2025; 11:39:43 >
Beyler boş yere burada tartışmanın lüzumu yok imkanı olan hemen elektrikliye geçsin elinizdekileri elden çıkarın .
Evde veya şarj imkanı olmalı uzun yol gidiyorum, araba bomba gibi patlıyor vs. boş yere laf salatası yapmayın , alabiliyorsanız şu anki Tesla fırsatı gelmez daha
Bu pilciler de vefa da kalmamış, hayatlarının bilgisini verdim hala böyle bir paylaşım yok diye karşı çıkıyorlar :D
Toyota corolla başlangıç 1.590 yazmışlar
Diğer paketler vs hakkında fiyat bilgisi olan var mı
Ben de kapattım ödemeyi. Teslim Temmuz ortası. Ancak benim bayi daha bana fatura kesmedi, sırayla arabaların faturalarını kesiyoruz diyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X