Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (18129. sayfa)

5 sn
363.282
Cevap
6.187
Favori
63.041.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1241 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #2
Giriş
    İyi bari egeacross için demediniz bunu rahatladım :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bol bol tartisma yerine suraya fiyat bilgileri girilse daha iyi olmazmi herkes en iyi ben bilirim havasinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emre00066 E kullanıcısına yanıt

Kasım 2023'te aldık bizde. Gayet memnunuz şehir içi her yönden iyi. Bagaj olarak bebek arabaları zor oluyor, küçük araba sonuçta. Tek olumsuzluk yüksek olduğu için şiddetli rüzgarları yiyor savrulma oluyor.

• alprklt A kullanıcısına yanıt

2.el fiyatlari gecen aya göre artmış, galeriler de tercih ediyor daha ne olması lazım arabanın tutulmasi için

• Haziran ayında Taigo- Tcross fiyatları nasıl oldu? 1500 civarına veriyorlar mı?

• ahmet44445 A kullanıcısına yanıt

Iyi de bu fiyatlara hangi araç kaliteli? Ayni sınıf corolla mı kaliteli, 2 m üstü civic mi? Megane mi? Evet ucuz olduğu icin satılıyor ama satılıyor piyasası var, yaşadığım sehirde neredeyse her sokakta park eden bir c4x görebiliyorum. Alinabilir fiyatlarla Suv sedan ihtiyacını gideren ilk araç oldu, ondan da cok sattı zaten.

• Aware1903 A kullanıcısına yanıt

Üslubunu düzeltmeni öneririm ergen kardeş.

Maliyetleri düşük ucuz araçlar. Elbette az arıza yapacaklar. Yalıtım, konfor adına hiçbir şey yok. A noktasından B noktasına götürmek için üretilmişler ve bu konuda da çok başarılılar.

• SertyAdams kullanıcısına yanıt
    Design Pack olarak anlamışım, N-Design ise sormaya bile gerek yok, ama aynı para olması pek mümkün değil, N-Design en az +150-200k falan daha pahalıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: alprklt

Fransızlar

hocam herhalde baktığın yer psa yetkili servisi !

• BOLDVIPER kullanıcısına yanıt

hocam özellikle pandemi dönemi getirdikleri araçlarla(stok sorunu varken fazla araç getirdiler) ve son yıllarda suv modeller ile ön plana çıkıyorlar.1.2 motor sıkıntısı giderildi,adblue sıkıntısı yaşayanlar hala var.

• Çok güzel bir sonuç. Aynen devam..dibe daha var.
    SIFIR ARAÇ  - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025

• acquiles A kullanıcısına yanıt

Elektrikli scooterlara bile trafik sigortası geliyormuş  Normal yani.

• ALBAY kullanıcısına yanıt
    Mtv de gelmeli. Motorlu taşıt neticede.
    Esas dert togg Dan sebep %10 otv de kalan ev ler. Fena sıkıştırdı hükumeti. Aşağısı sakal yukarısı bıyık.. Vergi kaybı giderek artıyor, fiyat ucuz diye de ithalat aldı başını gidiyor.. Oraya bir şekil yapacaklar ama nasıl.. Ya togg da feda edilecek, ya da başka yöntemler ile togg yine uygun gösterilecek (48 ay Düşük faizli kredi gibi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 2 Haziran 2025; 9:17:39 >
  • acquiles A kullanıcısına yanıt

İnsanlar da matrah düzenlemesi falan bekliyo  ÖTV tarzı ek vergi gelirse hiç şaşırmam.

Satılan şeye indirim gelmez bu ülkede. Bunu düşünmek için saf olmak gerekir..
    Ucuz ucuz tesla aldım oh mis diye insanlar yazıyor her yerde değil ki.. Bu yazılanları Şimşek de okuyor :))
    Sadece otomobil den değil, alınmayan Akaryakıttan da ciddi ÖTV kaybı başladı.. Orda da şarj istastinlarina bir güzellik gelecektir. Ve tabi evde şarj ederim beni ilgilendirmez diye düşünenler içinde, kw dilimi düzenlemesi Pek yakında gelir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 2 Haziran 2025; 9:20:3 >
  • @ssozen11 Zaten gucunu dusurmeden 1.330’a satilan arabayi bugun isteseler bireyselede 1.449’a satarlardi volvo musterisini kollayan bi markaydi pandemide kimse fiyat sabitlemezken volvo krizi cok guzel firsata cevirmisti fakat su tavirlariyla diger markalardan farksiz hareket etmeye baslamis gibi gorunuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EUS -- 2 Haziran 2025; 9:38:56 >
  • Tiguanxx kullanıcısına yanıt

corsa-e ısı pompalı

• Avrupa satış rakamları.

SIFIR ARAÇ  - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025

VW en yakın rakibini neredeyse ikiye katlamış. Renault ve Japonları toplasan yine yetişmiyor.

• hirikus H kullanıcısına yanıt

Foruma çok eskiden üyeydim, unuttum kullanıcı adı şifreyi, bir süredir bu konuya bakıyorum, sırf bu KONDA KAZZ ve SVELTİYO vs reklamcıları-sevicileri yüzünden tekrar üye oldum, bloke koymak için :) Engelledim rahatladım.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.