Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (18025. sayfa)

10 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 49 Misafir (14 Mobil) - 42 Masaüstü17 Mobil
5 sn
362.995
Cevap
6.182
Favori
62.993.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1237 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
62. Sırada  bugün en iyi #2
Giriş
    Sadece Grandland değil; golf, tiguan, c5a, 3008, a3, sportage, tucson, ds'ler, chery'ler...
    Hepsinin phevi gelecek bu yıl. Kur, vergi oranı vs. değişmezse tabii...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 1.87 boy için 250-300 kredi kullandiran totalde 1300-1500 bandında hangi sıfır araç tavsiye edersiniz? İçine girince basık olmayan nispeten rahat edebileceğin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyler.durden1907 -- 22 Mayıs 2025; 16:47:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tyler.durden1907 T kullanıcısına yanıt

1500'lere ikinci el de kamiq bulunur gibi

• whitebaby kullanıcısına yanıt

Frontera özelinde şöyle bir çelişki var. Aracın kalitesi çok ama çok düşük . Sustalı anahtarı falan var . Maliyeti düşürüp uyguna satabilmek için kaliteyi bu kadar düşürmelerine tamamım . Ama fiyatı hiçte beklenildiği gibi uygun değil . O zaman kim neden gidip Citroen kılıklı frontera alsın ki ..

• whitebaby kullanıcısına yanıt

Corsadan düşük kalite bir araç. Zaten almanyada corsadan 6bin euro daha ucuz. Ancak sizin gördükleriniz bunlar, görülmeyen kısım aracın altyapısı. Asıl soru işareti orası. Ayrıca çarpışma testi de yok

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Mesutun lafıyla araba alanın en hafif tabiriyle kendine saygısı yoktur

• 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    Son kullanıcıya araç bedeli üzerine yansıtılan maliyetler;

-Distribütör karı
    -Bayi karı (showroom ve çalışan giderleri üzerine bir de kar eklediğinizde 3 aşamalı maliyet)
    -Pazarlama ve reklam faaliyetleri giderleri

Bir araç satış bedeli içerisinde üstteki giderler de var. Teslada bunların hiçbiri yok. Eli nasıl güçlü olmasın?

Bir de teslaya karşı avrupadaki protestolar nedeniyle şişen stokları yıl sonunda tr de eritmek isterse piyasayı her türlü domine edebilir. 1866 değil, isterse 2100 olsun, o dönem peynir ekmek gibi satılabilecek fiyatları çok iyi okuyabildiklerini düşünüyorum. Bu sebeple bir süre daha elinin çok güçlü olacağı aşikar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tech.pro -- 22 Mayıs 2025; 17:5:1 >
  • memocan2468 kullanıcısına yanıt
    1900 küsür’e plag in hybrid grandland hybrid gelecek sanırım kasko listesine girdi.Bunun üzerine 1750 civarına kim frontera alır ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukruciger -- 22 Mayıs 2025; 17:0:19 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nihilist76 kullanıcısına yanıt
    Şehir içi elektrikli alternatifler arasında olduğuna katılıyorum.

Ben şunu anladım fronterada, içten yanmalı satmak istemiyorum diyor. Bunu kabul ederseniz beni eleştirmezsiniz diyor.

• sneakersnack kullanıcısına yanıt
    SIFIR ARAÇ  - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025
    Bu eski haber, dağıldı ya ortaklik

• LGWWW L kullanıcısına yanıt

Seat Leon yerine Jaecoo'nun suv'u J7 tercih ederdim ben muhtemelen.

Toyota : siz hepiniz ben tek..

• snoppy kullanıcısına yanıt

BYD'nin ve diğer çin araçlarının segmentini hala anlayamadı birileri.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

BYD'nin ve diğer çin araçlarının segmentini hala anlayamadı birileri.

Bu ponçik arkadaş vergisiz satış fiyatlarıyla dünyanın en kazık BYD'sini Türk vatandaşlarına satılmasını kabul etmiş, BYD satış sonrası işin boyutunu büyütünce mi problem olmuş anlamadım biri anlatabilir mi?

125 nm tork değeri var, benim atmosferik civicte bile 150 nm tork vardı. Özellikle e-C4 ve e-Corsa benzer fiyatlarla piyasayken hiç mantıklı bir seçenek değil.

Üstelik platform olarakta bu araçlara göre daha ucuz olan, hint tata'nın geliştirdiği platform kullanılıyor.

Frontera'nın satış hızını peynir ve ekmeğe endeklersek Türkiye'de ancak Gorgonzola peyniri ve Brioche ekmeği satış miktarı kadar satabilir.

• ano16 kullanıcısına yanıt

Ben de öyle olmalı diye düşünüyordum ama haftasonu aracı servise götürdüm 4 saat kaldım orada ve 3 tane frontera satışına şahit oldum. 2 elektrik 1 hybrid  

• 1 sene önce faizler yüksek TL değerlenecek phev ve hibritlerin devri gelecek, Elektriki ve özellikle içten yanmalılar yanmalılar rağbet görmeyecek dedik. O zamanlar arabayı yatırım aracı görenler aldıkları ile kaldırdılar. Devir bir an önce TL den kaçıp araba alma devri değil bekleme devri. Nas dönemi gelmez, gelse de en az 1.-1.5 yılı bar daha.

• molozli M kullanıcısına yanıt
    bizim millet akıllanmaz

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.