< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (17913. sayfa)

-
-
Aynen o alanlar da sizin köprüye yeşillenen keriz tayfa 😃
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Teşviği denetlemesi gerekenler nerede komik çocuk?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ergen. Blok
neden kaldırsınlar? byd ye çin de yerel hükümet destek verirken iyi de biz destek verince mi kötü? ayrıca byd yeterince teşvik alıyor.
yerli marka desteklerinin artması lazım. togg sorunları bütünce çok güzel araç. daha çok satmalı ki iyice piyasası oluşsun.
-
aman ne premium ne premium. makam aracının birinde zırh yok diğerinde en basit kaplamayı yapmışlar :D
-
Hiç DS kullandınız mı?
zamanında ds5 test sürüşüne gittim. aklım gitti arabanın içine. sürüşe bir çıktık 0 km sayılacak arabada trim sesleri, deride potlar görüntü var geri kalanı fos bir araba ds serisi neyini aklamaya çalışıyorsunuz.
x (formerly twitter)
Megatron (@decepticon46) on Xhttps://x.com/decepticon46/status/1920590767279477073?s=46şu rezillik bile yeter ds'in ne olduğunu anlamaya.
-
Ds5 citroen markasıyla sunulan bir modeldi. Aynı Cupra gibi, biraz daha para verin krom aksuar biraz Al beni satın alın projesiydi. O nedenle kiyaslamaniz zaman aşımına uğramış.
Öncelikle Konuya uzak olduğunuzu buradan anlıyoruz. DS in premium olarak konumlanmasiyla gruo icinde DS Automobiles olarak ayrı bir firma bulunuyor. Citroen ile direk bir bağı kalmıyor bu noktada da. Tabi ki grup şirketi fakat bu noktada tasarım ve müşteri profili tamamen farklı seciliyor eski citroen ds4-5 modellerine gore.
DS7, ds4, ds3(tr de satışı yok) , ds9 24 saat test edin (bu imkanı veriyorlar eğer sizi ciddi görürlerse) sonra tekrar yorum yapabilirsiniz.
Kullanmadığınız bir ürün hakkında bilgimiz olmadan fikir belirtme hastalığı milletimize özel kronik olarak sizde de mevcut.
Test ettikten sonra dilerseniz tekrar tartışırız.. Zira bunun dışında duvar ile konuşuyorum gibi olacak, anlamsız. Sizin de benim de vaktim kıymetli.
Hiç bir marka babamızın oğlu değil fakat once bilgi sahibi olalim sonra gerekirse x marka modeli eleştirelim, hic sorun değil..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 9 Mayıs 2025; 14:34:41 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
ben fikrimi söyleyeyim, arkadaş da böyle düşünüyordur sanırım; jazz b sınıfı bir araç. b sınıfı araç evin 2. arabası olur, bayan aracı olur. aile için en az c sınıfı araç olmalı (ideali d sınıfı).
-
işte sizin gibi araçtan anlamayanları kekleme girişimi bu cupralar, ds'ler. yukarıda bir arkadaş daha yazmış. platformu mu farklı, altyapısı mı farklı, motor şanzımanı mı farklı? neresi tam olarak premium? süslü citröen işte.
tweet serisini bi daha okuyun da görün altyapısının ne durumda olduğunu ya da güçlü bir altyapısı bile olmadığını adamlar makam aracına zırh koyamamış zırh
-
Sayın bozkurt35,
Anladım.. .keşke test etme imkanınız olsa ve eleştiririlerinizi memnuniyetle kala alabilseydim. Ve lakin Şu an anlamsızlar..
Bu arada aracın eksikleri var, ama saydıklarıniz değil.. Onlardan birini söylemiş olsaydınız belki sizinle tartışabilirdik.
Buradan da hiç bir aracı test etmediğiniz ve sadece fotoğraf ile yorum yaptığınız da anlaşılıyor..
Belki bir gün test etme fırsatınız olur kim bilir?
Keyifli sürüşler dilerim.
Not: 15 yıldır otomotiv sektöründeyim, makine ve endüstri mühendisiyim.. Kiminle konuştuğunuzu bilmiyorsanız size Naçizane hayat tavsiyesi (kala alıp almamak size kalmış) konuyu eleştirin ama şahsi eleştirmek için TANIMADAN hadsiz sifatlar kullanmayın.
Size iki platformu göstersem, ikisini arasındaki 10 farkı bulun desem, cevap verebileceksenoz, size detay anlatayım :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 9 Mayıs 2025; 14:42:34 >
X'te Oğuz: "Gün geçmiyor ki BYD Türkiye yeni bir skandalla karşımıza çıkmasın… %10 ÖTV’den satılsın diye motorunu 160 kW ile kısıtladığı yeni tek motorlu BYD Seal’ın Design paket olduğunu iddia etseler de Almanya sitesine göre manuel bagaj kapağı, 18 inç jantlar, hafızasız koltuk ve https://t.co/n8mbq38V6n" / X
-
Cupra servisi aradım bu marka premium mu değil mi diye 2 farklı kişiye aktardılar son aktardıkları servis müdürüydü sanırım, premium değil dedi. Premium kadar kaliteli olma hedefi var dedi ama premium diyemeyiz dedi. Biri de DS yi arasın konu kapansın
-
Klasik byd davranışı. Adamlar fabrikayı bizim paramızla kuruyor. Millet almak için sıraya girdikçe yüksek fiyat çekmeye devam ederler.
Kasma hocam anlatamazsın nasıl anlatacaksın gözler görüyor ama kabul etmiyor! Araçlarda kullanılan derinin gerçek Nappa deri ve el işçiliği olduğunu, orta konsolda ki saatin el yapımı olduğunu, active scan süspansiyonun yolun durumuna göre kendini ayarladığını, akustik izolasyonlu akustik camları ve 14 hoparlörlü Focal Electra gibi ikonik ses sistemini, gerçek alcantra kaplı tavan ve mükemmel bir yalıtımla modelinin sınıfı bazında en sessiz araçlardan biri olduğunu!
-
ilerleyen yıllarda 2. elde kazığı yiyince akıllanır bizim millet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuan 2.5 istiyor zaten bayiler. 2.2 yi kötü kaçırmışız. Yeni gelenlere de yine 200-300 eklerler mi acaba?
Eldeki aracı satmaya çalışıyorum şuan.
-
aramaya ne gerek var Fransızlar bile gerçek premiumlara harcadığı parayı ds'e harcamıyor
www.best-selling-cars.com
2024 (Full Year) France: Best-Selling Car Manufacturers and Brands - Car Sales Statisticshttps://www.best-selling-cars.com/france/2024-full-year-france-best-selling-car-manufacturers-and-brands/
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X