Arkadaşlar Merhabalar ; 1 adet 2019 Honda civic aracım var 1.6 eco executive 60 binde 1 adet 2016 100 binde clio 1.5 icon aracım var yaklaşık 200 250 binde üste verebilirim 2 sini tek araca düşürmek istiyorum sıfır alacağım 3008 beklemek gibi bir niyetim var sizin görüşleriniz ve düşünceleriniz nedir yardımcı olabilir misiniz ? |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (14366. sayfa)
-
-
Hahahahahaa Citroen ami plaid 0-100 km/h 1.99 saniye…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Öyle bir araç yok yeni girecek. Bu paket bir kaç ülke dışında yok .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
PSA hiç etkilenmez diyorsun yani Asıl o ve Togg etkilenecek bence, çünkü elektrikli araçları var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 19 Nisan 2024; 10:5:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence artık bu fiyat ile beraber bir gerçek ortaya çıktı.
Markalar, Türkiye özel fiyatlandırma yapmadığı takdirde adaya veda eder.
Yani ben her türlü satarım devri bitmiştir.
Yapıyormuş gibi görünenlerden bahsetmiyorum, Tesla gibi global anlamda aracın fiyatı nedir burda nedir kıyaslama yaparak ucu ucuna dilimlere sokulan bir stratejiden bahsediyorum.
-
Tr ye özel tabi yapabilir. Ben aynı markanın kendi araçları arasındaki fiyat farkından bir hesap yaptım..bunu üstünden tr iskontosu pek tabi mümkün
Fakat 3008 özelinde çok özel birsey yaptığında or örneğin 408 i 1300e falan satması gerecek.. E bu olmayacağına göre, alt modelleri ni baltalamasi mu. Mun olmayacağına göre buradaki fiyat beklentisi dramatik düşük olmamalı..
Kaldı ki zaten hesap ortada tiguan fiyatı ile.
1.2 versiyon tiguan benzeri fiyat ile gelir biraz altında. Elektrikli olan da her türlü üstüne olacak maliyeti nedeniyle. Bu da en iyi süper uber şartlarda Bugünün kuru ile 2.5 mio olur..%10luk dilim ile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 19 Nisan 2024; 10:5:33 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tiguan her türlü satar. Elektrikli bir çok kullanıcıya halen hitap etmiyor maalesef..
Çinli elektrikli araçlar patladı bu fiyata tesla ile. . Togg da etkilenir tabi.
makyajlanmış Model Y'nin bir görseli var mı yoksa daha belli değil mi acaba
-
Otonom sürüş gelecek mi
Eli kulağında deniliyor
Siz BYD Macaristan'da üretime başlayıp Türkiye'de elektrikli araç satmaya başlayınca görün.
Chery omada 5 fiyatına seal u satacak adamlar.
İçten yanmalı piyasası alt üst olacak
Katılıyorum ve ekliyorum. Chery'de ispanyada fabrika kuruyor.
Rekabet farklı boyutlarda artık.
-
Chery örnek olsun diye verdik düzeltiyorum
T cross fiyatına Seal U verecekler
Skywell de fabrika kuracaksa kursun yoksa işi bitik
Elektriklilerin hepsini patlatti doğru, hatta kredi olmasa togg'u da dahil edebiliriz.
Bence benzinli ve hibritlere de ayar verecektir bekleyip göreceğiz. Kullanicilarin çoğu senede bir veya iki kez uzun yol yapıyor gerisi şehir içi. Mesela 1.7 ye civic, 1.6 ya golf alacağına yılda iki kere araba kiralar gündelik hayatında da paşa gibi teslasina biner.
Ne yapıyoruz şimdi elektrikli alıyor muyuz. Amma uzun yolda yolda kalırızcılar elektriklilere daha varcılar nerede?
-
Tesla fiyatı güzel ama sabit değil, tahmini fiyat. Mesela araçlar haziranda geldiğinde fiyatı 3 milyon yaptım diyebilir. 50 bin kapora her türlü iade edilmiyor.
Diğer taraftan en büyük rakibi Togga mayıs ayında otonom sürüş geliyor ve ilave bir ücreti yok. En ucuz teslaya otonom sürüşü de eklersen fiyatı şimdi bile 2.7 milyon oluyor. Teslayı tesla yapan otonom sürüş zaten. Yoksa malzeme kalitesi, işçilik falan vasat. Servis yok, müşteri hizmetleri yok.
Yine Togg ile kıyaslarsak menzili bataryası daha kötü, şarj hızı daha yavaş.
Ama her türlü boş tiguanın 2.1 milyon olduğu piyasada yine de mantıklı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IsimsizTurk -- 19 Nisan 2024; 10:30:44 > -
Ama piyasanin atladigi bir şey var Mehmet Şimşek faktörü :)
Biz bitti demeden bitmez.
Golf fiyatına Tesla uzun gitmez diye düşünüyorum..
Yetişen alır şu an
İlk kez elektrikli araca geçecek olanlar için tesla güzel fırsat. her ne kadar kw bazında düşük olsa da Lfp batarya olması da avantaj.
Long range olsa dk düşünmez Megane etech'den geçiş yapardım fakat menzil bazında bana çok fayda sağlamayacak.
Model 3 bekliyordum ama şimdilik Almanya üretimi hayal gibi duruyor.
E3008 TR pazarına güzel iskontoyla girerse mantıklı fiyatlarda olur.
Scenic de mantıklı bir araç ama Renault TR'nin dalaverelerinden ötürü donanım ve fiyat muallak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justery -- 19 Nisan 2024; 10:35:52 > -
Tesla BYD Xiaomi gibi firmalar içten yanmalı Avrupalı üreticilerin piyasasını bitiriyor görüyorsunuz.
Çinlilere servis tebliği olmasa Şu an içten yanmalı piyasası hurdaya dönmüştü bile
Hal böyle iken içten yanmalı araç almak ne kadar mantıklı
2-3 yıl sonra satarken zarar çok büyük olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X