Şimdi Ara

SIFIR ALINAN ARACA KAÇ YIL BİNİLMELİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
4.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben arabaya verilen parayı sokağa atılan para olarak görüyorum,,benim gibi emeğiyle para kazanan insanlar ''3 yıl oldu artık bu eskidi'' veya ''artık sıkıldım değiştiriyim bari'' gibi sebeplerle eskisini satıp sıfırını alıyım diye zor der ,, ben allah gecinden versin cana zarar gelmesin pert olmadan arabamı değiştirmeyi düşünmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiroshi_nakamura

ben arabaya verilen parayı sokağa atılan para olarak görüyorum,,benim gibi emeğiyle para kazanan insanlar ''3 yıl oldu artık bu eskidi'' veya ''artık sıkıldım değiştiriyim bari'' gibi sebeplerle eskisini satıp sıfırını alıyım diye zor der ,, ben allah gecinden versin cana zarar gelmesin pert olmadan arabamı değiştirmeyi düşünmüyorum

kesinlike öyle hocam ben de aynı durumdayım.. sonuçta ağır masraf bile çıkarsa yeni bir araç almanın maliyetinden daha düşük olacaktır..
  • 5 sene–150.000 km hangisi önce dolarsa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de öyle düşünüyor(d)um .Ancak Mercedes ve BMW nin periyodik bakım ücretlerini araştırınca vazgeçiyorum mecburen
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

2-3 yaşında 10-15 bin kmde ilk sahibinden ve hatasız araba alıp 5 sene binip satıyorum. Bundan sonrada hep aynısını yapacağım.

Bence de en mantıklısı
  • Araç sağlam olduğu ve ihtiyaçları karşıladığı sürece binilmeli bence
    Bagajım büyük olsa ve ESP olsa 7 yıllık aracımı aracımı bir 7-8 yıl daha kullanırdım en azından.
  • Eğer paran varsa ve yılda 30 bin km yapıyorsan 2 yılda bir değiştireceksin bence.

Paran yoksa ömürlük binebilirsin.Ama benim gibi araba hastalığın varsa max. 2 3 yıl
  • Kilometreye göre de değişir. Ortalama 8-10 yıl binilmeli. Aksi takdirde bkz.: Günümüz piyasası...
  • nerde trak orda bırak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

nerde trak orda bırak

sana laf eden yok yaw senin japonlar dededen toruna nesilden ensile aktarılıp gider hocam
  • Bence güzel baktıktan sonra uzun yıllar her araç size hizmet edecektir benim fikrim temiz bakılıp bakımdan masraftan kaçmayıp uzun süreler kullanmak metal yorgunluğu işi ise genelde uçaklarda önem arz eder
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.